Февруарското човече на мама мира не дава вече!

• 14 293
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
  • София

hahaha hahaha hahaha Можем да хапнем ДА. Изглеждат супер готино и вкусно, аз се развеселих. Благодаря ти, ephrossina  bouquet
ephrossina страхотни сандвичи, размечтах се за детски рожден ден. Като бяхме малки със сестра ми имахме детска кничка за готвене и там имаше такива хрумвания за сандвичи, но тези са невероятни!

Hug Hug Hug
Grinning...Много са красиви, нали...то си е произведение на изкуството...мен би ми било жал да изям такова нещо:))). А за мамите с повече нерви са добри идеи за злояди дечица:)))

# 196
Tada nbirthday Tada nbirthday Tada nbirthday Tada
Честит Рожден ден Благовест!  newsm38 Расти здрав, послушен, умен и много щастлив! Радвай мама и тати с постижения и следвай мечтите си!    bigdance2
 Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts

bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni

Честит празник Зузу!
Пожелавма ти от все сърце мнго здраве, щастливи усмивки, късмет и обич!  smile3510 През февруари да разказваш за най- щастливия момент в живота си, раждането на най прекрасното и здраво бебе  newsm32
!
  Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 197
Grinning...Много са красиви, нали...то си е произведение на изкуството...мен би ми било жал да изям такова нещо:))). А за мамите с повече нерви са добри идеи за злояди дечица:)))
Страхотни са !!! Аз съм умряла от глад и заминавам да обядвам ...
А и днес съм на ФМ при Марков и ще докладвам утр.
Между другото-колко време трае и дали ще ми запише дискче  newsm78

# 198
Страхотни са !!! Аз съм умряла от глад и заминавам да обядвам ...
Между другото-колко време трае и дали ще ми запише дискче  newsm78

Мен ме преглежда 20 мин. и не ми записа диск!

Успех!

Hug Hug Hug

# 199
Между другото-колко време трае и дали ще ми запише дискче  newsm78

Трябва да му кажеш че искаш да имаш бебо на диск, нека и филмче да ти направи , ще ти струва всичко 70 лв. Но си заслужава. Всичко трае от 20-30 мин.

# 200
На мен Марков ми твърдеше, че бебето не е обърнато в подходящо положение за да се записва, въпреки настояването ми!

Няма да коментирам!

Hug Hug Hug

# 201
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/42/37/
Тук пише някой неща за киселините, но нямам този проблем и не знам какво помага. Успех

# 202
  • София
GALADRIEL това не е вярно с влизането го предупредих , и му казах .
Добър вечер ( защото часа ми беше за 18 и 30 влезнах в 20:00 ) както и да е но му казах искам снимки и диск той ми каза няма проблем ще ти направя след като станах и го попитах за диска той ми каза че нищо нямало да се вижда и него бил пуснал а и бебето е малко за да се вижда хубаво показа ми други бебета които са 23 седмица а аз вчера бях 22 и 2 дни , но както и да е каза 28 седмица се виждат перфектно ела ако искаш тогава и тази една снимка която я направих ще ти я кача. Нали се сещате как бях откачила казах му най искрено в очите че крака ми няма да стъпи при него повече. Съжалявам за гневния отговор но като прочетох името му в форума пак се ядосах Сбори и за правописните грешки
Честито на рождениците

# 203
Уф, като ви чета чак аз се ядосвам  #2gunfire Може ли толкова пари да се хвърлят и накрая да ти замажат очите с някакво блудкаво обяснение? Ама че търговци са станали повечето медици! Twisted Evil

# 204
На мен ми каза абсолютно същите неща които и на tedi_ig! Съжалявам!

Казах че няма да коментирам, но ..................................................

Hug Hug Hug

# 205
Еееееееее що за отношение  newsm78
Надявам се да мине добре въпреки всичко  Praynig

# 206
Да се похваля и аз - ще си имаме момиченце, толкова съм щастлива Joy Joy Joy.  Вчера бяхме на преглед при д-р Топалова в Пловдив. Всичко е нормално, бебка на няколко пъти й ритна слушалката на видеозона беше голям майтап hahaha.
Тази седмица също чакам и резултата от изследванията, които ми пуснаха на ЖК /кръв, урина, секрет и най-важното антитела/. Към края на седмицата ще докладвам за тях.
Забравих да кажа, че на ЖК ме прегледаха гинекологично, за да видят дали имам някакво изменение на шийката /нали в 4 месец имах контракции/ - за щастие няма нищо за притеснение, обаче ........... имам ГЪБИ Shocked. От къде са се взели, ужас. Изписа ми Гино-Дактарин, 3 капсулки - 12 лв #Cussing out. Дано поне действат. Странното е, че аз бях на преглед в четвъртък, а докторката ми каза да започна да  ги слагам след един ден, т.е. от събота вечер... newsm78? Аз си го обясних с това, че ме преглежда "от долу"  Thinking и трябва да мине малко време, за да "муша" нещо пак там.
Вчера като бяхме при д-р Топалова тя също ме прегледа гинекологично, за да потвърди, че нямам изменение на шийката. Аз и казах, че съм на вагинални таблетки и , че имам още една за довечера. Тя каза, че няма проблем от това. И така снощи след като си сложих хапчето щях да пукна от притеснение Shocked, защо на ЖК ми казаха да изчакам един ден след прегледа, за да ги слагам ......едвам заспах от притеснения. Сигурно ще ме обявите за ку-ку, така написано изглежда много тъпо, ама ........ Някой, ако има някакво обяснение ще съм му страшно благодарна.
И още един път - ще си имаме момичка, толкава съм радостна......малка принцескаJoy Joy

# 207
[color=cyan]Честита мома на щастливка[/color].Аз все още незнам пола ама се надявам другия месец да разбера.На последния преглед много шаваше и не можа да се види.

# 208
Офффф момичета пак съм аз  Crazy
Моя много добра приятелка днес е родила момченце - със секцио за има-няма половин час...и тя и бебето са добре  Grinning
Много съм хепи...и направо ме е яд ,че днес имам рожден ден и съответно толкова задачки и немога да отида да ги видя  Crazy

# 209
ЧЕСТИТА ДА И Е ДЪЩЕРЯТА НА ПРИЯТЕЛКАТА ТИ, ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА.
Не се ядосвай, по добре утре да отидеш, днес и без това тя няма да е много комуникативна, а и бебето може би ще е още рано да видиш!
Успех при Марков! От колко часа си?

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт