Златна есен веч дойде, СЕПТЕМВРИЙСКИ бебчета си имаме!

• 13 117
  • 315
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Привет   bouquet

днес правим 40-дни ходихме на църква попа ни по чете малко и тва беше за 10мин. бяхме готови пречистени  Peace
времето е кофти тук но пак миткахме насам натам
днес сменяме  Misc Baby Bottle  пиенето от фризо минаваме на нан да видим как ще го понесем

ако не и хареса ще минем на  beer Mr. Green

welcomeна новите майки и бебчета Hug
да се похвяля за август най сетне нои пратиха някой лев да се почерпим yes

До скиффф

# 76
  • Sofia
Лиди гепи ! Hug
Цунки на бебковците! Heart Eyes
Ето пинокио. bowuu
А кантарчето е от провесионалното оборудване на мъжо.... за фреон е( газ използван за климатиците), та ми върши идеална работа, много е прецизен с грешка +/- 2гр

# 77
Благодаря Моренка!  bouquet
Браво за кантарчето,добра идея Hug

# 78
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Ние се мерим с кухненско кантарче - върху него слагаме една тава и вътре печем бебчо. Mr. Green Wink

Тeopr, и аз мисля, че все още не ти се е регулирала кърмата; нуждите на бебето ще нарастват и ще започне да си дърпа по повече, но това е естествен процес, няма какво да го мислиш. Щом детенце е спокойно и пълни памперсите, няма защо да си тровиш живота с черни мисли. Както казва нашата педиатърка "Ако човек е гладен, ще реве, няма да си трае, я; щом е спокоен, няма за какво да се притесняваме!"
А варианта да мерят бебето чак в края на месеца на мен лично много ми допада, понеже нас ни ошашкаха 6 дни след изписването на една измислена консултация, че не наддаваме, а 10 дни по-късно се оказа, че наддаваме повече от добре. Мисля, че трябва да мине повечко време, за да се разбере реално накъде върви кантарът.

# 79
Ние се мерим с кухненско кантарче - върху него слагаме една тава и вътре печем бебчо. Mr. Green Wink

А кантарчето е от провесионалното оборудване на мъжо.... за фреон е( газ използван за климатиците), та ми върши идеална работа, много е прецизен с грешка +/- 2гр

уфф, ша ме съсипете  Joy Joy Joy

Лиди, направо ти завиждам с двамата сладурковци  Heart Eyes обаче как се оправяш бе мацко  smile3507

# 80
Аз нашата играчка за леглото не съм я слагала още,струва ми се излишна за сега,но отстрани на леглото сме монтирали лампата на Чико.И забелязвам ,е като пусна мелодията със щурчетата и се заслушва и кротва,дори биберона спира да смуче. Simple Smile

# 81
Добре дошли на новите мами  Hug

Честито бебче на мама Емук   bouquet

За пъпчето: падна на 18 ден мазахме го със спирт 90% и бивацин
За кърменето: един ден реших да видя колко остава след кърмене и от двете гърди които бяха меки. В началото няколко капки и си помислих че всичко е изял но като се почна едно цедене  ooooh! стигнах до 50мл и ми омръзна. Отказах се уш меки пък кърма имаше  newsm78
За зърната: когато използвах помпата в болницата ме боляха повече зърната и затова  минах на ръка за няколко дни. Мисля че ми помогна  Mr. Green

и да ви попитам  newsm78 вашите мъже как се държат защото моя мъж не мога да го понасям след раждането. Вместо да вземе да ми помогне малко след работа и да задържи бебока той повече работа ми създава........мръсни чинии, чорапи по пода и т.н. и когато дойде почивния му ден той решава да пие кафе с някой приятел а аз пак сама и най на края "къде ми е вечерята"
Е на какво прилича това?   Confused

Ани Либеро са с ластик но не виждам някакъв резултат. Пак се опикава до ушите

# 82
Цоп и от мен в новата тема -днеска правим един месец  да се похваля но не с малкия а със себе си-май никой доктор не ми даваше толкова ама аз нали съм инат   Peace
Във вторник сме на детска консултация-до сега не ни е гледал доктор ,ама се се съмнявам че ще ни бият ваксината, щото сме хремави баткото донесе някакъв злобен вирус от детската градина.А във четвъртък съм на преглед аз -да видим кой доктор колко време ще ми даде още на тоя свят.Аман от доктори , ама като се налага -добре че има и свесни   Laughing

# 83
kalaka същата история е с моя мъжо чак ме нерви понякога. От 1- 2 дни почна да се занимава по малко ама то е щото аз почнах да се нервя и да се карам... Казвай в прав текст направи тва... направи онова... щот то мъжете са така мислят си че ей го нищо не е да се гледа бебчо пък и са доста недосетливи...
След една моя реплика '' За нищо не ми помагаш няма да я караме така '' нашият ми вика '' Ми аз ходя на работа '' ... Аз просто без коментар останах тогава...
Както и да е..
Нашият бебо вече се заглежда в играчките и освен това от няколко дена го хващам че ми се смее и то вече съвсем съзнателно ( когато му правя смешка или му говоря ) а не неосъзнато както до сега...
Пак сме гладни ще бягам....

# 84
  • Бургас
Привет и от мен в новата тма.
Моето бебче, не ще да спи. Спи, кърмя го, после 3 часа будува, пак го кърмя и след 1 заспива. Иначе наддава добре, защото го теглих, че избозава по 140 гр кърма на ядене от двете гърди - по 10 минути бозае. Много ли е това. Да не му става тежко на коремчето. Много си свива краката, търка си ръцете в лицето и мърка. Нощес не спа хич, а днес рева с глас. Вече щесе побркам, не знам какво му има.
Хайде до скоро

# 85
Здравейте иот нас с Поли ние се поизгубихме, чеаз нещо немогада насмогна ни да се наспя ни някакво времеза лични потребности даотделя. Да се оплача и аз ниевъобще нямаме напредък с кърменето и изобщо Поли я мързи да суче та се къса само от време на време има проблясъци вечер ама казват че тогава инстинкта им бил по-силен, аз за сега удържам фронта и само цедя и давам кърма, обачече гърдите ми са на кайма по-точно зърната та Беринка не знам как очакваш да ти помогне помпата, на мен ми е ужасна мъка ама за бебка ще устискам,само дето и кърмата ми намалява, та вписвам се в отбора на храненето с биба и млечница изкархме за капак и още се мажем с дактарина де, то нее една беда.  Та от цедене хранене къпане и спане нямам време за нищо друго. Инъче Поли си поплакваимаме проблем с изакването - по веднъж на ден а понякога и на 2 дни и зора е доста голям, горкичкото ми много се мъчи и ни овесена вода ни термометър нищо не помага. За храненето нашето педи казва до 110 мл не повече даже ми каза че прекалено много давам и за това не може да ака, друга педиатърка пък ми каза че било гладен запек ама ни едното ни другото, така ме е яд че не успяхме със сукането  Cry

Честити нови бебовци септемврийчета да са много здрави и жизнерадостни
От нас за сега толкова като успея даси откраднапак някоя и друга минутапак ще пиша, целувки на всички сладки септемврийчета

# 86
  • Sofia
Лекси аз не зная колко трябва да ядат кърмените бебета( казваха на у-щето една формула ама като не я помня ooooh!) ама ей сега в 20ч. пак правих пробно кърмене на бебка - за15мин. на една гърда изсука 130г.

# 87
Здравейте мамчета,

бихме искали и ние да се включим във Вашата групичка - нашето бебче Марина се роди на 01-09-2007, с мерки 2800 кг и 49 см (с термин 17-09-2007).

Във вторник сме на ДК и ще ни поставят хепатитната ваксина - има ли мамчета с бебенце на които е поставена вече да споделят как са я понесли?

Благодарим!
 Grinning

# 88
  • Sofia
Здравей Дани и добре дошли с Марина.... да ви е жива и здрава! Hug  bouquet
Има бебчета с ваксината, само остава мамите им да се включат.

# 89
  • Кърджали, България
Ха, здравейте и от нас в новата къща - да пълним тук темите само с добри новини  Hug

Честити бебчета на последните ни септемврийки (нищо, че бебоците са октомврийчета  Wink )   bouquet

Добре дошли и на новите майчета! Приятно прекарване тук с нас  Hug

Нямам време много да пиша, че сега ще къпем Иви, пък и тя мрънка от колики, милото  Sad Само да кажа, че от около 3 дни нашата мома се заглежда по музикалната въртележка, по-точно - заслушва се  Peace

Общи условия

Активация на акаунт