Февруарското човече на мама мира не дава вече!

• 14 290
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Честито 6tastlivka  stork-girl  !!!   bouquet
zuzulinaЧестита радост на приятелката ти,да е живо и ждраво бебчето и тя и бързо да се възтанови ! Много рожденници днес,много празници  Hug

Аз току що се връщам от преглед.Ходих да ме гледат на 4Д и съм много щастлива.Всичко е наред,размерите и отговарят перфектно.Гръбначен стълб,сърце,кръвопоток и др. всичко и огледаха.Момиченце е на 100% вече знам.Вълнуващо беше много.Ама така и не и видях физиономийката на госпожицата  Crazy Първо си беше заровила лицето в плацентата и нищо не се виждаше,после кръстоса и ръцете отпред и с това тотално ни показа че не иска да знаем как изглежда  CrazyКво да се прави,не винаги ставало.Докторката се мъчи 55 мин. да я издебне,ама не...Дадоха ми диск с снимки,има и от 3Д и от 4Д и честно казано,на тези от 3Д ми е по-ясен образа от тези на 4Д.На едната снимка даже се вижда един дълъг протегнат крак с разперени пръсти  Laughing ще се опитам да го кача в албума да ви го покажа,много е сладка снимката.Тежим 543 грама,което ще рече с манекенски размери,по думите на докторката.Горе долу това е което запомних.

А снимки на личицето ще кача да видите някъде в началото на Февруари. Hug

# 211
Честито на щастливка за розовото щъркелче  Party
Честито и на изабелка за страхотните новини  Hug 543 грама не са ли много даже !!!Ама всъщност той моя е много дребен явно  newsm78 - беше 310грама в 20 седмица и 2 дена. Малко ми е притеснително това и сега ще я видим ние тая работа на ФМ довечера  Rolling Eyes
Успех при Марков! От колко часа си?

Hug Hug Hug

В 16 и 40...Ще пиша утре как е минало,щото вкъщи интернета се е прецакал

# 212
          Привет и от мен,

Днес тотално се скапах. Снощи бях на преглед при д-р Гунев и се вкиснах много. Първо - имам гъбички ОТНОВО изписа ми Гино.  - Дактарин и понеже съм с малко високо кръвно ще трябва да постъпя в болница. Д-р Гунев е човек на когото имам невероятно доверие, но хич не ми се постъпва в болница ОТНОВО. Мислех да го убедя, че сигурно  е нещо временно, да си меря кръвното вкъщи пък да видим, но... той не ми даде шанс, а извика приятеля ми да влезе и му обясни, че пак ще трябва да вляза в болница. Аз мислех, че кръвно 130/90 не е толкова високо, но той не смята така. Снощи пак го мерих беше нормално 126/87. А иначе със синчето ни всичко е ок засега добре върви и няма проблеми, но единственото което обезпокои доктора е кръвното, защото съм била твърде млада за такова кръвно.

Поздрави от мен на всички празнуващи  Hug и много, много целувки.

# 213
GALADRIEL това не е вярно с влизането го предупредих , и му казах .
Добър вечер ( защото часа ми беше за 18 и 30 влезнах в 20:00 ) както и да е но му казах искам снимки и диск той ми каза няма проблем ще ти направя след като станах и го попитах за диска той ми каза че нищо нямало да се вижда и него бил пуснал а и бебето е малко за да се вижда хубаво показа ми други бебета които са 23 седмица а аз вчера бях 22 и 2 дни , но както и да е каза 28 седмица се виждат перфектно ела ако искаш тогава и тази една снимка която я направих ще ти я кача. Нали се сещате как бях откачила казах му най искрено в очите че крака ми няма да стъпи при него повече. Съжалявам за гневния отговор но като прочетох името му в форума пак се ядосах Сбори и за правописните грешки
Честито на рождениците

Съжалявам че така се е получило и при теб. Но аз ви казвам моето впечатление, което 100% независимо какво се говори аз няма да променя за д-р Марков. Дано Зузу да не бъде разочарована. Стискам палци.
Честито за розовото щъркелче на 6tastlivka.
izabela83, споделям радостта ти.
Честито 6tastlivka  stork-girl  !!!   bouquet
А снимки на личицето ще кача да видите някъде в началото на Февруари. Hug
Тази сутрин като видях че някой е обърнал снимката на бебка с главата надолу, честно казано се замислих незнам точно какво, но реших и я изтрих. А и сега видях какво си написала. Всеки има право на нещо лично, което да остави само за себе си.

Честита дъщеричка на приятелката на Зузу.

# 214
  • София
Да GALADRIEL права си , но нали все пак всеки би искал да има някакъв спомен за тези мъничета Дори с ръчичка пред лицето , с дупето напред ,надолу с главичката каквато и да е позата нали се сещаш че ще е спомен за цял живот на първа страничка на албумчето .
Ако е с ръчичка пред лицето като порасне ще му казвам че е бил много срамежлив и не се е показвал но както и да е ставам банална спирам да пиша че пак се ядосах

# 215
Да GALADRIEL права си , но нали все пак всеки би искал да има някакъв спомен за тези мъничета Дори с ръчичка пред лицето , с дупето напред ,надолу с главичката каквато и да е позата нали се сещаш че ще е спомен за цял живот на първа страничка на албумчето .
Ако е с ръчичка пред лицето като порасне ще му казвам че е бил много срамежлив и не се е показвал но както и да е ставам банална спирам да пиша че пак се ядосах

Недей, че и аз се ядосах, стана ми мъчно като прочетох думите ти. Sad

# 216
  • Варна
момичета усещам бебо как ритка и ми е мн готино. Потупване по коремчето ми отвътре има и много се кефят мама и татко...........от 2 сед се кефим много Hug

# 217
GALADRIEL благодаря че споделяяш радостта ми.Аз казах че ще кача снимки на личицето на моето бебе чак Февруари, защото сега нямам.А тогава ще мога да го видя директно,без да разчитам на апарати и техники  Grinning  Нищо,на мен ми хареса новината че всичко е наред, и някак си това че не се видя никакъв реален образ не ме ядосва.

# 218
  • Варна
момичета чета за снимки, снимки, снимки в тази темичка...........къде да ги видя снимките

# 219
  • гр.София, далече, далече на Запад
Милагрос, отиди на www.snimka.bg Влез със ник fevruarki  и парола 2008 - там ще видиш всички наши снимки - по албуми. Дано да съм ти обяснила  Simple Smile Ако не се справиш...пиши пак  Hug

# 220
Мммм Thinking хормонииии...
Само не разбрах кой за какво се ядоса  Blush
 Hug На всички топла прегръдка за успокоение!
Честито Изабелита за прекрасните новини!   bouquet Дай Боже всеки му!
jjoy всичко ще е наред, успокой се мила! Peace
Щастливка, честита красавица! Hug
Айде ние се омитаме на някъде, тук изсъхна тотално и не ни свърта вече.
За утре се разбрахме с баткото да гледа Ива докато Иво си дойде от работа. Ще се справят предполагам. Сега обаче ми трябва разяснение като за оли или посрещач Blush нямам идея нито къде ще се чакате нито къде е училището Blush

# 221
  • Варна
да влезнах 10х много

# 222
GALADRIEL благодаря че споделяяш радостта ми.Аз казах че ще кача снимки на личицето на моето бебе чак Февруари, защото сега нямам.А тогава ще мога да го видя директно,без да разчитам на апарати и техники  Grinning  Нищо,на мен ми хареса новината че всичко е наред, и някак си това че не се видя никакъв реален образ не ме ядосва.
Мисля че по-важно от това бебето, което чакаш да е добре- НЯМА.
Мммм Thinking хормонииии...
Само не разбрах кой за какво се ядоса  Blush
 Hug На всички топла прегръдка за успокоение!
newsm78 Не се знае. Аз лично не мога да застана на страната на бъдеща мама, затова че не й е направена снимка на бебчо, а от друга страна пък ми става супер кофти от факта че все пак аз може да съм на мястото на тази бъдеща мама. ЗДРАВЕ ДА Е!!!

# 223

Peace Peace Peace

Не е там работата, че нямам диск със снимка, да БЕБЕТО ми е добре и съм щастлива от факта, но да дадеш последните си пари и  ...тя tedi_ig го е написала...очакванията....и......

izabela83 честито ти момиченце!  stork-girl Да си най щастливата мама на най красивото и здраво дете ,  февруари!

Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 09 окт 2007, 15:40 от alina_si

# 224
  • Варна
 Видях снимките февруарки-мн сте готини Hug и сложих и моите 3 в "ние-февруарки 2008" но са най-последни

Общи условия

Активация на акаунт