Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се съхраняват месните пюрета?
Какви пюрета мога да приготвя за бебе на 5 месеца?
Как се приготвят домашни месни и зеленчукови пюрета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се съхраняват месните пюрета?
-
Какви пюрета мога да приготвя за бебе на 5 месеца?
-
Как се приготвят домашни месни и зеленчукови пюрета?
За да направите домашни месни и зеленчукови пюрета, сварете месото и зеленчуците, след това ги пасирайте. За месните пюрета можете да замразите във формички за лед за по-лесно съхранение и порциониране. За зеленчуковите пюрета добавете част от водата, в която са били варени, и подправки като масло или сол (в зависимост от възрастта на детето). След приготвяне пюретата могат да се съхраняват в хладилник или във формички за лед за замразяване.
-
До каква степен трябва да се увеличи количеството каша или пюре за бебе на 6 месеца?
-
Как се съхраняват домашно приготвените пюрета?
Повечето ми приятелки нямат деца и намират за странно, че стоях 2г.6м. в къщи и си гледах детето. За тях,жена, която ползва майчинството си, е жена без амбиции за развитие, мързелива и разглезена от мъжа си. Те решиха, че съм луда, да изоставя кариерата си и да стана доброволен аутсайдер от обществото. Ама аз все си мисля, че си е заслужавало.
Запо4нах и аз да правя дома6ни пюрета и малката много ги харесва
особенно зелен4уковите и месните изоб6то не ги харесва6е и бе6е голям зор докато я накарам да хапне малко от тях но ве4е не се мръ6ти и не си стиска устата а ги яде с удоволствие
даже по цяло буркан4е запо4на да изяжда
кажете какви пюрета мога да правя за госпожица на 5 месеца освем картофи ,моркови,тиква,ябълки,кру6и ,банани ,пиле6ко месо какво друго мога да слагам ?