Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на хората за второто дете и какви са техните лични опитности?
Какви са мненията за здравеопазването и личните преживявания в болницата?
Какви са мненията за училището и проблемите с учителите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на хората за второто дете и какви са техните лични опитности?
Форумът разкрива различни мнения относно второто дете. Някои хора изразяват желание за него, докато други споделят, че обстоятелствата и позицията им не позволяват това. Различни лични преживявания се споделят, като някои майки изразяват благодарност за възможността да кърмят, докато други обсъждат предизвикателствата при грижата за новородено.
-
Какви са мненията за здравеопазването и личните преживявания в болницата?
-
Какви са мненията за училището и проблемите с учителите?
-
Защо кърмите, когато имате мляко?
-
Защо децата са на земята в гуардердията?

. На всичкото отгоре наблизо ще правят май постоянна пласа де торос - досега я сглобяваха само по фиестите- и не ми се мисли
. И все пак, не ми се тръгваше оттам. А на връщане, за първи път от години насам, имах желание да шамаросам едно хлапе.
Е не спря да ми бута седалката в самолета, да си блъска главата в нея, да си пее и какво ли още не, а не беше малко, поне 7 год. имаше. Няколко пъти се обръщах, бащата ме видя, направи му забележка явно (говореха на швейц.немски - тъмна индия за мен
Сега съм с главоболие 

Аз лично, мой документ не оставям никъде
Ако искат фотокопие - да си правят, но да ми задържат паспорта или картата, ще имат да вземат.
.
.. ... ... ... ... .... .....
,и минах на Полева и сам доволна сега моя 6и6о си е добре,и от болести не мога да се опла4а(с изклу4ение на БГ).А сестра ми карми до 6 месец и малкия е постояно болен,така 4е и кармата не е гаранция за имуната система.Добре до6ла ВЕС