Очакващи юни 2008?

• 14 517
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
viki127 , нямаш ли някой ден платен отпуск? Тази твоя шефка на колко години е, не е ли майка?  smile3516 Наистина, не е приятно да гледаш намусени физиономии, но пък всяко чудо за три дни. А и Meg_H е права, може да ти дадат болничен за някоя болест. Всичко ще се оправи. Ти само не се тормози излишно. Няма да раждаме изнервени бебета, нали ?  Peace

Meg_H, честито и на теб плодно сакче . То и аз нямам търпение да видя моето, ама къде е чак  понеделник?...
Я кажете, пускат ли таткото и той да види какво е сътворил?  newsm03

# 211
Meg_H -  ами аз съм точно с такъв болничен в момента за грип. Но от Вторник съм на работа, но ако се чувствам зле ще моля пак за болничен дано да не ми откаже личната.  Честито ти плодно сакче. А нашия татко беше на първия ми преглед без проблем, даже той по - добре от мен успя да види сакчето, че аз нали бях легнала. Peace

MeryLu за съжаление нямам нито един ден платен отпуск, тази година за съжаление ми се наложи да си го взема всичкия на два пъти.  Tired Но и аз съм на мнение, че спокойствието е много важно и аз не искам да и причнявам излишно напрежение на бебчето. А моята шефката, незнам какво да ви кажа за нея, въпреки че знае, че съм болнични ме засипва с e-mail - и и ми дава задачи.  Twisted Evil Като много добре знае, че аз от вкъщи нищо не мога да направя.  Twisted Evil

# 212
MeryLu, моят доктор настояваше да влезем двамата в кабинета. Все пак това се случва и на татковците, не само на нас. Задължително довлечи  и таткото с теб!  kiss
Стискам палци за понеделник!

# 213
Мацки, а следобедно кафе пие ли ви се

И да попитам, как сте с кафето, на мен да ви кажа ми се пие и си пия, с предишната ми бременност ми се гадеше от кафето, сега все още нищо ми няма  Laughing

MeryLu, да ти кажа, таткото още не е идвал с мен на ултразвук, а и все още няма какво да види, освен една точка  Laughing, а за по-нататък мисля, че няма да има проблем да влезе.
viki127, ако не се чувстваш добре, пусни си няколко дни отпуск или както са те посъветвали момичетата болнични за 2-3 дни от  личния, но по други причини, едва ли ще ти откаже.
ЧуШлИвО ЛюТе - почивай си и само за хубави работи си мисли  Hug

# 214
Veniti аз пия по съвсем малко кафенце и много слабичко Simple Smile пробвах с безкофеиново, но ми казаха, че било още по-вредно за бременни, защото кофеинът се извличал с химикали и го спрях Simple Smile Надявам се 3-4 глътки да не са проблем Wink

MeryLu, моята докторка също пусна таткото в кабинета и като му предложих да излезе, защото не о4аквах преглед с вагинален ехограф и се притесних, забравих, че ще гледаме бебе на ехографа... Та докторката настоя таткото да остане... И той беше много доволен, още повече, че е с биологично образование и е доста запознат с материята Grinning След това сподели, че вече се чувства различно и осъзнава какво му се е случило  smile3521

# 215
  • Вече в моята си приказка...
Момичета, връщам се от лекаря. За сега си имам и аз точица. След 20-тина дни ще се види и сърдечната дейност, че сега е много рано.
Когато казах на сина си, че ще си има братче или сестриче и че то в момента е в корема на мама, той поиска да го натисне, за да започне да плаче. Много ми беше смешен. После му обясних, че бебето все още е малка точка и той през цялото време си повтаряше - "Бебето е малка точка".

При първата ми бременност, съпругът ми влезе, чак когато вече можеше да се види полът на бебчо. Беше много щастлив, защото успя да види малкия как си смуче пръстчето. После пет дни само за това си говореше.

ЧуШлИвО ЛюТе, спокойно. С първата ми бременност имах този проблем в първите месеци. Докторът ми каза да си лежа, да почивам повече... Успех и дано всичко е наред!

Много ми се иска и аз с тази бременност да правя някакви упражнения. Нямам велоергометър вкъщи, така че той отпада. Чудя се йога дали мога да практикувам.  newsm78 Ако ви попадне нещо интересно за хранене и физически упражнения за бременни, моля споделете. Искам тази бременност да не стана отново слон, че ooooh! после трудно се свалят.

Момичета, дано е наред всичко при всички ни и юни да ни зарадва малко човече! Praynig

# 216
  • И аз не знам къде...
Здравейте и от мен,
Аз докато кажа че спря да ми гади и то пак почна  Confused!

Иначе аз си пия кафе когато ми се пие, защото понякога изобщо не ми се поглежда. Понякога и ми се пуши, а друг път ми се повдига само от миризмата. Най-човешки се чувствам сутрин. Иначе ми се спи доста и се чувствам уморена   Tired!

ЧуШлИвО ЛюТе, почивай си и да се оправят бързо нещата  Praynig!

# 217
Успях да намаля кафетата до едно сутрин,но понякога ми се пие и след обяд,даже мислех да мина на безкофеиново,но не знаех,че е по вредно.Предишния път като бях бременна ми беше много лесно да откажа кафето и цигарите,заради гаденето,а сега само на моменти ми е неприятна миризмата на цигари.Признавам,че още пуша по 2-3 цигари на ден,но се надявам в най скоро време да ги откажа.               пп. Пиете ли някакви витамини,аз още не съм ходила на лекар,но сигурно пак ще ми изпише МАТЕРНА,но от нея имам голям апетит и не ми се иска да качвам пак 25кг.

# 218
  • И аз не знам къде...
Признавам,че още пуша по 2-3 цигари на ден,но се надявам в най скоро време да ги откажа.               пп. Пиете ли някакви витамини,аз още не съм ходила на лекар,но сигурно пак ще ми изпише МАТЕРНА,но от нея имам голям апетит и не ми се иска да качвам пак 25кг.

И аз си признавам за толкова  Embarassed! Ама иначе хич няма да отида да 00!

Иначе аз пия един сироп на HIPP, които е за бременни и подтискал гаденето. Много е приятен! Има вкус на натурален сок! Моята лекарка каза да не пия Матерна. Аз също качвам от Центрум  #Crazy!

# 219
  • Вече в моята си приказка...
Аз кафе обикновенно не пия, но си позволявам 3 в 1. Пушенето дано го спра. Първата ми бременност не пушех, ставаше ми лошо от цигарения дим. Не пуших и докато кърмех - година и 3 месеца. После защо пропуших, и аз незнам

# 220
Само аз ли не съм ходила на лекар? Simple Smile
На мен тези дни много ми се спи и спя до обяд, гади ми се и ми се вие свят. Витамини няма да взимам допълнително, плодове достатъчно има.
С кафето нямам проблем. По принцип не пия, а и не трябва да пия заради хомеопатията. Тази седмица карам на плодове; мюсли с кисело мляко и си направих една картофена супичка, която за 2 дена обед и вечер си изядох сама цялата тенджера. Simple Smile

# 221
Добре дошли на новите бъдещи майчета!   Hug   bouquet
Аз все още пия кафе, но от 1 година вече пия само по веднъж на ден - само сутрин. Цигарите откакто разбрах, че съм бременна започнах да пуша по 2-3 на ден, но непрекъснато чувствах някакво гадно чувство на вина (а преди това пушех по почти кутия  на ден Embarassed). Сега от вече 4 дни не съм докосвала цигара и съм категорична, че няма да пуша заради бебончето ми.  Засега се справям учудващо лесно, защото адски започна да ме дразни цигарения дим и не ми се пуши.  Praynig Аз иначе си ходя на работа, чувствам се засега чудесно, не ми се гади, само адски много ми се спи непрекъснато!  Sunglasses
Всичко е Божа работа момичета, дано при всяка една от нас всичко бъде наред!  newsm17

Лека и усмихната петъчна вечер!  newsm68

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 21:53 от maristuta

# 222
Здравейте, момичета! Преди една година по това време и аз разбрах, че чакам бебе. Heart Eyes Сега синът ми е на почти 4 месеца. Grinning Желая ви спокойна и усмихната бременност, без никакви проблеми и през юни да се похвалите с красиви и здрави бебета! Hug

# 223
Имаме си още бремелинки  Hug   newsm44    
Аз от няколко дни съм със силно сутрешно /което си  откарва почти до  обяд/ и вечерно /докато не заспя/ гадене   Sick
От самосебеси спрях цигарите  и сега има дни в които въобще не съм пушила, в други ако ми се припуши запалвам една, но тя не  е толкова вкусна както преди и я изхвърлям   Wink
Апетита ми е голям, но не всичко  има същият вкус, като  имам гадне  ям и то леко  отшумява, вече съм напълняла и не си закопчавам панталоните   ooooh!  но като ми се  ядееее
До тоалетна не съм ходила вече  от незнам кога   Cry  и така, около мен това, желая ви ползотворен уикенд   Peace

# 224
Анту, благодарим ти за хубавите думи и пожелания! Дай Боже всичко да е наред! И на теб да са ти живи и здрави малките малчугани Стефан и Максим!  Hug newsm10

ins_dimitrova , и аз вече не си закопчавам панталоните и дънките....  Embarassed Shocked Shocked #Crazy Леле, ако още от сега започнем са такова темпо - докъде ще стигнем...  newsm78 Аз също имам някакъв зверски апетит, който едва днес някак си изчезна за малко...  newsm78 Никога през живота си досега не съм имала проблем с ходенето до тоалетна, но сега както и ти имам такъв проблем... Много ми е трудно... Shocked Момичета, това нормално ли е? Има ли начин, по който да контролираме ходенето към по-редовно?

Общи условия

Активация на акаунт