КрасИви, иЗЯЩни и ЦВЕтни куХНИ - наслаЖДавайТЕ им СЕ, 4 чаСТ

• 80 475
  • 584
  •   1
Отговори
# 270
miki3, по принцип не харесвам особено розово, но при теб си е едно нежно розово вълшебство.

Благодаря ,по принцип идеята е ,че самата кухня е в бяло ,черно и сиво а розаовите неща са перде, покривка ,сухи цветя и свещи.
Същия този набор от акценти го имам в синио-зелено , в жълти о червено. Така кухнята за около 10 мин. става съвсем различна.
В момента съм в розаво защото съм исползвала старото перде а другите цветове още не съм ги ушила.

# 271
  • София
Никога не съм виждала мивка с разпробити 2 отвора  Shocked Пробива се само за смесител и то ако мивката не може да се обръща.

Аз видях в Бриколаж, преди няколко дни. За това тръгнах да търся по специализираните магазини. Не вярвам много в качеството на Бриколаж, а ако мивката е кофти (крива например), може да прави проблеми с уплътняването.
Плота не искам да се пробива, пак от гледна точка на уплътнението около мивката.
Допълнителното пробиване на самия алпака плот е идея, ще се обадя на майстора, който ни прави кухнята и ще го попитам има ли инструменти за начинанието.
Благодаря ви.  Hug

# 272
miki3 честита ти нова кухня,и аз съм си харесала като твойте столове,тук във Варна ги има в Мебелната палата на цена-87 лв.,а аз случайно открих едно магазинче на което собственика е вносител на същите столове и там цената им беше-66 лв. ShockedТи на какви парички си ги купи. Hug
Аз столовете ги видях в няколко магазина и бяха на различни цени мисля ,че най високата беше 89 а ние ги взехме за 75 мисля ,че беше  newsm78 а 66 лв. си е направо супер  Peace а всичките цветове ли предлагат?

# 273
  • София
miki3, това с промяната е страхотно решение, браво на теб за изобретателността   bouquet
Искам да те попитам черния елемент на станата от тапет ли е или е отделно нещо залепващо се?

# 274
Рисувала съм си го сама директно на стената с оцветител -латекс ,черен без да го разреждам така директно от шишенцето ,идеално е на гъстота.

# 275
  • София
Мики   bouquet, комплименти, страхотно е!

# 276
  • Русе
Здравейте ,чак сега попаднах на тази тема ,но за съжаление съм малко ,,след дъжд качулка,, тъй като преди седмица свършихме ремонта на нашата кухня а от тук можех да взема много идеи защото има наистина страхотни неща  Grinning но поне със снимки мога да се включа  Rolling Eyes

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185852

Много ми хареса, доста освежава розовото.
Ох, нямам търпнеие вече да стане готова и наша кухня за да се похваля и аз. По принцип ние заложихме на класическия тип кухня, в кафяво

# 277
  • София
Рисувала съм си го сама директно на стената с оцветител -латекс ,черен без да го разреждам така директно от шишенцето ,идеално е на гъстота.

Shocked уби ме просто
Със шаблон ли става?
Изглежда поне на снимките като фабрично някак направено , браво на теб справила си се страхотно smile3501

# 278
miki3 честита ти нова кухня,и аз съм си харесала като твойте столове,тук във Варна ги има в Мебелната палата на цена-87 лв.,а аз случайно открих едно магазинче на което собственика е вносител на същите столове и там цената им беше-66 лв. ShockedТи на какви парички си ги купи. Hug
Моля за координатите на това магазинче  Praynig 

# 279
  • София

Shocked уби ме просто
Със шаблон ли става?
Изглежда поне на снимките като фабрично някак направено , браво на теб справила си се страхотно smile3501

И аз съм сред убитите!  Mr. Green

Навивам съпруга си за подобна китка в коридора от 7-8 месеца....засега без особен резултат,но имам надежда. Още повече,че сега ще покажа твоето творение и дано да ме огрее и аз да изрисувам такава красота!

Поздравления за страхотния вкус и усещане!
  bouquet

# 280
miki3,имаше ги в 4 цвята май,черно,червено,екрю(ванилов цвят) и оранжево.Това им е сайта:http://www.nik-style.net/

# 281
Привет на ремонтиращите мами  Hug
И ние сме в ремонт....отново.
Сега сме се заели с банята и кухнята та се записвам при вас за малко съвети и идеи.

# 282
  • Варна
miki3, много ми хареса, а особено решението да създаваш и променяш визията с цветови акценти.
 А фриза е бижу!  love001

# 283
Извинявам се, че ви се намесвам в темата, но просто не се стърпях да поздравя miki3 с новото им обзавеждане. Не виждам добре кухнята, но трапезарията страшно ме впечатли, поздравления станало е страхотно.

# 284
Много ви благодаря страшно се радвам ,че ви харесва защото всичко сме си измислили и направили с мъжа ми сами и доста зор видяхме  Crazy
А с двете стени беше голям майтап защото аз от самото начало на ремонта исках да си направя нещо такова на стената и като ровя в нета като рисувам едни проекто ама сигурно 10-15 варянта бях направила пък мислех шаблони да режа абе разправия голяма . Накрая се наложи много бързо да свършиме с ремонта защото трябваше да посрещнеме едни гости и като се хванах една вечер нищо неможах да прерисувам изхвърлих всички проекти и директно с моливчето на стената . После започнах да оцветявам ама нещо пак не ми харесваше и набързо и очертанията с молива игнорирах та направо с боята съм го правила. Но не мислете ,че е много перфектно на снимката така изглежда ,но отблизо и кривичко има и грешки абе личи си че не е лепенка.
А на другата стена има черти който ги направих защото още мебелите не бяхме подредили и сина ми се развъртя с една стотинка и надраска на няколко места та там дефектите са станали ефекти и ако след някои друг месец пусна снимки и стената е цялата на раета да знаете ,че децата са виновни. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт