Bharat Dil Se - 3

• 19 931
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Лиле, вие отивате на гости или ...? Би ли живяла там за постоянно? Simple Smile

Дидка, личи си, че си станала специалист по крикет, с която тематика не си се захванала, нея не си разнищила Mr. Green, имам предвид разговора ни от миналия ден, както и хобито ти. Heart Eyes

Ели, ти излезе във ваканция и стана палава на момента.  Mr. Green Ако си изчела подробно инфото за Diwali, би ли я синтезирала в няколко изречения, за такива като нас, дето нямаме време и в почивните дни вместо да ни се присмиваш за усилията. Twisted Evil Laughing

# 136
Аз бях в Индия, по време на Дивали, направо беше супер!!! Това е един от най-хубавите им празници, малко напомня нашата Нова година. Мотото на празника като бях там беше "Make light, not noise" защото последните години от гърмежите и пищялките направо било станало лудница Simple Smile Много пищен празник, въпреки, че аз и Навратри харесвам много.

Който иска да научи " по лесния" начин за крикета, гледайте Лагаан, там е обяснено много простичко Simple Smile Peace

# 137
Ели, ти излезе във ваканция и стана палава на момента.  Mr. Green
А, не миличка, само днес съм така  Twisted Evil, но ми е позволено. Днес съм мома-англичанка  Mr. Green. Папи замина на бизнес ифтар и сигурно ще закъснее. А инфото наистина го прочетох, не се шегувам  Hug.

# 138
Днес съм мома-англичанка  Mr. Green. Папи замина на бизнес ифтар и сигурно ще закъснее.

Индия е една от малкото страни, за която британците чинно чакат за виза. Mr. Green Никакви привилегии за бившите колонизатори. Laughing

Преди да отидете там се препоръчва прекрасен набор от ваксини, за Делхи- менингокова, против тиф, ако отивате при комарите, хапчета против малария или тетрациклин една седмица преди и три седмици след завръщането.

# 139
Индия е една от малкото страни, за която британците чинно чакат за виза. Mr. Green Никакви привилегии за бившите колонизатори. Laughing
Е, отчая ме  Confused. Но докато реша да посетя Индия може и да се променят нещата  Twisted Evil. А ако не, тогава ще ви притесняваме вас в Бахрейн /поне докато все още можем да идваме и без визи  Mr. Green/.

# 140
  • София
Добър вечер.
Днес цари затишие тук като гледам  Grinning

Лиле, вие отивате на гости или ...? Би ли живяла там за постоянно? Simple Smile

Да, на гости. Да представим Мая на друдата рода и да празнуваме там Дивали. Бих живяла, ако имам работа по специалността си, седенето в къщи не ми се отразява хич добре  Mr. Green И по възможност да не е в Джайпур, че е малко скучно там. Предпочитам Делхи, Бомбай, Пуне, Бангалор (ако това, което съм чула за него е вярно, иначе не съм ходила лично). Като бяхме в Пуне много ми хареса. Едно такова зелено, приятно, като курортно градче, нямаше мизерия и мърсотия, дори просяци не видях, абе, все едно не е в Индия. На мъж ми братовчед му, който живее там, ми каза, че ако Пуне ми харесва, то Бангалор ще ми хареса 100 пъти повече. Аз затова те питах за снимки от там. Ако искаш сподели и твоите впечатления.

# 141
Ноя, ти наслага ли си всички тези ваксини? Аз не съм слагала нито една. Знам, че по принцип няма задължителни ваксини. Мен най ме е страх от комарите.
Много ми е странна системата за пиене на фреш на улицата. Застава един чичка с подвижна сергия отрупана с различни плодове и една кофа вода до нея, както и едно голямо парче лед във стириопор. Чашите са 3-4 големини, стъклени. Процедурата е такава: клиента си поръчва фреш голям, малък или среден. Плода се слага в преса и му се пълни съответната чаша. Като екстра можеш да си поискаш и лед. Сока бива изпиван на място, а чашата изплакната в кофата с вода се връща за следващия клиент.  ooooh!

# 142
  • София
Аз слагах само първия път. После като видях, че не е толкова страшно, колкото някои хора го описват, реших, че вече няма да слагам. Там ползвахме едни машинки срещу комарите, дето се включват  контакта, и комар не ме е хапал.

# 143
Лила, като спомена просяци, аз съм имала много неприятна случка и то с порсяци деца. Веднъж като ме наобиколиха 10 просячета 7-8 годишни в една уличка, точно беше започнало да се стъмва. Като ме задърпаха от всички страни и аз се видях в чудо. Научили са ги да те пипат по интимните части - по дупето, между краката с извинение и шока е голям, защото това все пак са си деца. Целта е да ти отклонят вниманието и да ти откраднат нещо. Добре че в този момент минаха двама мъже и се намесиха след като ги помолих. След това много дълго време ме беше страх да ходя по улиците сама.

# 144
  • София
Лила, като спомена просяци, аз съм имала много неприятна случка и то с порсяци деца. Веднъж като ме наобиколиха 10 просячета 7-8 годишни в една уличка, точно беше започнало да се стъмва. Като ме задърпаха от всички страни и аз се видях в чудо. Научили са ги да те пипат по интимните части - по дупето, между краката с извинение и шока е голям, защото това все пак са си деца. Целта е да ти отклонят вниманието и да ти откраднат нещо. Добре че в този момент минаха двама мъже и се намесиха след като ги помолих. След това много дълго време ме беше страх да ходя по улиците сама.

Ужас  Cry Много гадно.
Мен най-много са ме бутали по ръката, ама сега като се замисля, сама май никъде не съм ходила, освен до близките магазинчета.

# 145
А пък нашата Ноя, като ми каза, че е ходила сама до Тадж Махал, чак ме побиха тръпки Grinning . Голяма куражлийка е, аз такова нещо не бих направила. Страхопъзла съм  #Puppy dog

# 146
  • София
А пък нашата Ноя, като ми каза, че е ходила сама до Тадж Махал, чак ме побиха тръпки Grinning . Голяма куражлийка е, аз такова нещо не бих направила. Страхопъзла съм  #Puppy dog

Как сама, бре  newsm78 Shocked

# 147
Да си каже като се появи Whistling

# 148
  • София
Мен ме налегна дрямка, та ще се оттеглям. Лека нощ.

Ноя, прочетох plot summary на Шантарам и ми се видя интересна, но надали ще я намеря в Бг. Ще погледна в Индия. Видях, че и филм ще се снима по книгата, режисьор ще е Мира Наир. Гледала съм няколко нейни филма и все са ми харесвали. Предполагам и този ще го направи добре.

# 149
Мира Наир ми е любима и на мен Grinning
Сладки сънища!

Общи условия

Активация на акаунт