Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 31 593
  • 650
  •   1
Отговори
# 165
Tutti, в момента съм 73кг, а целта е - 60кг, затова мисля да се опитам да издържа около 6-7 дена на първа фаза

# 166
  • Варна
За варненската среща какво правим? Искате да е по-късно, защото децата спят ли? Питам, защото аз мога в ранния следобед /13-14 часа/.
Кои за казали, че ще идват?

Точно така. Засега Креми Савова изяви интерес, но е зависима от детенцето.

Друг вариант е да направим срещата обедна - от 12:30 или 13:00, нещо такова, а децата да спинкат след това

# 167
Tutti, в момента съм 73кг, а целта е - 60кг, затова мисля да се опитам да издържа около 6-7 дена на първа фаза
Също като мен Simple Smile.Казват ,че няма да е по-различен резултата...Много често се коментира това и извода е  ,че 5:5 е най-добре  Peace
/и 4:3 също/ Peace

# 168
Аз съм много навита за среща, само уточнете кога и къде последно и ще преценя дали ще мога.
Забравих да се похваля, че днес съм 57.500,  bowuu но не ми се сменя лентичката. Имам много работа и евентуално ще вляза довечера след 21 часа. Hug

# 169
Чао и от мен момичета. Незнам дали сте разбрали, но и служителите от Държавните лесничейства стачкуват /а аз съм една от тях/ та след малко  отиваме да подкрепим шествията на учителите от Пазарджик и да им честитим празника.

Забравих да поздравя всички ДЮКАНКИ - УЧИТЕЛИ  като им пожелавам да издържат докрай и да не се предават.
Ние стачкуваме вече втори ден и в понеделник ще продължим. Аз съм председател на стачния комитет и Ви подкрепям  НАПЪЛНО

# 170
Момичета, забравих да ви благодаря, че ме приехте във вашия отбор  Hug

# 171
  • София
Момичета, някой от вас хапва ли телешка създърма? Мислите ли, че е позволена?  newsm78

# 172
Tutti,
имаш предвид първата фаза да е 5 дена /не повече/, нали правилно съм те разбрала?

# 173
  • София
Момичета, някой от вас хапва ли телешка създърма? Мислите ли, че е позволена?  newsm78
Би трябвнало да не е, има доста мазнини в създармата  newsm78!

# 174
  • София

И аз имам такива подозрения...Вещи, виждам те горе...ти какво мислиш?

# 175
  • Пловдив

Peace  Има много мас  #2gunfire

# 176
 HugЗдравейте момиче, аз си ви чета, та забелязах, че питате за майонезата.Аз си правя майонеза-млечна домашна-с две , три яйца , около 300 гр.прясно мляко, малко лимонтозу, сол пожелание и разбивам с миксера, до сгъстяване.понякога прибавям ситно нарязани кисели краставички или чесън за вкус.Надявам се съм била полезна.Приятен ден

# 177
  • София
Мише- радвам се да те видя, на снимките изглеждаш страхотно Embarassed Hug Много си чаровна и красива и слабичка Embarassed Hug
Аз лично мисля че тази телешката създърма би трябвало да е режимна, защото тя е много изчистена от мазнини  bouquet

# 178
  • София

Peace  Има много мас  #2gunfire

Мерси, Вещи и Им, тъкмо се бях наточила на една  #2gunfire ама няма да я ям...

# 179
  • София
Мише- радвам се да те видя, на снимките изглеждаш страхотно Embarassed Hug Много си чаровна и красива и слабичка Embarassed Hug
Аз лично мисля че тази телешката създърма би трябвало да е режимна, защото тя е много изчистена от мазнини  bouquet

Мерси, Ралче  Hug

Вещи каза, че не може .... значи не може... кучетата ще се облажат тогава  Joy

Общи условия

Активация на акаунт