КрасИви, иЗЯЩни и ЦВЕтни куХНИ - наслаЖДавайТЕ им СЕ, 4 чаСТ

• 80 370
  • 584
  •   1
Отговори
# 495
# 496

ДжейКей
работят със Салекс 100% Peace ул Мечка, в Красна поляна, там е работилницата и офиса - поръчваш си, звънят, проверяват и поръчват.Разкрояват и обкантват.

А дали имат телефон в тази работилница? И занимават ли се с цялостна изработка на мебел - искам да си поръчам библиотека, но искам и да е с материали от Салекс, но и да ми я сглобят, а не само да разкроят елементите. Аз знам как искам да изглежда, но не мога сама да направя проект за конструкцията.

# 497
Baibibi, да, можело, току-що се обадих, те главно това правели, моята се води ишлеме Simple Smile
Ще ти пусна телефон на лични, не знам разрешено ли е тук да поствам телефони.

Мими Танева, хубава е кухнята въпреки малкото пространство. Н масата ли се развихряш с рязане и т.н?

# 498
Baibibi, да, можело, току-що се обадих, те главно това правели, моята се води ишлеме Simple Smile
Ще ти пусна телефон на лични, не знам разрешено ли е тук да поствам телефони.

Мими Танева, хубава е кухнята въпреки малкото пространство. Н масата ли се развихряш с рязане и т.н?
Ами не на масата, а на плота Peace.....макар наистина да е тясничко ми е много удобна защото си събирам всичко  Wink...понеже апартамента е малък се наложи да затворим бившата тераса и сегашна кухня и така обедихме хол с кухня  но ми е добре така особенно като готвя и детето е под контрола ми Wink

# 499
Ето и нашата малка но много практична кухня Peace
Mного е симпатична, като кукленска е Heart Eyes

# 500
Мalenna - http://images08.snimka.bg/000856097.jpg,
 Това е много хубаво. Много ми хареса newsm10 Откъде е тая кухня?

ДесиХ2 - http://home-and-garden.webshots.com/photo/2930391680044858392OvVmMj
И това ми хареса.

И много други хубави видях. Браво! Някои имат отличен вкус Peace

# 501
Мalenna - http://images08.snimka.bg/000856097.jpg,
 Това е много хубаво. Много ми хареса newsm10 Откъде е тая кухня?

ДесиХ2 - http://home-and-garden.webshots.com/photo/2930391680044858392OvVmMj
И това ми хареса.

И много други хубави видях. Браво! Някои имат отличен вкус Peace
[/size]

Ммм, много хубави кухни, да! FlutterСтилни и просторни!

Мими Т, нормално явление при малките жилища. Важното е да е комфортно за теб, пък и иначе ако има дневна и кухня е рисковано с нашите нрави все да се пренасят чинии към хола и после обратно към кухнята.
В случая по-ваното е, че е красива, мини кухня. Има си стил, харесва мене! Peace

# 502
  • Countryside
Ето и нашата малка но много практична кухня Peace
Mного е симпатична, като кукленска е Heart Eyes
И на мен много ми харесва, една тераса на кухня, браво много хубаво е станало  Flutter

# 503
Mimi_Teneva - и на мен ми харесва кухничката  Wink малка, но важното е да е практична Peace

Аз утре ще поръчвам моята, но ще мога да я покажа към февруари най-рано.....днес последно каквото сънувам - това ще да е Crossing Arms

# 504
  • София
Mimi_Teneva, и на мен ми е симпатична, въпреки че е малка. А микровелето ми прилича на сейф с код  Wink

Ние днес уточнихме цветовете и дръжките, пък да видим.
Толкова видове фурнирован МДФ видях, че направо свят ми се зави.
Мъдрихме, каквото мъдрихме, дано сме го измъдрили.

Дидка, стискам ти палци.

# 505
Благодаря на всички ви  Heart Eyes.....Сънчи развесели ме с това за сейфа Joy

# 506
  • Пловдив
и аз се записвам да ви следя:)
едва ли бих могла да ви изчета,но ще се включвам че ние нашата сега я почваме:)

# 507
......Аз утре ще поръчвам моята, но ще мога да я покажа към февруари най-рано.....днес последно каквото сънувам - това ще да е Crossing Arms
Доживяхме Grinning  Hug Откога я мисля тази твоя червена кухняяяя....Дано по-бързо ти я направят, та да я видим най-накрая  Wink

# 508
Кларисче, няма да е червена Crazy Crazy Crazy

Сънче, ти какво избра Wink

# 509
Сериозно?!? Каква я измисли последно?Или да изчакам да сънуваш тази вечер, и утре да кажеш? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт