Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 31 602
  • 650
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, дюканки!
Днес пак почвам зеленчуците.Дотук съм яла половин кофичка култура с овесени трици.на обяд салата зелена с две яйчени палачинки с извара.сега отивам да хапна малко зеле.
Оная издънка ще ми излезе през носа. Sad
Кантарът се е заковал и не мърда.сега на зеленчуци пет дена като карам пак няма да мръдне.Тъй че заради малко кашкавал една седмица че и повече ще задържам, дано опне не кача.Направих си експеримент дънейки се, вече ако ще в Шоколадовия рай да ме пуснат, няма въобще да се изкушавам.Това да ми е за урок  Mr. Green
Все така от вторинк се самоназидавам, ама така трябва  Mr. Green
Как сте вие?

# 181
tiya, добре дошла и успех!   bouquet И аз мисля, че 5 дни са най-добре.  Peace Аз започнах с 11 за сваляне, сега остават само 7.
s_ia, благодаря за рцептата !   bouquet
Ordy, и аз съм в застой без да имам издънки. Няма страшно, ще мръдне кантарът, няма начин!  Hug
Момичета, пихте ли вече следобедно кафе? Хайде с мен на по едно капучино.  Grinning

# 182
На драго сърце, Сън !
Още не съм си пила следобедното кафе, тъй че точно навреме !
Аз дори си смених линийката да ми напомня.Не съм на диета да се дъня, а да отслабвам все пак  Close
tiya, добре дошла, и аз съм за петте ударни.
Тая домашна майонеза и на мен много ми се понрави, вече дори почнах да умувам с какво да я ям и кексчето соленото май ще у отива  newsm78
 Grinning

# 183
  • София
Sun, мерси за кафето... аз точно това правя Simple Smile

# 184
момичета,имам предложение.отправено е основно към вещи.до колкото разбирам,тя е модератора на темата.предлагам да се направи отделна темичка,само и специално за рецепти,подходящи за диетата,за да можем без ровене във всичките 33 теми,когато закъсаме със идеите,да преглеждаме там.надявам се да ме подкрепите за идеята Embarassed newsm51

# 185
например- РЕЦЕПТИ ДЮКАН

# 186
dezire_s, има вече такава тема. Ето я: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.0

# 187
sun,благодаря ти.не знаех.ще я прегледам.съжалявам,че се обадих неподготвена.аз имам книгата,но много от рецептите в нея не ми допадат особено,затова разчитах и на предложения от останалите дюканки

# 188
Милата Вещи не е изгубила вяра в мен -- все още стоя на първа страница. Вещи,  Hug
Момичета започвам пак да препрочитам темата, книгата, да се надъхвам и скоро пак ще съм с вас. Друг режим засега не мога да спазвам, много съм се отпуснала. Много исках ВМ- НВХ, но ,,прекалявах с количествата. Та, отново на стария и изпитан Дюки.
Лека вечер на всички!

# 189
 dezire_s -донякъде подкрепям,т.к. въпросната тема ми се струва доста"разтегната" и човек трудно се ориентира.Мисля,че може да се подреди/ястия с пилешко,със извара,яйца и т.н.../какво ще кажете?
Sun,а ти като черпиш капучино позволено ли е? Mr. Green/ама че съм Embarassedсорри  bouquet

Последна редакция: пт, 05 окт 2007, 16:35 от tutti

# 190
  • София
Sun,а ти като черпиш капучино позволено ли е? Mr. Green
Че съвсем си е позволено!  Grinning само да не е със захар
видях "сорри-то"  Joy Joy Joy

# 191
Сноучева-съвсем се омагьосах Joy ooooh!

# 192
Sun,а ти като черпиш капучино позволено ли е? Mr. Green
Че съвсем си е позволено!  Grinning само да не е със захар
видях "сорри-то"  Joy Joy Joy
smile3521

# 193
Сноучева-съвсем се омагьосах Joy ooooh!
В края на седмицата май всички сме така.  Joy Дай си почивка малко да изпиеш на спокойствие капучиното.  Grinning

# 194
  • София
Май не смао аз съм зле с информацията в края на седмицата Crazy Mr. Green
Ама аз ще съм на работа и в неделя, та само утре ще мога да со почина Cry
Ама пък ще мога да ви почета и в неделя и да попиша Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт