КрасИви, иЗЯЩни и ЦВЕтни куХНИ - наслаЖДавайТЕ им СЕ, 4 чаСТ

• 80 493
  • 584
  •   1
Отговори
# 255
Чаено момиче, колко струва този плот с шарка на зебра?

# 256

Ами поръчай си по интернет. Аз така направих.

...то хубаво, ама като никъде не съм могла да намеря в нета  Wink

Чаено момиче много хубав плот сте си избрали Peace

# 257
Дидке, още ли не сте я поръчали вашата?Откога чакам да я видя червената кухня.... Hug

# 258
Диде, ето тук има http://www.kuhniata.com/

# 259
# 260
Да се запиша и аз!
Отдавна следя темата, но за сега няма още с какво да се похваля. Силно се надявам след две седмици, обаче, да има с какво да го направя. Тогава ще е готова и нашата кухня. Ще се радвам ако съм полезна на някого с идея - така, както на мен ми бяха от полза Вашите снимки на кухни.
Благодаря за което!   bouquet

# 261
  • София
Момичета, моля за помощ. Търся си мивка за кухнята: кръгла, диаметър о/о 45 см, алпака, с две дупки на мивката - за смесител и са сапуна. Моля кажете от къде мога да купя. Ходих в няколко магазина и нямаха. Имам само събота до обяд, за да купя, а до тогава съм на работа. Така, че ще съм благодарна ако ми кажете някои магазини, за да не се лутам.

# 262
  • София
Момичета, моля за помощ. Търся си мивка за кухнята: кръгла, диаметър о/о 45 см, алпака, с две дупки на мивката - за смесител и са сапуна. Моля кажете от къде мога да купя. Ходих в няколко магазина и нямаха. Имам само събота до обяд, за да купя, а до тогава съм на работа. Така, че ще съм благодарна ако ми кажете някои магазини, за да не се лутам.

Защо не пуснеш търсене в Google за мивка кръгла 450 и да видиш какво ще излезе, ако харесаш място на магазин, модел, цена...Има толкова много търговци на кухненски мивки...
Ето например какво ми излиза при такова търсене сред първите резултати - http://www.siko-s.com/product.php?sr=38&r=55&r1=&p=171
http://tehnoevropa.com/intermivki.html  Hug

Последна редакция: ср, 24 окт 2007, 22:33 от dimitrina73

# 263
  • София
Точно в Сико бях днес, нямат и твърдят че не съществува такава мивка с два отвора. Mr. Green Иначе много други неща си купих от там, но точно с мивката нещо се изложиха.
Разбира се че пусках търсачка, но магазин не открих, по-скоро щеше да ми е от полза, ако някой се включи и каже къде със сигурност е видял нещо такова. А аз ще продължа да търся, то е ясно.

# 264
  • София
Някой по-напред беше писал за пробиване на дупки, но май беше за мивките от композитен материал (дали така се казваше???, но това, което прилича на камък). Ако мивката е без борд, не се ли пробива плота??? Също така момичетата пишеха по-горе, че във фирмите пробиват колкото и където искаш дупки на мивката...Виж при Franke...А и в горния си постинг добавих линк. Дано успееш да си намериш и то без много нерви Grinning

# 265
Някой по-напред беше писал за пробиване на дупки, но май беше за мивките от композитен материал (дали така се казваше???, но това, което прилича на камък). Ако мивката е без борд, не се ли пробива плота??? Също така момичетата пишеха по-горе, че във фирмите пробиват колкото и където искаш дупки на мивката...Виж при Franke...А и в горния си постинг добавих линк. Дано успееш да си намериш и то без много нерви Grinning
Пробива се плота.Моите мивки са били без борд и отцедник.Едната вградена в технически камък,сегашната е цяла,излята от инокс с плота.Пробивали са ми плотовете за батерията или дозатора.А и още една дупка имах на техническия за автоматично запушване на канала с едно лостче.Значи 3.

# 266
Никога не съм виждала мивка с разпробити 2 отвора  Shocked Пробива се само за смесител и то ако мивката не може да се обръща. Ако се обръща - пак се пробива отделно в зависимост от желанието на клиента.
Предишната ми мивка беше на Франке, но ми я пробиха майсторите, които ми монтираха кухнята.

Сегашната ми мивка е от Евролукс (точно от композитни материали се казва  Wink ) и там ми я пробиха както поисках (без никакви допълнителни такси) Wink

# 267
Здравейте ,чак сега попаднах на тази тема ,но за съжаление съм малко ,,след дъжд качулка,, тъй като преди седмица свършихме ремонта на нашата кухня а от тук можех да взема много идеи защото има наистина страхотни неща  Grinning но поне със снимки мога да се включа  Rolling Eyes

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185852

# 268
miki3 честита ти нова кухня,и аз съм си харесала като твойте столове,тук във Варна ги има в Мебелната палата на цена-87 лв.,а аз случайно открих едно магазинче на което собственика е вносител на същите столове и там цената им беше-66 лв. ShockedТи на какви парички си ги купи. Hug

# 269
miki3, по принцип не харесвам особено розово, но при теб си е едно нежно розово вълшебство.

Общи условия

Активация на акаунт