Февруарското човече на мама мира не дава вече!

• 14 286
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Мацки, току що си щракнах пупата и качих снимките в албумчето.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=169955&photo=28

# 226
Честит рожден ден на Благовест и Зузулинка - много, много здраве, щастие, късмет пожелавам.
Мери 8.45 пред новия свободен е срещата утре за училището, но аз пак няма да мога да дойда Sad, но както разбирам balena ще там сигурна и другите редовни ученички Grinning

# 227
Мацки, току що си щракнах пупата и качих снимките в албумчето.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=169955&photo=28

Пу пу пу, много добре изглежда коремчо на бъдеща мама, както и тя, разбира се. Съпруга ми вчера ме снима, но не не съм ги качила снимките на нашия компютър още, като го направя ще ви ги споделя. Hug

Надявам се силно никоя да не съм засегнала днес, най-вече alina_si.   bouquet

# 228
Здравейте, момичета.....Днес мина първия ми учебен ден като студент от трети курс...... Crazy Чувствам се като размазана.....
Зузулина, честита радост на приятелката ти.....Да е живо и здраво бебенцето и много да радва мама и тате.....
Изабелка, честито и на теб за добрите не, а за прекрасните новини....
jjoy, горе главата и дано кръвното да се нормализира...аз като питахна ЖК ми казаха, че кръвно над 120 не било много нормално....Аз за сега мойто съм го законтрила от 3 месеца на 115/80.... Whistling
Теди, Алинка.....станалото станало....и да се ядосвате...нищо няма да се промени. Не е постъпил коректно човека ама....то в нашата страна не сте ли свикнали. Както й да е...усмихнете се и горе главата...
Аз днес хоих при доки да видя изследванията ма кръвта и урината ми....Хемоглобина ми е паднал от 129 на 107. Докито ми предписа Малтофер, мисля че се казваше.... Много се притеснявам сега....Дайте едно рамо, че всичко ще е наред. Другите неща са ми в норма...
ЦилФки по коремчетата и позитивни мисли от мен..... Hug

# 229
Качих 2 снимки и на моя тумбак - сега ги направих, за да се види колко съм пораснала!  Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=169955&photo=32
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=169955&photo=33
 И обърнете внимание на дънките - една от най-удобните дрехи които съм носила през бременността, едно голямо БЛАГОДАРЯ на приятелката ми Юлчето, която ми ги даде, защото при нас просто не се намират такива. Целувки и до утре.  Simple Smile

# 230
GALADRIEL не си ме засегнала, всеки има право на мнение, а това че аз нямам късмет, здраве да е! Просто се доядосах днес като прочетох за Теди, въпреки че и бях разказала как е минал прегледа при нас!

Айде стоп на темата!

Целувки!

P.S. Много са ви хубави коремчетата. Пу пу, maria_m имам същия сутиен като твоя и черен, купих си го поради огромното увеличаване масата на гърдите  Embarassed Wink Shocked , Много ми ем удобен!
thedragonbg дънките са наистина хубави, и аз се сдобих с един бременен панталон от втора употреба за 5 лв ,  много съм доволна!

Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 09 окт 2007, 19:36 от alina_si

# 231
       Момичета моля ви споделете вие с какво кръвно сте . Благодаря ви предварително!

Благодаря за подкрепата Иве  Hug

# 232
jjoy Аз съм по принцип с ниско кръвно, до къто преди 2 седмици не ми се качи на 160 90 ,  отидох при Доктора си, и той каза ,  че от един път високо кръвно не може да предприеме и каже нищо, и сега си го меря всеки ден, сутрин и вечер! като напоследък сутрин ми е ниско100 60, 90 60, вечер е 120 70, 130 70!

Успех! И не се тревожи! Всичко ще е наред!

Hug Hug Hug

# 233
6taslivka, задбравих да ти честитя момата.... Hug

# 234
  • Варна
       Момичета моля ви споделете вие с какво кръвно сте . Благодаря ви предварително!

Благодаря за подкрепата Иве  Hug
Мойто е 80/50 и постоянно ми се вие свят и нямам сили.Така че и ниско не е хубаво.

# 235
Мами
бъдете усмихнати и се радвайте че сме живи и здрави. Днес е видях със мой стар приятел и ми каза новината - 4акат близнаци - след първо инвитро. Радвам се за тях защото заслужават да бъдат щастливи...
Мери пуснах ти ЛС за утре. С Балена сме се уговорили за 8.45 пред БСУ, така че да те ориентирам във времето... Чакам инфо от теб:)

# 236
И аз съм с ниско jjoy , 110/70 всеки път сочи апарата, да видим утре в 17.20 имам час за консултация. Аз винаги съм била с ниско, но с Ива се оправи и цяла бременност бях с перфектното 120/80, след раждането пак ниско, сега що не се нормализира нямам идея newsm78 Моля те успокой се, всичко ще е наред ще видиш, нас бременните Господ си ни пази Peace
Галадриелитта разбрах, и аз за това ме доядя, но здраве да има! И давай корема насам, аз съм си харесала твоя от снимките от миналата ви среща, искам да го видя сега какъв е  Heart Eyes
thedragonb, Мария, чудни са пупите!  Hug
Ивето хапвай червено цвекло под всякаква форма. Яж леща по- често. Вземи си вари елда, просо, при тях желязото е много по лесно усвоимо от колкото при месото Peace със сирене и масло са много вкусни. И да, всичко ще е Ок! Hug
Дар аз разбрах кога и къде ще е срещата, но не знам къде е новия университет  Rolling Eyes Спомена ми някой че е до новата поща, така ли е? Ако е там ще хвана по ранен влак и към 8 ще съм в Бургас, понеже ще трябва да прекося цялата главна. Има и автобуси които спират на новата поща, но не знам през колко време, така че няма да рискувам. Имам тела на Баленитта  Heart Eyes, ще звънна да кажа идвам или не.
Отивам да си къпя сладкишката!

# 237
честито на рожденниците - Зори  и Благовест! толкова искрени  и най - добри неща, ви желая, а в българския език няма думи, с които да ги пиша! така, че съжалявам, сами ще се сетите какво ви желая! Целувки!
моето кръвно е ниско по принцип и за сега, да не чуе дявоът, нямам проблеми!
единствените ми проблеми са с киселините, както писах преди ден - дна, ама ще затворя темата, за да не ви натоварвам, пък и е много "огнена" за мен и БОЛИИИИИИИ! ама ще се оправя, като се появи младежът....
честито за щъркелчетата!
абе мацки, кво стана, аз прогнозирах, че ще бъдем оцветени предимно в синьо, а то това розовото направо ни залива... нищо де лошо няма. ще чакаме крайния резултат!
Целувам ви всичките!

# 238
забравих да напиша: днес бях на училището и отново научих доста неща, изписах почти пет листа двустранно, ама кво да правя водя си стриктни записки, щото напоследък доста забравям и ако не записвам ще си останат лекциите в Мис Каприз. В четвъртък пак съм на линия! отново ли няма желаещи за лекцията?! ще чакам включване при желание!

# 239
Росиелита браво и честито за хубавата новина! Дано човечетата на приятелите ти растат и порастат големи, здрави и прекрасни бебета! Писах ти и аз ЛС да се доразберем:love:

Общи условия

Активация на акаунт