Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява списък с имена на майки и техните бременности?
Какви полезни връзки и ресурси са споделени в публикацията?
Какво представлява „Училището за бъдещи родители“ във Варна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява списък с имена на майки и техните бременности?
-
Какви полезни връзки и ресурси са споделени в публикацията?
В публикацията са споделени ценни връзки и ресурси, като линкове към упражнения за бременни, съвети за кърмене и захранване на бебета, стари теми, примерни списъци с необходимите неща за бебето вкъщи и линкове за онлайн пазаруване. Тези ресурси предоставят полезна информация за бъдещи родители, които търсят насоки относно грижите за бебето и себе си по време на бременността и след раждането.
-
Какво представлява „Училището за бъдещи родители“ във Варна?
Училището за бъдещи родители във Варна е инициатива, която предлага безплатни лекции и обучения за бременни жени и техните близки. Тук бременните получават необходимите знания и практически умения за благоприятното протичане на бременността, раждането и следродилния период. Лекциите се провеждат два пъти месечно и включват подготовка за раждане, техники за безболезнено раждане и първи грижи за новороденото.
-
Какви са стъпките за получаване на болнични и майчинство според публикацията?
-
Какви са препоръките за училището за бременни в ОБ?
Не се страхувам от болката /знам че тя минава/, страхувам се от усложнения и за здравето на бебето. Но се старая да не се оставям на страха, това всъщност е страх от неизвестното. Никой не знае какво и как ще се случи, защо да се страхувам предварително. Казвам си "не го мисли от сега, ще го мислиш последната седмица", после си казвам, че ще се страхувам последният ден и така. Това е моят начин за борба със страховете

- уморих ги от смях, целия екип. На мен лично най-кофти момент ми беше първите няколко дни след раждането, защото имах доста шевове и не можех да сядам, никак - то бебето като се развика и аз докато се размърдам до там, минали 10 мин. - гадничко беше. А по време на раждането на мен много ми помагаше идеята с дишането - аз така и не се научих да дишам правилно, но като се съсредоточиш в това и сякаш те боли по-малко и за по-кратко.
.

за количката твърдо съм се спряла на cam но вчера ми хареса и един модел на peg perego