Очакващи юни 2008?

• 14 522
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
  • Вече в моята си приказка...
Но-шпа потиска спазмите на матката. На листовката му пише: "Спазмолитичен продукт - успокояващ или отсраняващ спазмите"

Да, но какво чувствате, за да го пиете? Питам, защото аз нямам оплаквания - нямам "дърпане" на матката и др. такива...

# 196
 Лекарката при която ходих ми каза 4е това придърпване е характерно съвсем за в на4алото, но ако продължава и до този момент е добре да се пие този нош-па за да успокой яй4ниците, те да не дразнят матката със сак4ето Simple Smile) Нещо такова беше

# 197
Моят доктор ми е казвал да пия но-шпа ката имам болки, без да е уточнявал какви точно. Сега усещам тежест само като се преуморя и съм пила 3-4 пъти.

# 198
  • И аз не знам къде...
Здравейте и от мен,
Аз само по нощите пиша, ама през деня от работа не мога! Да ви питам, вие ходихте ли вече на изследвания? Аз трябваше да отида тази седмица, ама ми е много натоварено на работа и не успях. Сега уж ще ходя в понеделник. Да видим дали ще се получи!

Какво изследват  newsm78?

# 199
И аз съм от нощните птици  Mr. Green Laughing Sunglasses Все така се мотаем със съпруга ми, че преди 1 часа не можем да си легнем. Което май е хубаво да прекъсна, защото едва ли е добре за моя малък бебок newsm78
Но пък и редица допълнителни работни ангажименти ми налагат такъв режим, де...  Thinking
Иначе за изследванията, аз само знам за първото взимане на кръв, с което се проверяват СПИН, Васерман, Кръвна група, хемоглобин и не знам още какво. А за другите по-късни изследвания не съм много запозната до момента.  newsm78
Момичета, в последните дни се храня като прасе  Embarassed  smile3511 cook- аз така не съм имала апетит никога през живота си.  #Crazy Rolling Eyes Embarassed Thinking newsm78 Кажете как да го овладявам, защото съм сигурна, че не е никак здравословно да се тъпча....  newsm78 А имате ли идея дали е възможно умерено да си карам  newsm39 у дома или не е добре? Може ли да ми навреди, ако внимателно без да се уморявам си го карам всеки ден?  Thinking

# 200
  • варна
 Здравейте и от мен. Hug
 Маристута, мисля,че няма да ти навреди ,ако не се мориш много.
 Аз все още ходя на шейпинг, защото съм свикнала,само гледам да не подскачам много рязко, малко ги опростявам упражненията с подскоци. Дори преди да разбера, че съм бременна, бях си увеличила натоварването от три пъти седмично на четири и само малко мускулна треска имах. Сега ми изтича картата за месеца и съм в голяма дилема дали да си купувам друга или да търся някаква гимнастика за бременни. Много ме е страх да спра да спортувам, защото ще кача рязко кила. В краен случай ще си измисля една домашна гимнастика  и велоергометър, ама си е по-приятно заедно с другите.

# 201
Мен пък още не ме е нападнал глада , даже напротив - ям, защото трябва да ям, иначе изпитвам отвръщение от храната. И се чувствам страшно отпаднала, нямам никакъв тонус. Все ми се спи  smile3507. Много ми се искаше да продължа да карам крос тренажора си, но за сега съм в застой. Просто нямам сили. Защо така?Дали не трябва да пия някакви витамини? newsm78 В понеделник вече съм на лекар за първи път, ще видим какво ще каже.  Първата бременност я изкарах без никакви проблеми, но тогава бях на 22. Уж все се мисля за млада, пък то биологичният часовник си трака безпощадно  #Crazy   Wink

# 202
Добър ден на всички!!!
Аз се чувствам ужасно отпаднала, и това гадене страшно ме мори Twisted Evil много съм притеснена как ще ходя на работа от вторник ако продължавам да се чувствам така зле.
А вие вече казахте ли на шефовете, че сте бременни, аз още не съм и направо тръпна как ще го споделя това на шефката си. Confused Направо умирам от ужас каква ще и реакцията. Confused

# 203
А вие вече казахте ли на шефовете, че сте бременни, аз още не съм и направо тръпна как ще го споделя това на шефката си. Confused Направо умирам от ужас каква ще и реакцията. Confused
Миличка, тъкмо споделих в другия форум, че когато казах на шефа ми , че съм бременна той се начумери и оттогава се държи много хладно с мен, почти не ми говори , а работим в една стая. Не се притеснявай за реакциите на другите, грижи се здравето си. За гаденето не ти ли препоръчаха да пиеш нещо. На мен ми става така само като огладнея, затова винаги имам по някоя бисквита ,  солети или някой плод на бюрото си. Не че ми се яде, но за мен са решение.

# 204
Здравейте момичета  Hug
С радост и малко страх се присъединявам към вашия отбор, надявам се тази ми бременност да завърши успешно  Praynig и юни да гушкам сладко бебе  Heart Eyes
Вчера бях за първи път на лекар, видя се много хубава точка, надявам се след 2-3 седмици да чуя и сърдечна дейност  Hug, предполагаемия ми термин е  19 юни.
За сега не мислим да казваме на никой, че съм бременна, още по-малко на шефа. Има време, ще разберат  Mr. Green Самата аз още не мога да повярвам и да се зарадвам.
На мен също много ми се спи, едвам си държа очите отворени на работа, добре, че напоследък не съм чак толкова натоварена  Wink, а да и гърдите ми са станали огромни (за радост на мъжа ми  Mr. Green)
Усмихнат ден на всички ви   bouquet

# 205
Привет от мен,ходих сутринта на лекар заради кървенето имам си плоден сак,отговарящ на 5гс но има и отлепване и ми изписаха утрогестан,но-шпа и да пазя леглото.Дано се задържи това бебенце,момичета стискайте палци Praynig

# 206
ЧуШлИвО ЛюТе, стискам ти палци от цялото си сърце!  Hug newsm17 newsm10
Всичко ще бъде наред!  newsm10

# 207
Мила, много да си почиваш сега. Всичко ще бъде наред! Само не се притеснявай излишно. Почивай си и се глези повече, не мисли постоянно за това отлепване.

Ние сме с теб!  Hug

# 208
ЧуШлИвО ЛюТе -стискаме ти палци, ти почивай и само положителни мисли Hug

MeryLuза гаденето ми казаха да пия Деган, но аз хич не ми се иска, предпочитам да огранича максимално приема на лекарства, но като тръгна на работа сигурно няма да имам много избор ако се чувствам зле. А отстностно казването на шефа- аз точно от това се страхувам, от това което ти е е случило на теб, а и имам опасения, че шефката ми няма да прояви да разбиране и няма да пожела е да намали ритъма ми на работа и ще се наложи да вляза в сериозни конфликти с е нея. А се разбрахме с гинеколожката, мш чи може да ми започне да ми дава болнични чак когато вляза в 10 г.с. а до тогава има почти месец. Ох направо незнам, тези мисли въобще ни ми излизат от главата. ooooh!

# 209
viki127 ако ти е много зле, нищо не пречи и на личната ти докторка да ти даде болничен поне за 2-3 дни, че и за повече! Пък макар и да пише просто грип или нещо подобно! Моята лекарка никога не ми е отказала болничен, друг е въпросът, че на работата ми не ми искат, защото на счетоводителката не й се занимава за 2-3 дни...
И аз вече съм с 9 милиметрово плодно сакче! Hug След 2 седмици съм отново на преглед!
И честно да ви кажа, чувствам се прекрасно, с много енергия и хич не ми се спи, ставам рано! От около седмица спря да ми се гади Simple Smile Ще видим как е занапред! успех на всички! newsm51 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт