Отговори
# 150
Здравейте мамчета, ние сме добре Габи имам чувството, че до края на месеца ще проходи.
Магеста да това е Габи бях и пуснала снимката преди 2 месеца и сега са я публикували
Понтес Алексис е много чаровен
Сега като гледам бебчетата на варненките направо не мога да повярвам колко са пораснали, много са сладки
Днес бяхме на гости при една приятелка и Габи за първи път я хвана срам и се скри в мен, а пък нейното момченце на 3 годинки също го хвана срам и вместо да се занимават се бяха скрили в нас, нема отдих.
А за децата гласувах над 5 години, не мога де си се представя скоро пак с шкембака.
Ники направо си супер сега ще отиди да прочета старите теми, много ще ми е интересно

А скоро ще има ли среща, може ако е лошо времето в някой МОЛ, какво ще кажете?

# 151
Киркорова, що стана, щеше да се обаждаш за кошарата?
Лиа, и Габи е много пораснала. аз често гледам и чета, но нямам свободни ръце да пиша.
Срам ме е да се хваля вече, ама днес педка откри нов зъб. То и аз имах съмнения, но вече не мога да ги броя. Докато бръкна в устата и почна:1,2, на 3 съм така оглозгана, че не повтарям.
Митаето да оздравява!

# 152
  • Бургас
Честит Рожден Ден Маги!

Желая щастие и веселие с малкия Тошко и таткото. Бъди винаги усмихната и все така чаровна.

Ето малко снимки от срещата с Вержи и Лора и от ежедневните бургаски срещи на Нора с Пеш.....

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=164557&photo=31

Еми докато си публикувам отговора, то мина единия рожден ден, ама дойде друг.

Честит Рожден Ден и на Чибураторката

Здраве, късмет и любов

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 00:23 от Никки

# 153
  • Русе
Честит рожден ден, АЛЕКСАТОР-ЧИБУРАТОР!Бъди здрава и много щастлива!

Добро утро от нас!
Вайана ме состави цяла нощ да спя (само с 1 събуждане). Още не мога да повярвам.
Лек и усмихнат ден на всички

# 154
Честит Рожден Ден алексатор - чибуратор!
Една свещичка повече гори,
една сълза в очите ти блести.
Не си с година остаряла,
ти просто повече си помъдряла!
дано днес денят е по -ведър.усмихнат ден ви желая!

# 155
Честит рожден ден, скъпа Алекс! Много здраве и щастие!
Аааа, Магеста, нареди се на опашката за Алексис  Naughty!
На мен баткото ми е вдигал 39 градуса температура от зъби - два горни кътника. Това бяха и единствените проблеми около никненето на неговите зъби.
Ние по цял ден нямаме ток - от преди 10 сутрин до към 4 следобяд. Сменят електромери, кабели по стълбовете, стълбове и т.н. Луднах с това безточие, като и времето е кофти и повечко сме вътре.
Ние днес 10.10. ставаме на 10 месеца! Както и Михаел на Десидм. Само го споменавам, защото е интересно съвпадение!
Сега отивам да гледам снимки, докато имаме още ток. И благодаря, момичета, за съчувствието, около моите сватбени преживелици. Досега не сме имали такива проблеми, тоест не съм срещала пренебрежително отношение от мащехата ми - а това са си около 17 години, че и повече сигурно. Затова бях толкова шокирана.
Хубав ден на всички! Идеята за среща в някой МОЛ е интересна.

# 156
Идеята за среща в някой МОЛ е интересна.

Къде пише за това,че пак нещо съм не дикел newsm78 newsm78

# 157
А скоро ще има ли среща, може ако е лошо времето в някой МОЛ, какво ще кажете?
liletka ето тук пише

# 158
Здравейте!
Ние тъкмо се прибрахме от лекар. Снощи цяла нощ не съм спала.Митачето беше с висока Т и се будеше милото с рев, свалим Т за няколко час и пак 38.9.При нас определено не са зъби, педито ми каза, 4е такава висока Т рядко е от зъби.Гърлото му е много червено, с ужасно разстройство е(предвид,4е той си е запечен от първия ден) и повръщане.Изписаха ни Оспамокс, някой давал ли го?На листовката пише да се приготви от фармацевт,а в аптеката нищо не ми казаха.На прах ли да го давам или да го разредя с вода newsm78
Здравей kundurdjieva, когато нашият бебо беше на два месеца се разболя и му предписаха Оспамокс. Разтваря се с преварена вода до обозначението на шишенцето.Лошото е че това е много силен антибиотик и не всяко дете го приема добре. Братанчо беше като вас с разтройство и след като му дадох два пъти антибиотика положението съвсем се влоши.През половин час сменях памперс.Направо се побърках, лекарката беше забравила да спомене че се дава антибиотика, но и пакетче Ентерол/на два пъти/.Започнах да го давам по тази схема и положението се нормализира. Пожелавам бързо оздравяване Praynig

# 159
  • София

благодаря ви, мили момичета Hug ставам на 30! брей newsm78

# 160
Алексаторке, Честит Ден Ден и от нас!  Wink  bouquet  bouquet  bouquet
Желая ти много здраве и усмивки!
Връзвай бабата с малката и да си изкараш както по добава  Peace

# 161
  • Варна
Честито на рожденниците!   bouquet

ах Ники, Муун много са сладки Пешко и Нора! страшни снимки   newsm76

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 10:59 от Virginity

# 162
ЧРД на Алексаторчето и Маги! Дасте живи и здрави, с яки нерви и да отгледате прекрасни деца!
Момичета, вчера на протеста Януарките организирано дойдоха... От нас, май само аз бях....

# 163
Ч.Р.Д на алексатор-чибуратор.Много здраве и само хубави неща да ти се случват. Heart Eyes

Така съм се смяла на снимките на Никки-сладури големи.Ама Норка направо е неудържима #Crazy Laughing Heart Eyes.
За антибиотика не съм съгласна,че е силен,даже е един от най-слабите ,които могат да изпишат.Имам такова мнение по въпроса защото покрай баткото май не остана нещо ,което да не сме пили. Thinking
Ивчок и ваште снимки са хубави,май трябва да дойда на някоя срещичка да се видим най-накрая на живо newsm78.Кошарата ми трябва ,ако си ходя до карнобат,но нещо нямам желание да се виждам с мащехата ми и засега само отлагам Crossing Arms.Ако стане нещо и реша да тръгна ще ти пиша.Отново благодарности за предложението.  bouquet Hug
Ние също сме беззъби,нищо свястно не казваме,пълзим скорострелно,като се изправим се пускаме ама обикновено тупкаме.На кухня сме,ядем всичко без десерта -голям зор е да хапнем малко-предпочита закуска или кроасан Shocked.А и независимо кога сме яли постоянно тъпчем нещо докато заспим-само дето не ни личи визуално. hahaha
Лек ден момичета  bouquet

# 164
  • София
ЧРД НА ЧИБУРАТОРЧЕТО!!!

Вержи, ама Лорка каква къдравелка е станала - страхотна й е косичката Heart Eyes
За Норка какво да кажа, загубихме всякаква надежда с Алекси, явно са сериозни нещата с Пеш Flutter

Magesta, ееее, айде действайте, аз ще гледам да го опазя младежа (ама действайте бързо, че Венетка расте и хубавее Laughing)

Ние имаме 3 (три) нови зъба Shocked

Общи условия

Активация на акаунт