Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са тези болки точно сега?
Какво да пия при зъбобол?
Какво мога да очаквам при нормално раждане с непълна кандида?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са тези болки точно сега?
-
Какво да пия при зъбобол?
-
Какво мога да очаквам при нормално раждане с непълна кандида?
Разговорът за "недоизчистен" кандидат при раждане е важен, но темата не е обсъждана подробно във форума. В този случай, важно е да се консултирате с лекар, който може да предостави подходяща информация и лечение. Темата за непълна кандида при нормално раждане също не е подробно обсъждана във форума. В този случай е важно да се консултирате с лекар, който може да предостави подходяща информация и лечение.
-
Какви са някои от проблемите, свързани с кърменето, обсъдени във форума?
-
Какви са някои препоръки за справяне с проблеми при кърмене и грижи за бебето?

). На бебчо май му стига кърмата, понеже от 22 до 7 имаше само едно будене за хапване в 2:30 и това беше, даже в 7 аз го събудих ... Обче след като хапна, от двете гърди общо изцедих 20 гр. ... Оф, с Мартин беше същата история, 20 дни дохранвах - дано не се повтори същото и сега ...
Сега вече му поотмина на Мартин, аз пък взех да се чувствам виновна пред Ивко, че съм си мислила такива неща ... започнах да му обръщам мнооого внимание - даже докато спи си седя до легълцето му и си го милвам... сега пак се чувствам виновна пред Мартин, него основно баща му го гледа (вчера искаше детето на Патиланци, ама с мен, но времето беше лошо, бебето не мога да го вкарам вътре сред толкова деца, развъдник на вируси, не ходихме, мъчно ми стана за Марти) ... абе ... смотана работа
Само си поревавам за щяло и нещяло, а да, като се присетя, че и кърмата не е като на дойна крава и пак заревавам и се чувствам виновнавна, че всичко при мен на сланинки е дошло, вместо на кърма ... такива неща ...