Отговори
# 135
ЧРД на magika!
на мен парите ми ги дават от фирмата на последно число от месеца

# 136
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  МАГИКА   bouquet
И Бояна е без зъби и вече съм сигурна, че ще проходи преди да се озъби. Тя стои сама без да се държи и на моменти забравя, че не може да ходи и прави крачка напред след което естествено пада, но е факт че опитва  Grinning От няколко дена и аз започнах да чувам дългоочакваното МАМА  newsm68 и сигурно ходенето ми на работа допринесе за това - ми крайно време беше  Crossing Arms много несправедливо беше да ми дърдори по цял ден "дади, баба, тати, бати" а аз къде останах ?
Относно апетита на Буба вече й викаме "малката Буда" - заради шкембето  Mr. Green не знам другите ящни дечица как са, но тя ако види че някой дъвчи започва да вика и пищи  #Crazy и няма мира докато не й дадем да си вкуси.
Айде да се стягам за работа, лек ден на всички   Peace

# 137
 smile3514 smile3514 smile3514 Toва вече на нищо не прилича-спи му се от сутринта зверски,Обаче НЕ ,как той ще изпусне нещо.Само се изправя в креватчето,стои малко и почва да врещи.Не иска и да яде обяда.Вече 2 вечери отказва и АМ,пие само кисело мляко. #Cussing out

# 138
  • Варна
пък мойта мома се събуди в 8:00 хапнахме , поиграхме, попълзяхме. към 11:30 заспа и се събужда чак сега !!! пу-пу да ми е жива и здрава Whistling

# 139
И ние се събудихме в 8.30 хапнахме поиграхме,излезнахме,поспахме малко ,обядвахме и сега пак заспахме надявам се поне до 5 да поспим Praynig
Аз също си тегля парите от банкомат,и ми ги превеждат на 1 число всеки месец както и заплатата преди.

Аз се включих във форума по късно и трябва да издиря в коя тема се е случило това newsm78,ще ми бъде интересно.
Днес взех карта за кухнята и от 1-во число другия месец ще я пробваме Laughing,на нея пише кухня 'ЗАПАДЕН ПАРК' някой взимал ли е от тази кухня?

# 140
  • Бургас
Здравейте!Не съм писала много отдавна,но ви чета,когато имам време. Много са пораснали бебоците.На нас ни излизат два зъба отгоре-за сега се държи добре бебка,но не са пробили още венеца. toothА иначе,е неудържима,когато почнат рекламите по телевизията.Залепва за него,и няма спасение ShockedХубав ден ви желая!При нас днес е супер времето,само за разходки.

# 141
Здравейте Hug!
Записах я вчера на кухна в "Хер бебе"- от понеделник..За първи път..Първо- пробно за 1 седмица, после- за повече..Има да се дави горкото, но дано поне изкара някой зъб, че и аз като shrew съм луднала..

# 142
Здравейте!
Ние тъкмо се прибрахме от лекар. Снощи цяла нощ не съм спала.Митачето беше с висока Т и се будеше милото с рев, свалим Т за няколко час и пак 38.9.При нас определено не са зъби, педито ми каза, 4е такава висока Т рядко е от зъби.Гърлото му е много червено, с ужасно разстройство е(предвид,4е той си е запечен от първия ден) и повръщане.Изписаха ни Оспамокс, някой давал ли го?На листовката пише да се приготви от фармацевт,а в аптеката нищо не ми казаха.На прах ли да го давам или да го разредя с вода newsm78

# 143
  • Бургас
Kundurdjieva,ако е на прах антибиотика,трабва да го разтвориш според мен.Аз давах преди време аугментин,и имаше в упътването начина на разтваряне,до резката на шишето,специално обозначена.Обади се,и питай педиатъра,за да си сигурна.Бързо оздравяване ви желая.

# 144
kundurdjieva  определено трябва да се разтвори,обаче последният път като го купих сякаш беше готов сироп,ако не е прочети опътването.Привет и от мен само ви чета,нещо нямам време да пиша.Мъжо се прибра по-бързо от очакваното и отново съм ангаже максимално.Досега гледах снимките от албума 9 месеца-многооо са сладки наште деца.Старите теми не ми се отварят нещо.Хайде чао засега,че май се събудихме

# 145
elmi73, kirkorova80 Благодаря Ви много!  bouquet
Ще го разредя, видях резката на шишето.От притеснение не съм разбрала какво пише.В листовката препоръчват да се приготви от фармацевт или лекар, а никой не си прави труда поне да те информира #Cussing out

# 146
Здравейте!
Ние тъкмо се прибрахме от лекар. Снощи цяла нощ не съм спала.Митачето беше с висока Т и се будеше милото с рев, свалим Т за няколко час и пак 38.9.При нас определено не са зъби, педито ми каза, 4е такава висока Т рядко е от зъби.

Не съм много-много съгласна,понеже и Алекс преди няколко дни вдигна 39 и на другия ден му изби горното зъбче и температурата не се повиши повече.

# 147
Kundurdjieva, бързо оздравяване!!!!
Антибиотикът се разрежда - да! Давай му и витамин Цъ, както и осцилококцинум!!!

# 148
  • Варна
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=145423&photo=11

ето малко варненски снимки от нас, Ger4e, Iv4ok и Николчовците   bouquet

# 149
Всички дечица са много сладички от снимките  Hug
Лорка много е пораснала, а Алекси на есенната фотосесия е направо бонбонест  Laughing
Понтес, по темата за децата - само това би ми било стимул да помисля за едно момиченце - ако дадеш младежа за зет  Party Grinning
Все да пиша и забравям - в последното списание "Мама" има една Габриела Иванова ..... дали пък не е нашето Габи на Lia25 ....  newsm78 .... много прилича на нея  Grinning
Жижи не мога да го снимам - все е в някакво движение : не се спира, а ми се струва и поотслабнал напоследък.
На нас май тежката фаза на болестта ни премина : останаха само малко сополи.... ох дано  Praynig
Категорично  беше вирус , зъбите са му 8 / вече всички пробили и пораснали / .... освен ако няма и още за които да не знам  Mr. Green
Георги беше почти излекуван до преди няколко дни и изведнъж след ден в парка с децата пак се разсополи и дигна малка температура .... Confused
kundurdjieva, бързо оздравяване и на вас също  Peace Praynig

Общи условия

Активация на акаунт