Златна есен веч дойде, СЕПТЕМВРИЙСКИ бебчета си имаме!

• 13 123
  • 315
  •   1
Отговори
# 90
ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМИ!
СПОКОЙНА НОЩ -(без колики Simple Smile) НА ВСИЧКИ!!!   bouquet

# 91
Лека  вечер  на  всички  ,ида  няма  колики.Аниеспумизана  преди  всяко  кърмене ли  го даваш.

# 92
Ехоооо здравейте и от нас в новата темичка!
Ние вече сме без помощ/ бабите си заминаха/ и малко не ни стига времето за нищо.
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИТА И ДАНО В НОВАТА ТЕМИЧКА САМО ХУБАВИ НОВИНИ Hug

Някъде бях чела, че ако акито на бебчето мирише, не било добре. Нашите обаче понамирисват newsm30 и сега си мисля да нямаме някакъв проблем.Ако  някоя мама знае нещо по въпроса, ще съм и благодарна да сподели.
Чао от нас и целувки. Hug
Лека нощ!

# 93
Най-после и аз да се включа в новата темичка.
Честито на всички мамчета, ще ме извинявате, ама може и да не мога да ви изчета, че отсъствах 1 седмица. Да ви се оплача, не стига, че от раждането се възстанових трудно, ами и миналата седмица айде пак в болницата- апандисит- та чак днес ме изписаха  ooooh! Много ме беше страх само дали ще засуче Криска като се върна, но засега нямаме проблеми  Praynig Е храним се през час някъде, че по-бързо се изморяваме и заспиваме, ама това да ни е.
Айде дано да мога да се включвам по-честичко.
Целувки от нас

# 94
Ние се прибрахме вкъщи днес, ама нямам време сега да разкажа за раждането. Едното го приспах за някакво кратко време, ама сега трябва да слагам другото, по-сложното, пък то докато го приспя и сигурно първото ще ревне. Дано утре ми остане някаквовреме да пиша.  Hug

# 95
  • гр.Варна
[b]ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ЕМУК! [/b] bouquet  bouquet  bouquet
[b]ДА РАСТЕ ЗДРАВО, ЩАСТЛИВО И МНОГО УСМИХНАТО ДЕТЕ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТКО![/b] Hug Hug Hug

Добре дошла отново сред на на Базилиск!  bouquet
Добре дошли и на новите мамчета! Весело изкарване с нас!  bouquet

Нашето пъпче падна на седмия ден и то точно след като педито каза че му е дебела пъпната връв и трудно ще падне. Почиствах го с разреден 90% спирт и пръсках с Бивацин. Сега само го почиствам със спиртче.
Коликите все още не са ни грабнали със страшна сила , но понякога преди обед поплаква и си свива крачетата.
За се оплача и аз- направо вия от болка като ми засмуче зърното. После болката отминава и бебчо си суче добре. Направо настръхвам , преди да му подам гърда, ама няма как-бебчо преди всичко!

Лекси, така както го описваш си е направо колики!

Спокойна нощ на всички!   Hug

# 96
Добре дошла Базилискче,много ни липсваше Hug приспивай ги,приспивай,ти знаеш най-добре как Blush
Wellcome  и на всички новоприсъединили се септемврийки:)
Данимакс за ваксината-тя е  срещу хепатит и няма никакви странични реакции,единствено,че беб4о вече разбира и плака 20-30 секунди сле убождането.
Ани,нашата доста отдавна се заглежда в играчката,тъй че дерзай и беж по магазините

# 97
Зрравейте и от мен..

Незнам какви са тези мъже.. и как я мислят тази работа.. моя мъж е за хвалба направо ама не смея да го хваля, че да не дърпам дявола.. Откакто се е родила Ади той е всяка нощ на работа и не тръгва преди да я изкъпе.. сутрин като се прибере я гледа час два докато аз излезна малко да понапазарувам и разсея.. Общо взето добре върви засега..

Отиваме да се храним Simple Smile

# 98
Добро утро Hug
Васи добре дошла пак при нас Hug
Ще чакам с нетърпение да пишеш повече и да пуснеш снимка на бебка Peace Praynig
Не смея да кажа голяма дума, но все пак да споделя - имаме напредък с кърменето и макар да се бях уплашила, че ще трябва да давам добавка от адаптирано мляко, не се наложи. Увеличи се количеството и бебка за сега е сита и доволна Hug - а аз съм още по доволна, че не ми е гладно детенцето Party
Иска ми се да похваля и нашия татко - единственото, което не може да прави е да я кърми / а тя прави героически опити да го засмуче през блузата Laughing/ - във всичко друго ми е отмяна и почнах да се чувствам и аз човек малко от малко.
Я да видим има ли други като нас??? newsm78 - Нашето сладко бебочество се успокоява само на гърда Shocked - не ще биберони, не ще друскане, нищо - като ревне само гърда признава Rolling Eyes Shocked Гърдите ми станаха на кайма от това постоянно сукане ooooh!

# 99
  • София
zlo, наистина си имала супер раждане! Hug А ако ти бяха били и едно лидокаинче като те шият е щяло да бъде просто перфектното. Simple Smile

На нас нали ни свърши Инфакола (добре, че вчера ни пратиха) и за 1 ден минах на Бейбинос, те уж действаха при Емко (но явно в бил с по-леки колики), та снощи Дани милия почти цяла нощ пъшка, ама като голям човек пъшка, не толкова да плаче (но аз не го и оставях). Давам му да суче, щото се и успокоява, обаче много тече млякото, той не може да свари да гълта и много въздух поема и ставаше май по-лошо. Накрая "спах" на фотьойла, той на корема ми, но поне детенцето се успокои и заспа. Сега още си отспива нощния сън, а аз го чакам да се събуди, че пак протекох. Laughing

За се оплача и аз- направо вия от болка като ми засмуче зърното. После болката отминава и бебчо си суче добре. Направо настръхвам , преди да му подам гърда, ама няма как-бебчо преди всичко!
Аз бях точно така, но вече заздравяват.

Снощи имах асистент в цеденето - аз само слагам помпата на гърдата, а Емко помпи  Laughing, беше му много забавно на детето. Simple Smile

За уригването - и Дани много трудно се уригва и не всеки път успява. Не повръща изобщо, но пък въздухът остава в коремчето Confused

Днес чакам приятелката ми следобеда да кацне от Швеция и нямам търпение да се видим. Party Те си имат момиченце на годинка и сега е бременна първите седмици със второ. Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 09:23 от Ваня

# 100
Здравейте момичата,

Току що установих, че моят спи на всякъде другаде само не и в леглото си там като го оставя почва да реве неистово, чудя се какво му е, давам да яде, сменям папмепри, и накрая като го сложих на нашето легло да го завия в одеалото и да го нося в хола че по студено, той млъкна. Занесох го в хола и го сложих в количката - пак мълчи и спи!
Не знам какво е това чудо, но явно е решил да не ме остави да спя.

Зло мерси за разказа.

kalaka нашият много помага с бебето, но останалото си е така мръсно и боклуци навсякъде.

mila mimi не разбирам много тия доктори защо те тормозят, ама не се давай! успех на прегледа!

bebe_to имах един колега едно време като му се роди първото дете само кесеше в офиса до сред нощите че някой път и цяла нощ уж праи впечатление на шефа, натяга се, и веднъж като ни сподели - той вкъщи ваньо плаче тука ми е по-добре!

Добре дошла на DaniMax!

Добре дошла пак на basilisk!

iliqna пожелавам ти бързо възстановяване!

Та и да ви се оплача набързо още - вече си имаме запек и чакаме тати да ни купи лекарството и другото адапте, че нана нали си запича, въпреки че не вярвах че от един път на ден ще стане така.

Другото какво беше - кукурукукукууу...

Айде целувки изглежда спи дълбоко ще се пробвам и аз.
 Heart Eyes

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 14:59 от munkamm

# 101
Да се запиша и аз в новата тема, че последните дни нямам никакво време покрай малчо. Коликите много ни мъчат и по цял ден лежим заедно и се гушкаме и подаваме биба, за да не плаче.
Не знам и кога ще ги прочета тези 6 страници, коите сте изписали. Много сте бързи, бе!  Wink
Сега почвам и докато проплаче.

P.S. Да се похваля, че в събота правихме погача и имаме много хубави подаръци. Ама беше голяма лудница, лично за мен цялата процедура беше едни 3 часа търчане + няколко часа подготовка. Но си е за здравето на Алекс, дано му се отрази добре.  Peace

# 102
Чета Ви редовно, но все не сварвам да се запиша. Като видях обаче, че и basilisk се е прибрала, бързам да я поздравя! Дано да успява да се справя с двете дечица и да навества честичко темите, че е от голяма помощ на всички.

Аз от моя мъж помощ не очаквам, така съм се настроила просто и каквото направи е добре дошло. Знам, че са му изключително много ангажиментите, защото имаме бизнес, в който преди участвах и аз, а сега е изцяло негова грижа. Така че аз детенцето си го гледам с най-голям кеф. Е, с домакинстването не се справям винаги - често готвя на бързо и в последния момент, навсякъде е разхвърляно заради дрехите, които чакат или за пране или за простиране, а най-често за гладене. Много са ми мили обаче да ги гледам да се гушкат. Искам да похваля нашия батко Гошко. Така както му се притеснявах, че ще ревнува от сестричката явно го е израстнал този период. Имам чуството, че ме гледа в очите да поръчам да се направи нещо за Анди и той да затича да го свърши. На 9 г. е толкова отговорен станал, че дори спокойно му я оставих в събота за час и половина да я гледа сам. Разбира се тя в началото спеше и е спала през повечето време, но аз имах неблагоразумието да се прибера 5 мин. след времето за хранене. Е, в тия 5 мин. бебка се разревала вече гладна, а той я гушнал и се мъчи да я успокои. Слушам как и обяснява "не съм виновен бате, нямам какво да ти дам да ядеш. Мляко сме купили, ама е кравешко, а ти само мамино ядеш". После като успокоихме положението с храненето седнал до мен и ми обяснява как следващия път трябва да му изцедя в шише да си има да я нахрани. Направо не мога да го позная това ли е мойто дете, не че е малък ма като си ми беше само той доста се глезеше, а сега промяната е драстична, та за това ме впечатлява.
Толкова за сега.

# 103
набързо само, че малкия ми спи на гърдите. Ваня, как даваш инфакол-а? аз давам преди всяко хранене от вчера и ако коликите станат по-силни.

наддал е 710 гр за 17 дни. Храним се през целия ден на кърма, а само ноюем с АМ  Crazy  Heart Eyes

# 104
Оле, да се закача и аз, че ... пропуск напрайх от няколко дни  Shocked
Basilisk-че, днес научих, че си родила  Hug
Да е жива и здрава принцесата  Hug Важното е, че двете сте добре, пък останалото - майната му ...  Hug Hug  bouquet
Влязох днеска и гледам всички в истерия  Shocked
Викам си: Ко стаа тука, ве !?!?!
Масово сте се изпошашкали ... не, че аз не съм де  Mr. Green
Щото нямам време да пиша във форума, не за друго  Mr. Green
Ние сме доста по-назад... в края на първи месец бяхме само с 600 гр. отгоре и сме си баш на долната граница за захранване !!!
Държим се стоически ... а и наща принцеса си спи без проблеми.
Дори снощи като се изчипахме и нахранихме до 23.30 и се събудихме чак в 7 часа ... скри ми топката напрау  ooooh!
Понякога дори се чудя дали всичко е наред ... щото и аз не мога да изцедя много кърма след като се нахрани ... снощи се стисках, суках, въртях, пръхтях ... и то за какво ? За някви си 5-10 гр. Shocked Успокоявам се само, че е след хранене, а и тя не искаше повече ... и си заспа после, та явно ме е изцокала, милата  Shocked
Надявам се това да е един вид синхронизиране с беболина ... да имам толкова, колкото й е нужно ... Ше видим ... времето ше покаже  Blush
Саморасличе ... много се радвам  Hug Продължавай все така, стискам палци  Praynig
Ани, играчка сложихме даWink
С едни фърчащи мечоци .... че и е с дистанционно  newsm08 , та ако съм легнала и изморена или правя нещо друго ... и наща се размънка: ЦАК с дистанционното и мечоците почват да фърчат на фона на една мелодийка и наща зяпа  Mr. Green
Ама ... не ги фиксира тях конкретно да ти кажа.... заглежда се в празното пространство ... ама толкоз й е интересна няква празна точка на стената ... киризи там поне 30 мин.... се едно аз гледам Сървайвър  Mr. Green
Същите сме ... зяпаме тавана като се вземемWink
Иначе ако почнеш да й говориш и те гледа, променя физиономията си, веждите не спират да се мърдат ... още малко ще ти проговори  Mr. Green
Да е жива и здрава, много занимателни ставаме  Heart Eyes

Не се сещам друго засега ...  Embarassed
Айде, целувки на всичкииии  Hug

Общи условия

Активация на акаунт