Очакващи юни 2008?

• 14 522
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
  • Вече в моята си приказка...
mimma, ще си правя специални изследвания, но само ако докторът ми назначи. Надявам се, обаче, всичко да е наред с мен и бебо и да не се налагат допълнителни изследвания.
А, и не сме престарели, моля. Laughing

# 181
ins_dimitrova, защо се дава Аспирин Протект?

# 182

Viki_127, извинявай за тъпия въпрос, но наистина ли от сега се вижда ако са близнаци, т.е. ако е така трябва да има 2 сак4ета или ??

Моята гинеколожка ми обясни, че в началото най-добре се виждали ако са близнаци, било много лесно да се видят двете плодни сакчета. Peace

# 183
Здравейте, момичета!
Разбрах,че на някои от вас работата им е свързана с шофирането.Точно за това аз от четвъртата седмица съм болничен и днес май ще ми го продължат до средата на ноември.Не прекалявайте с работата и най-вече когато сте зад волана.Рисковано е-дали ще бъдат дупките,някой идиот на среща(има ги много по улиците),стреса ви влияе много.Внимавайте, в момента не мислете само за себе си, вече сте двама... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 184
Аз все още чакам лекарят ми да се върне от отпуска, за да отида на преглед...  Thinking

Честито на мамите, които вече са видяли тупкащите сърчица!!  Hug И аз нямам търпение вече да видя сърчицето на бебчо! Но, явно ще трябва да се науча да съм по-търпелива!

Нещо апетитът ми изчезна последни 2-3 дни, не знам дали и при вас е така, момичета. Малко взех да се притеснявам, щото аз имам дори леко поднормено тегло... В нормални обстоятества си хапвам доста добре, но сега...  Confused

# 185
  • Стара Загора
здравейте,
и аз си имам точица..... Hug....на 23.10 сам пак на преглед..стискайте палци момичета.А иначе термина ми е 22.06
Много се радвам за всички вас.Лека и безпроблемна бременност!!!!
 newsm17
МОля се за вас!

# 186
Честито, zabche    bouquet Успех и не се притеснявай, просто бъди спокойна и пълна с вяра и надежда, че всичко ще е наред!

Аз имам едно въпреоче към теб. Каква е причината да ходиш отново на лекар толкова скоро след първия преглед? Питам от гледна точка на това, че в чужбина, където живея, лекарите гледат да правят възможно по-рядко прегледи, заради високите цени, които здравната каса плаща (т.е. тя им го налага това). Дори като се обадих на лекаря ми по телефона, той ме е таксувал - щях да падна, като получих сметката си по пощата...  #Crazy Отклоних се, сори...  Blush

Успешна и лека бременност на всички!! Simple Smile

# 187
  • Стара Загора
Sleeping beauty,първия си преглед го направих много рано и нищо не се видя...но бях много нетърпелива..Втория го направих във вторник 16.10 и тогава се видя точицата.Причината да си го направя толкова рано е това ,че реших да си сменя лекаря и искам всичко да е наред от самото начало....и в БГ не евтино,но в крайна сметка бебчо е по-важен нали?
Желая ти всичко да е ОК
 newsm10

# 188
zabche, благодаря за бързият отговор! Много си права - няма значение кое колко струва - важното е бебчето да е наред! Аз май все нямам късмет с лекарите тук. Cry Бях си харесала една гинеколожка (бях нейна пациентка), много добра, но преди месеци, когато забременях тя не искаше да ме поеме, понеже й предстоеше отпуска и всичките й часове бяха заети... Търсех си пак жена, но намерих единствено мъж и когато направих спонт. аборт, той беше в отпуска... Сега отново съм бременна и искам да отида на преглед, а той е пак в отпуска. Не знам, да плача или ида се смея на тези обстоятелства...  Thinking Но, иначе е готин доктор, затова ще го изчакам да се напочива  Joy

Чакаме още мами да се включат в отбора! Wink

# 189
Момичетаааа,много съм притеснена Cryсутринта се събудих с кафеникаво зацапване и болки.Слава богу на обяд спря и досега имам 2-3 капки само.Обадих се на лекаря ,но няма свободни часове ,чак на 30! съм на преглед.Каза ми само да почивам ,никакви хапчета освен но-шпа.Много ме е страх,юни месец имах мисед който започна със същото зацапване CryкАКВО ДА ПРАВЯ newsm78 #Cussing out

# 190
 Здравейте днес,
това със зацапването май е типи4но за абсолютно вси4ки, и аз продължавам да  пия нош-па и още го имам съвсем минимално, но все пак.Преглеждах едно от форум4етата на майските мами, пове4ето от тях също са имали предния месец, но като 4е ли не е нещо фатално, данои при нас да е така!

# 191
The Sleeping Beauty, аз с първата ми бременност не ползвах "услугите" на Здравната каса. Ходих на частно. В началните месеци ходех през седмица, а в напреднала бременност - и всяка седмица.  Тогава /преди 4 години/ плащах на преглед 5 лв. /имаше един или два пъти такса от 7 лв./, като имах право на един безплатен преглед с видеозон. Така беше тогава. Сега незнам точно, но смятам да ида на преглед при същия доктор.

zabche, според една от таблиците и моят термин е на 22 юни. Обаче все още не съм ходила на лекар. Утре може и да свърша тази полезна дейност  Laughing

# 192
Да питам, защо пиете нош-па?

# 193
Но-шпа потиска спазмите на матката. На листовката му пише: "Спазмолитичен продукт - успокояващ или отсраняващ спазмите"

# 194
Здравейте мамчета!И аз от вчера си имам 16 милиметрова точица на 5 седмици.Моля да ми отговорите дали лекото придърпване ниско долу е нещо нормално,защото съм притеснена.Първата ми бременност беше  отдавна и нямам никакъв спомен.Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт