Февруарското човече на мама мира не дава вече!

• 14 328
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
Мери, корема е ти е супер оформен, браво smile3521
Анита, страшен мъжага ще си имаш.
Milagros, честито розово щъркелче.

Незнам за вас, ама аз лично съм някъде плюс 10 кг. Обиколката на корема ми е 95 см newsm09. Казвайте вие как сте в см и кг.

За вчерашния ден забравих да ви споделя, че ходихме семейно при три седмичния момък, който се роди на 15 септември. Голям сладур е момичета. Настоящата и щастлива мама ми показа снимка от 3D/4D на бебока в 30 г.с
Искам да ви кажа че е същия в лице в момента, както е бил в утробата на мама. Много е сладичък, може би трябваше да го изям newsm78.
Вече като седна на компютъра, бебка решава че трябва да ме рита, явно не й е удобна позата ми. Tired

А как възприемат вашите дечица бъдещата поява на малкото бебче. Моята дъщеря отначало не искаше и да чуе за бебе.

Петър е щастлив и освен че лудо целува корема ми, вече й говори на бебка.

# 136
Здравейтеее сладурани  Hug
Аз досега съм качила 5 кила и ми се струва че е нормално като за сега...ама и 100 да са - въобще не ме грее  Naughty Аз едно време бях качила 13 кила за 6 месеца без да съм бременна и успях да сваля / е с 300 зора ама все пак/...та сега ли ще се шашкам  Peace
Само дето не ми се купуват никакви дрехи /особено панталони/ за бременни...така че се надявам дупето да го вмъквам още някоя и друга седмица в моите си гащи  Thinking

# 137
  • Варна
При нас таткото ни говори на малката. Всяка сутри коремчето ми се заголва, допира ухо до него и почват да си говорят. Голя кеф-мн е сладък.

# 138
Аlina si  не мога да ползвам болнични, защото няма кой да ми свърши работата. Когато се върна тя просто си ме чака на бюрото. Така че  е по-добре да си я върша всеки ден, отколкото после накуп. По отношение на заместването по време на болничните за бременност и раждане заместител няма да има. С първата си бремменност ме принудиха да се върна на работа, когато бебето беше на три месеца, но сега възнамерявам поне до 9 мес.да си го гледам , пък каквото ще да става.
Във фирмата която работя аз съм счетоводител, а шефката ми е главен счетоводител.  Тя е на 60 год. , но понеже фирмата си е нейна , а тя е голям особняк много трудно свиква с определен човек. С мене и трябваха две години. Тя робува на принципа, че аз ще се върна от майчинство по-рано отколкото тя би свикнала  за същото време с нов човек. Така че това е положението. Тя е вече на години, забрява, и трудно се оправя сама, но смята, че ще се оправи докато се върна.
А ако си взема болнични-означава двойна работа след това, а има значение и за базата за болничните.

# 139
Галадриелка- аз съм с +4 килца, а обиколката ми е 89 см.....
Мери, благородно ти завиждам за коремчето...много е сладко....Моето си личи ако облека някоя по прилепнала блузка... поне така аз си мисля, де Hug
Milagros, честита ви годишнина.....Щастлив семеен живот и пълна къща с весел дестки смях.... И честита ви мома... Hug

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 15:47 от Iveto_86

# 140
  • Варна
Момичета от Бургас, на общото потребитеслко име е пратено лично съобщение от жена която прави масажи за бременни в Бургас.Тъй като не съм сигурна дали няма да наруша правилата на форума ако го сложа отпред, ако някой го интересува просто да погледне съобщението.
Аз съм +3/4 кг. но пък започнах от доста висока база  Joy 78 кг. Обиколкта  ми на последната ЖК беше 101 и лекарката вика" хоп минахме метъра "  Mr. Green

# 141
Аз хептен ме няма пак на килограми, има няма съм +2-3, и коремчето ми въобще не е като на Мери.  Thinking
А иначе моита щерка, която е на 8 години засега се радва, че ще имаме бебче, и тя се хвали на всички, ама ми се струва, че понякога ревнува, като пита кого по-обичам, за кое детенце ще купувам. Ще видим като се роди бебето какво ще е, аз все се надявам тя да ми помага понякога, не е малка все пак.  Simple Smile

# 142
И аз съм вече доста напред с килограмите - вече съм +7! А уж ям балансирано - грънци!!! Но каквото ще да става. Поне се успокоявам че раста най-вече на корем, на дупе съвсем малко. А обиколката не съм я мерила скоро, тази от ЖК не я помня.
Моята принценска е наясно че ще става кака, и си говорим как ще помага за бебето, как ще го возим в количката (ама не си дава нейната, лятната, още я ревнува явно), как ще й казва "како" като порастне и такива ми ти работи.
Готика - и на мен киселините са ми голям проблем, през първата бременност пих сода (бикарбонат), но не винаги ми помага. А сега просто вече незнам. Ако някой има решение - пишете.
Целувки и доскоро.

# 143
Честити годишнини на всички които са празнували !   bouquet АНИ, ГАЛАДРИЕЛ, ДЕНИЛ и МИЛАГРОС

По въпроса с киселините
- от опит знам колко са ужасни  #Cussing out Лошото е че колкото повече растем в месеците,
толкова по-силни са киселините.Миналата бременност ми мина от 6-тия месец до края с газирана вода Михалково.Всяка вечер
си иимах до леглото по 1,5 л. и единственно това ми помагаше. Успокоява само за няколко минути,но и това е нещо,защото зора е
голям.Според гинеколога ми тогава,не било добре да се вземат лекарства за киселините,а също така и сода бикарбонат,разтворена с вода.Друго което може да правим е да се ограничаваме вечер с приема на храна,т.е. да ядем по-малко като количество.Имаше писано и в нета по този въпрос,ако намеря линковете ще ги пусна.За сега ако решите пробвайте с газирана вода,дано има ефект и при вас.
Пожелавам лек ден на всички  Hug

# 144
здравейте на всички и честито - годишнини, щъркели, добри новини - който с каквото има да се хвали Wink
за киселините искам да споделя и аз, защото започнаха да ме измъчват от няколко дни. преди това никога не съм имала. снощи просто имах чувството, че ще умра. а като си легна и ми е така и няма заспиване. нямам идея какво се пие. утре съм на преглед и ще питам докторката какво би препоръчала. само дето хапчета не ща да пия.
сега пуснаха темата в "майки бъдещи и настоящи", но реших да питам и тук - има ли някоя от вас, която да е решила да даде стволови клетки за замразяване? проучили ли сте нещата? защото това, което прочетох аз ме навежда на мисълта, че цялото нещо си остава една много добра идея, но май не съвсем приложима и смислена - поне в българия.

# 145
Здравейте и от мен момичета. Поздрави на всички за годишнините и за хубавите новини и резултати. На мен ми излезе резултата от стерилната урина и имам някакви Е-коли. ooooh! Някоя да е лекувала нещо такова? В сряда съм на ЖК и тогава ще обсъждаме с доки антибиограмата, ама на мен си ми е притеснено.
За киселините - в никакъв случай вода със сода за хляб  Naughty Помага Талцид и .... ябълки. Мен преди ме оправяха 20 капки от люта мента разтворени в малко вода, ама сега не знам дали може.
Как са ви венците? Моите са много зле - в момента в който допра четката за зъби и шурва една кръв.... #Crazy
Иначе бебко е добре и е мнооого активен - рита постоянно  Crazy

# 146
сега пуснаха темата в "майки бъдещи и настоящи", но реших да питам и тук - има ли някоя от вас, която да е решила да даде стволови клетки за замразяване? проучили ли сте нещата? защото това, което прочетох аз ме навежда на мисълта, че цялото нещо си остава една много добра идея, но май не съвсем приложима и смислена - поне в българия.

Съпруга ми ще се съгласи веднага с теб, даже може да се аргументира защо е против. Аз искам да го направя, но на този етап не съм сигурна че мога да отделя тези пари за взимане и съхранение на стволови клетки. Дано никога не се налага на никой да има нужда от тях. Praynig
За това хората са казали: Колкото по-малко знаеш, толкова по-добре.
Сега всичко е толкова комерсиално и модерно, че свят ми завива.
Здравейте и от мен момичета. Поздрави на всички за годишнините и за хубавите новини и резултати. На мен ми излезе резултата от стерилната урина и имам някакви Е-коли. ooooh! :

Какви са тези Е-коли?

# 147
ESHCHERIHIA COLI

Май така се пишеше, ама не съм сигурна.

# 148
  • ВАРНА
 Здравейте мами!
Поздравявам всички, които са празнували годишнини. Желая им дълги години семейно щастие и безоблачни отношения.   1dating

Относно киселините и аз имам от време на време, но за сега са рядко и бързо минават без лечение.  Wink По-нататък - не знам.
 Моите килограми също са много. До тук плюс 8. А съвсем не се престаравам с храната, но пък и движението не ми е много.

# 149
Привет момичета!
Честито на патерици на всички парзнували годишнини мами! Много любов и топлина у дома!
Мария М, ешерия коли са бактерии в урината, които най-често са признак за чистит. Аз имах такива в началото на бремеността, след антибиограма ми предписаха Ампицилин за една седмица и се оправих. Трябва да се лекуват, за да не достигнат до бъбречно възпаление ( не дай Боже)!
Успех ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт