Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 31 604
  • 650
  •   1
Отговори
# 195
Ох,какво капучино,какви пет лева JoyАз сладко не съм близвала 10 дена,а горчиво капучино мразя CloseА между другото за какви подсладители и степчета говорите по-точно? Thinking
Ралче-не си за завиждане  bouquet

# 196
  • София
Tutti- понеже работя на място, на което се организират спезиализирани финансови курсове, а на много хора не им е удобно през седмицата, та за някои обучения пускаме дати събота и неделя, ама за тях трябва да има някои от персонала- та се редуваме с колегите, ама идва и мой ред, ама свикнах вече, въпреки че понякога се отразява- ето например сега това е втора седмица, в която работя в неделя, най-вероятно другата събота пак ще идвам Twisted Evil
Няма начин- поне си пиша с вас Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 197
tutti, аз пия всичко без захар. Но, иначе (за кексчето на Фоли, например), използвам течен подсладител Sweetly. Днес си сложих малко от него и в киселото мляко на обяд. Степчета не съм ползвала досега.

# 198
Ето отчета ми за днес:Половин млекце с 2л.трици,за обяд и вечеря-дробчета със салата краставици и домати.Днес ми е последен ден П+З,от утре-ударно NaughtyВода  дотук 2 литра и кафета-вече трето Laughing.
Утре, да се похваля, съм на юбилей и незнам как ще обяснявам,че не искам да ям и пия...Много кофти Rolling EyesНо ще се справя/ох,дано има пилешко Embarassed hahaha/

# 199
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Здравейте, мацки Hug!
Минавам само да ви поздравя, нережимна и съм и затова не пиша, ама като вляза в режим, отново съм на линия тук Peace.
Целувки на всички и поздрави на отслабналите Hug!

# 200
  • София
OOOO, Муци- Hug Hug Hug
Как си? Одавна не съм те засичала, липсваше ми- Hug
Нищо че не си режимна, пиши тук и ще станеш пак режимна, гаранция Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 201
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Ами и аз си мисля, че само тук мога да се мотивирам отново. След кръщането на малкия нещо се отпуснах и все си казвах "от утре"... И така вече почтимесец все от утре го почвам Дюкан, ама аз си знаех, че така ще стане. Стартът е най - тежък. Минат ли 2 дни всичко ще е ок Wink
И вие ми липсвате, но не смея да пиша, не ми е тук мястото сега Naughty

# 202
 smile3537 Каква е тая създърма бе, народе..........?

# 203
  • Варна
Варненската среща:
12:30 утре!!!! Къде да идем, че летният театър не става за обядване?!?

# 204
  • София
smile3537 Каква е тая създърма бе, народе..........?

Бачи, да ти кажа честно и аз не знам коя чавка ми изпи мозъчето днес, та я купих...  Crazy newsm78

# 205
  • Варна
Предлагам "Алба" - там децата има къде да играят!

# 206
Да се отчета за днес (и днес, като вчера, гладът ме преследваше без умора  Crazy):
Закуска - 1/2 кисело мляко "Култура" с 2 с.л. овесени трици и 1 черен чай.
10 часа - пуешко филе.
10,30 часа - 1 безкофеиново капучино.
Обяд - риба тон лайт, размачкана с рохко сварено яйце и малко извара.
14 часа -  1/2 кисело мляко "Култура" с малко течен подсладител Sweetly.
16 часа - 1 безкофеиново капучино.
Вечеря - риба тон лайт, размачкана с рохко сварено яйце и малко извара + 1/2 кисело мляко "Култура" с малко течен подсладител Sweetly.
За 20 часа съм си предвидила 8 рулца от раци.
Вода (до момента) - 2 л.

# 207
  • София
Предлагам "Алба" - там децата има къде да играят!

Момичета, да не си забравите фотото.... ще чакаме снимки!   bouquet
Приятна среща утре   bouquet....май верно трябва да измислим национална.... newsm78

# 208
  • София
Да се отчета за днес (и днес, като вчера, гладът ме преследваше без умора  Crazy):
Закуска - 1/2 кисело мляко "Култура" с 2 с.л. овесени трици и 1 черен чай.
10 часа - пуешко филе.
10,30 часа - 1 безкофеиново капучино.
Обяд - риба тон лайт, размачкана с рохко сварено яйце и малко извара.
14 часа -  1/2 кисело мляко "Култура" с малко течен подсладител Sweetly.
16 часа - 1 безкофеиново капучино.
Вечеря - риба тон лайт, размачкана с рохко сварено яйце и малко извара + 1/2 кисело мляко "Култура" с малко течен подсладител Sweetly.
За 20 часа съм си предвидила 8 рулца от раци.
Вода (до момента) - 2 л.

Браво Съни, добро ти е менюто! С рибка се сваля най-бързо.

# 209
МишеHug
Засега съм в застой, но не губя надежда. Все пак само от 12 дни съм на режима и вече 4 кг ги няма  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт