Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са тези болки точно сега?
Какво да пия при зъбобол?
Какво мога да очаквам при нормално раждане с непълна кандида?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са тези болки точно сега?
-
Какво да пия при зъбобол?
-
Какво мога да очаквам при нормално раждане с непълна кандида?
Разговорът за "недоизчистен" кандидат при раждане е важен, но темата не е обсъждана подробно във форума. В този случай, важно е да се консултирате с лекар, който може да предостави подходяща информация и лечение. Темата за непълна кандида при нормално раждане също не е подробно обсъждана във форума. В този случай е важно да се консултирате с лекар, който може да предостави подходяща информация и лечение.
-
Какви са някои от проблемите, свързани с кърменето, обсъдени във форума?
-
Какви са някои препоръки за справяне с проблеми при кърмене и грижи за бебето?
)
, особено с тоя шапон
А след секцио кога според вас може да се случи "чудото" ? Питам щото збравих да питам доки, а ме е срам да и звъня само за тва! А и ако има вече не-девствени
) Айде изпявайте си всичко на "кака" ви Поли, знам, че много ви тормози да си споделите или поне мене много ме тормози да знам кво става! Чее моя термин уж нали беше за 25.10 и аз се правих на тежка и недостъпна девственица, щото едни сметки си правих, ма не питах кръчмаря и сега си ближа раните
То или тоя моя мъж е некадърен или аз чене тря слагам! Говорим за едни и същи зъб откакто съм бременна!!!
) Дала съм пълни инструкции кабинета на тати да бъде излизан, проветрен, затоплен и без никакви хора, че ме гони една параноя в тва грипаво време. Ама аз да съм сигурна!!!
В брошурите на Авент пише почти същите неща. -
абе нямаше ли едно тлъсто прасе на имтоикона 
. Видяхме го на снимки, ми големичък си е да ви кажа

май ме е страх.Така че стискайте палци да минава по-бързо.