Una mamma per amica или мами в Италия 70

• 14 486
  • 270
  •   1
Отговори
# 75
Сон4е,споко,ти сама си си отговорила бе душо.Спи спокойно,пълни памперси,наддава,в кенгуруто му е добре....зна4и на глад не ми прили4а.Децата на тази възраст имат много силен сукателен инстинкт и биха сукали каквото им попадне,за това и хората са измислили бибероните PeaceМоже да пробваш с пробно теглене,ако си намериш теглилка/или имаш,или взимаш под наем от аптека/ и теглиш преди сукане с вси4ки дрехи и след сукане пак така.Ако су4е средно 100 грама е добре,което зна4и ,4е веднъж може да са 50,друг път 120,но никой не яде всеки път еднакво.Тук въпреки вси4ки приказки,както се казва,сотто,сотто са страшни фенове на адаптето,а след 4-5 мес.ще те приканват да минеш на прясно мляко Rolling Eyes

# 76
Оф, картинката на Дани не се отваря. Сон4е мерси...а може ли да се правят питки, дом. хляб и други месеници с такава суха мая?

Прати и рецептата на баба ти ,плз , може и на ЛС.
Ще ми е интересно да опитам.

Всякакви месеници съм пробвала - всичко става  Peace

Ще гледам тези дни да напиша рецептата, че днес няма да остане време явно  Rolling Eyes

# 77
Италинка,  очаквах точно ти да се включиш по моя проблем  Grinning
Уж големи фенове на натуралното, пък веднага ти дават аджунта! То като натуралното раждане, затова Италия с най-голям процент в Европа цезарови.
Имам кърма, не знам дали проблема е в това дали е гладен, ще тръгна да давам аджунта без да съм установила истинската причина!  Twisted Evil Как ли пък не!
Биберони освен силиконови, имаме и каучукови и всякакви видове вече, мъжо ги купи, еле Самуел се укротява  Laughing
Точно обсъждахме въпроса с теглилката сега, май дигитална е най-добре, ако тези механични дават отклонения.
Опс, майчето звъни на Скайп, хайде до после - цууууун   bouquet

# 78
Сонче, забравих да честитя компимезето на Самуел. Айде и то мен честито и да е жив и здрав !!!  smile3525 smile3525 smile3525
Ама ти къде го слагаш това марсупи, че викаш стои добър там, а ти си вършиш работа?
И аз да се изкажа като "компетентна", дори и да се окаже, че кърмата ти не му достига, не трябва веднага да се прибягва до АМ, а да се стимулира кърмата чрез познатите методи.

# 79
Утре сме пак цял ден в обиколки,този път оба4е имаме уговорка с агенция да разглеждаме и къщи....Малко слагаме каруцата пред коня ама както и да е...то ако 4овек не се влЮби в някоя къщи4ка,няма да се Юрне да си създава вси4ки главоболия с купуване,заеме,преместване....поне да погледаме....
Дове4ера на ТВ7 ще говори моят 4овек-Роберто Баджо.То това никой не го интересува ама аз да си кажа Embarassed
Лека ве4ер на вси4ки Hug

# 80
само на бързо да драсна посред но6тите.

4ЕСТИТ 1 МЕСЕЦ НА САМИ.ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ВИ РАДВА   bouquet

Ов4ева с кеф те 4ета,скица си голяма.Дай и на мен снимка деееееееееее  Praynig

Кал4о как е по БГ.Да ми донесе6 подарък ейййййй  Mr. Green

айде цун по муцун на вси4ки и лека но6т,гроги съммммммммм Whistling

# 81
само на бързо да драсна посред но6тите.

4ЕСТИТ 1 МЕСЕЦ НА САМИ.ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ВИ РАДВА   bouquet

Ов4ева с кеф те 4ета,скица си голяма.Дай и на мен снимка деееееееееее  Praynig

Кал4о как е по БГ.Да ми донесе6 подарък ейййййй  Mr. Green

айде цун по муцун на вси4ки и лека но6т,гроги съммммммммм Whistling
Да нацелуваш от мен тая твоя малка сладуранка ..... пу пу .......... Heart Eyes Hug

# 82
Къде сте се изпокрили всички днес, бре?
Тук е едно есенно облачно и тук-таме дъждовно, за разлика от страхотния летен ден вчера. Понеже обещах на Овчева да не разказвам колко е срамежлива  Joy, няма! Но много ми беше приятно да се запозная е нея и Морена, вече си имам дружки в Наполи!
Днес ходихме към Соренто на ресторант, че нали майка си заминава утре, та като изпращане, със зълва ми и бебето й - голям сладкиш, изядох го от целувки.
Разкажете нещо интересно де! Че при мен друго няма  Sad

# 83
Кажи за тия пусти локумки де ... че умирам от завист . Joy Joy

# 84
Ми..... хапнахме ги, казаха, че са хубави (дали от благоприличие, не знам  Rolling EyesLaughing
Моята рецепта е по-различна от твоята, макар и аз да имам една с мас. Тази е с олио и вино, и се правят много лесно и бързо, и остават вкусни и след седмица (ако някой ги остави дотогава).

# 85
Здравейте девойки !!!  Whistling

Хайде сръбнете си по едно венецианско кафе латте,

Дали ще има с кой да си говоря днес??  newsm78

Лек неделен ден !!!

bouquet

# 86
По БТВ в момента дават за българите в Милано в предаването "Другата България " .

# 87
Ей ме на и мен  Crazy

От вчера осезаемо см в Бг ахаххаха Отиваме с една дружка в 'Джимис' на НДК и супер щастливи,че няма много хора се засилваме км единственото сепаренце  Peace не беше отсервирано и избърсана масата,но това ни се видя що годе нормално,макар че в заведението имаще 10 клиента и 3ма сервитьора...така...и седнахме ние и бра бра,защото супер отдавна не сме се виждали и имаше доста да си говорим...минават 20мин и никой не ни обръща внимание,а заведението все още празнооо  newsm78 обадихме им се ние и дойде сервитъора и благоволи да вземе чашите и ние му казахме,че и масата трябва да избърше,защото имаше разлят сок...отговора беше:Да,да веднага...взе ни поръчката(имаха технически проблем и нямаше нито палачинки,нито гофрети,нито шейкове ...случва се все пак)  ....донесени поръчката и пита виенското кафе за кой е и след това пита;А бялото фрапе???? При положение,че сме само две и едва ли един човек си порчва и фрапе и виенско кафе ахахахахахах  и тогава се усетихме,че е малко странна атмосферата ахахахахах и такааа...масата ние си я избърсахме...питам го аз дали се пуши и той казва: Абе по принцип не! и аз;А дефакто?!,той: Ще ви донеса пепелник  #Crazy #Crazy #Crazy
После се разблскаха ени врати едно чудо ахахахах...направо смях голям беше ахаххахаха
Хайде спирам,че стана дълго  Crazy

# 88
Малко със закъснение, но
Честит първи месец на Сами и от нас! Да радва много мама и тати!!!

# 89
 Поспаланки, хайде на кафето!! Hug

Лека нова седмица на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт