Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 31 588
  • 650
  •   1
Отговори
# 150
Бачи,а аз още не съм  приготвила/дробчета/Отивам,че  докато станат....

Последна редакция: пт, 05 окт 2007, 12:37 от tutti

# 151
  • Варна
Да, Дезире, става. Дори малко лук може и в протеиновите дни.
Рецептата звучи чудесно! Слагай я в другата тема!

# 152
Надя 66, добре дошла и успех!   bouquet
dezire_s, аз не съм с много голям стаж, но ми се струва, че рецептата е подходяща, в случай, че млякото е обезмаслено и горчицата е без мазнина.  Peace

Време е за обяд, момичета.  Simple Smile

# 153
чудесно,момичета,много се радвам,че мога да съм полезна.за лука също се радвам,защото с него соса става ЧУДНИЧЪК.без него не бях сигурна какво ще се получи...ДА ВИ Е СЛАДКО  bouquet
може да сте я срещали и другаде,но в случая аз сама си я измислих Embarassed.затова много ще се радвам,ако ви хареса

# 154
 Flutter Фоли! Четеш ли? Simple Smile)

# 155
Къде сте момичета, обядвахте ли вече. Аз токущо приключих - две пилешкш пържолки печени /от вакумираните/ с малко печени чушки и едно  доматче.  Сега си правя чай. Чиста вода немога да пия толкова много и затова се  "наливам"  с чай.  Другият вариант е купувам си кис. мляко "Верея" 0,1% , слагам си по една-две супени лъжици и правя айрян, само и само да не е чиста вода. Това го правя за да достигна поне 2 л. вода дневно.  

# 156
  • Варна

Фоли и на мен ми е много необходима в момента! Да вземе да замахне с пръчката и в мойта посока.... Joy Joy

# 157
Е ........ щом сте любопитки тогава ще ви се представя по така
От две години постепенно качвах кг-ми. ,след една прекарана операция през 2005 г. м. май. Иначе никога не съм била дебеличка, просто години подред поддържах 65 кг. , но накрая гоних 80-те, като се има изпредвид, че съм около 1,60, просто трябваше да се взема в ръце. Мога да кажа, че съм набитак и не ми личеха, но съм строго обедена в себеси да спра на 60 кг.

# 158
  • София
Я да кажа едно добър ден за днес  bouquet
Мнгого работа от сутринта не мога да седна да напиша нещо Crazy
И с водата тепърва ще наваксвам Crazy
Снощи ядох сладолед- признавам си без бой Embarassed Embarassed Embarassed #Cussing out #Cussing out
Ядох много, беше накрая тежко- едва дишах #Cussing out #Cussing out
От днес пак в режима, закуска- режимна- извара и сирене- екскуиза- бях чела, че е режимно newsm78, сега обяд- пилешка пържола, в четири часа- мляко верея, вечеря- пак пилешка пържола Mr. Green
Утре- може би пак същото меню, ще видя Rolling Eyes
Целувки на всички Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 159
 Grinning Сиренцето, ама това 0,2%-Фитнес Simple Smile)

# 160
Чао момичета,

приятна събота и неделя!

В понеделник съм на линия

# 161
За варненската среща какво правим? Искате да е по-късно, защото децата спят ли? Питам, защото аз мога в ранния следобед /13-14 часа/.
Кои за казали, че ще идват?

# 162
И аз се присъединих към вас, мили Дюканки! ЗАсега съм само на втори ден от първата фаза, но се надявам да издържа около 6-7 дена. Имам и едно въпросче - може ли да закусвам през първата фаза с кисело мляко /0,1%/ и овесени трици или триците са за по-късен етап.
И още нещо   bouquet за подкрепата, която оказвате на всички!

# 163
tiya -привет! Simple SmileДа ,точно това е закуската Peace LaughingЗа какви 6-7 дена говориш?
Варна  Party-ще чакаме и от вас снимки ooooh!
Ралче,не така де ....Беше ли ти тежко,а SickДа знаеш  за утре,че си е гадно hahaha
Надя-добре дошла и на теб! Hug

Аз си пекнах дробчета с червена чушка и подправки/цяла тава Shocked/ и хапнах доволно- с краставици и домати/ yesОбичам Дюкан! Grinning

# 164
  • Бургас
Здравейте момичета
да ви се похваля че и аз като Вещи станах модел на една масажистка и вчера за час и половина отнесох 4 масажа, от учителката и 3 масажистки, направо ме разглобиха. Днес отново ще ходя страшен кеф ви казвам.
Хайде чао за сега по късно пак ще се включа.
Честит празник на всички учителки дано днес ви преключи успешно стачката.Успех!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт