Има ли желаещи за PREISSTURZ -I част

• 13 896
  • 316
  •   1
Отговори
# 225
платих през Ипей ,утре след 11 часа ще ти влезат моите  Peace,като основание съм посочила Котето 123

Ако преведа парите по e-pay, трябва ли да информирам банката си (за първи път се регистрирам)?

# 226
  • София
Като ги превеждам/внасям/ на основание какво ще пишете? newsm78
никой не пита. даже напоследък съм забелязала, че и името ми не искат. ама сега ще настоявам, за да се знае Peace

# 227
платих през Ипей ,утре след 11 часа ще ти влезат моите  Peace,като основание съм посочила Котето 123

Ако преведа парите по e-pay, трябва ли да информирам банката си (за първи път се регистрирам)?
Ами не ,но трябва да имаш регистрирана карта през банкомат .
За основание сметам че е достатъчно никнейма,за да не се чудят коя как се казва от нас  Mr. Green

# 228
утре рано сутрин пускам парите и ще пиша ЛС.

Владкаб, то има време до тогава, но като вземам моята поръчка, мога да взема на всички от провинцията и да им ги разпратя, това не е проблем за мен, защото до нас всеки ден идва куриер на Спиди - работата ни го изисква. Ако си съгласна за този вариант, то всички момичета извън Сф, може направо на мен да ми пускат ЛС с адрес, име и т.н.

# 229
  • София
ОК, само трябва да ме подсетиш

# 230
  • Русе

Владкаб, то има време до тогава, но като вземам моята поръчка, мога да взема на всички от провинцията и да им ги разпратя, това не е проблем за мен, защото до нас всеки ден идва куриер на Спиди - работата ни го изисква. Ако си съгласна за този вариант, то всички момичета извън Сф, може направо на мен да ми пускат ЛС с адрес, име и т.н.

Моля, моля, Спиди са най-големите скъпари. Моите неща предпочитам с Лео или Интайм, ако ви затруднявам, тогава ще намеря друг начин да си прибера нещата. Те първо да дойдат де..

И още нещо NaMeLeSz моля да посочиш краен срок за парите, понеже така всеки може да си отлага във времето, а на мен вече ми свърши едната играчка, докато се разбирахме и то най-хубавата  Crossing Arms. Аз също утре внасям.  Peace

# 231
  • София
И аз мисля ,че трябва да има краен срок за превода-за такива като мен дето остават все за последния момент нещата. Wink
И на мен ми свърши най-любимата играчка. Sad

# 232
  • Русе
И аз мисля ,че трябва да има краен срок за превода-за такива като мен дето остават все за последния момент нещата. Wink
И на мен ми свърши най-любимата играчка. Sad

Коя е тя, ако не е тайна? Моята е докторски комплект на Little Mommy и беше ужасно намален...  newsm45

# 233
  • София-Красна поляна
И още нещо NaMeLeSz моля да посочиш краен срок за парите, понеже така всеки може да си отлага във времето, а на мен вече ми свърши едната играчка, докато се разбирахме и то най-хубавата  Crossing Arms. Аз също утре внасям.  Peace
Ами незнам момичета за краен срок.Надявам се всички да сте експедитивни и да приключим много бързо.
Владкаб има ли възможност в петък сутрин примерно да ти донеса парите или мъжа ми да ти ги донесе че е с кола. Я кажи къде живееш че да го измислим отсега "как,що"  Peace

# 234
Къде ли се намира пощенска банка в Бургас newsm78
Както и да е, ако не успея да я намеря до обяд ще съм ги внесла от друга.
Лека от мен
 Hug

# 235
  • София-Красна поляна
Къде ли се намира пощенска банка в Бургас newsm78
Както и да е, ако не успея да я намеря до обяд ще съм ги внесла от друга.
Лека от мен
 Hug
ей ся ще потърся къде има клон
http://www.postbank.bg/TransformationService.asmx/XHTML?BranchID … %2F&Shows=BRN
избери си коя искаш  Hug

# 236
  • в центъра
Някой дали се ориентира дали това дръвце се продава с играчките дето са по него?

http://www.preissturz.at/mattel-Kat101/furryville_picknick_baum_ … e-Art11699.html#x

Това дръвце се предлага с четиричленно мечешко семейство (има го на малката снимка какво съдържа). А като се отдели короната от дънера, короната се превръща в чанта, в която могат да се приберат останалите части.

А паричките - и аз утре сутринта!

# 237
 аз предпочитам Еконт Mr. Green,но нека да дойдат  Peace

# 238

Моля, моля, Спиди са най-големите скъпари. Моите неща предпочитам с Лео или Интайм, ако ви затруднявам, тогава ще намеря друг начин да си прибера нещата. Те първо да дойдат де..

Добре, тогава посочете с кои куриери препочитате, когато ми пращате адресите и данните си.
Няма да ме затрудните кой знае колко, просто малко повече организация ще ми е нужна да разпределя всеки с кой куриер иска и да ги викам поотделно, но не е чак такъв проблем, идеята ми е да се помогне на Владкаб, която ще вземе нещата от митница.
Но нека все пак се ограничим до следните - Спийди, Еконт ( тук ви предупреждавам, че като ги извикам, понякога идват чак на другия ден без да ме уведомят и изобщо с тях най-трудно работим!), Интайм, Лео Експрес ( те не станаха ли Леон Ама вече?), Европът. Може да посочвате, ако желаете да е "до поискване", което също намаля цената на доставката.

Аз предлагам като срок не повече от идните два дни - мисля, че са съвсем достатъчни.

# 239
  • Русе
До поискване е добра идея. От Русе само сме 3 или 4 мами. С тях ще се разберем за куриера. Предполагам, че и Варна и Габрово няма да имат против да им излезе по-евтино..

А котето123 от къде е, ако не е тайна, не е ли от София?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт