Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се съхраняват месните пюрета?
Какви пюрета мога да приготвя за бебе на 5 месеца?
Как се приготвят домашни месни и зеленчукови пюрета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се съхраняват месните пюрета?
-
Какви пюрета мога да приготвя за бебе на 5 месеца?
-
Как се приготвят домашни месни и зеленчукови пюрета?
За да направите домашни месни и зеленчукови пюрета, сварете месото и зеленчуците, след това ги пасирайте. За месните пюрета можете да замразите във формички за лед за по-лесно съхранение и порциониране. За зеленчуковите пюрета добавете част от водата, в която са били варени, и подправки като масло или сол (в зависимост от възрастта на детето). След приготвяне пюретата могат да се съхраняват в хладилник или във формички за лед за замразяване.
-
До каква степен трябва да се увеличи количеството каша или пюре за бебе на 6 месеца?
-
Как се съхраняват домашно приготвените пюрета?
Не ми се вярва. Мисля да купувам и правя. Поне разните консерванти ще си спестя. От друга страна има едни пюрета на Хип, на които пише, че са био. Дали е така, вече не зная. Пък и ако нямат никакви добавки от къде този дълъг срок на годност? И чета за разни гадости открити в бурканчетата на пюрета от майки, изобщо изправя ми се косата.
Хич не ми се дават купени, досега два пъти съм го правила и то с голямо недоверие. Беше съвсем в началото и по лъжичка му дадох. Ух, че дълъг пост стана.
Сори. 

.абсолютно
сещам се нещо смешно за една свекърва дето така гледала сина си ,всичко около него подредено като по конец,всичко от добро по добро от хубаво по хубаво.....горката снаха трябвало после на мъжО си/викнал с най-доброто ,най подбраното / да подрежда чорапите по цвят ..