Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на хората за второто дете и какви са техните лични опитности?
Какви са мненията за здравеопазването и личните преживявания в болницата?
Какви са мненията за училището и проблемите с учителите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на хората за второто дете и какви са техните лични опитности?
Форумът разкрива различни мнения относно второто дете. Някои хора изразяват желание за него, докато други споделят, че обстоятелствата и позицията им не позволяват това. Различни лични преживявания се споделят, като някои майки изразяват благодарност за възможността да кърмят, докато други обсъждат предизвикателствата при грижата за новородено.
-
Какви са мненията за здравеопазването и личните преживявания в болницата?
-
Какви са мненията за училището и проблемите с учителите?
-
Защо кърмите, когато имате мляко?
-
Защо децата са на земята в гуардердията?
.
),но какво да ти кажа
и тук са така ,аз като ги гледам голямите деца как се бият и никой не им обрьЩа внимание
.......и за Щастие минават
Оказа се, че дължа за тази цяла година, която не съм работила осигуровки.
Днес търчах по институции и им обяснявах, 4е съм била в майченство, а после съм регистрирана на бюрото по труда като безработна, но хората казват, 4е това са 3 различни служби - тесорерията, институто насионал се СС и ИНЕМа. И ако не съм била работила е трябвало да съм се дала на баха сама, по служебен път нищо автоматично не се правило. Главата ме заболя като разбрах колко имам да плащам и , че няма начин да се анулират нещата. И през периода на майченството съм била длъжна да си плащам осигуровките....Май ще се наложи да си търся каква да е работа вече, че само това ни трябваше на наче тънкия ни бюджет.

Термина ми е 03.02, а така като гледам твоя 6те е през март, зна4и сме доста близо. Аз преди 2 дни влезнах в 6-тия месец
Мисля, 4е си малко строга с Анет и надали е целяла да се изхвърля с празни приказки. Вси4ки тук сме емигранти и ако в страната си запо4ваШ от нулата, тук запо4ваШ от минус 20, не е лесно да преуспее 4овек за 4_5, 4е дори и 10 години. Просто някои хора се изразяват малко по_оптимисти4но, а други като мен по_песимисти4но. Аз винаги съм свикнала да имам наум по няколко и да обмислям, премислям, да не съм сигурна в себе си. Понякога губя от неувереността си. За това 4овек трябва да говори и мисли с пове4е оптимизъм, па макар и понякога попревиШен, но в границите на разумното. ЗаЩото ако не бяхте вие тук, в теми4ката нямаШе и на курса да се запиШа, а сега се справям 4удесно. Понякога рекламите казват едно, а после като реШиШ да купиШ е съвсем друго. Една приятелка искаШе Нисан Микра да си вземе километро 0 за 131 евро на месец, като се стигна до подписването на договора й казаха 160. За някои може 30 евро да не са ниЩо, но за нея са седми4ния разход за храна, тя живее сама с детето си. Тъй, 4е едно го мислиШ, то друго става....
като, 4е ли съм доШла да й окрада държавата. Много ми стана гадно. Пламплам, аз се бях примирила да плаЩам, когато мога, така ми казаха, не 4е няма лихви.... Все пак не плаЩам глоба, а една година стаж...за пенсия.