Споделете 24

• 26 822
  • 1 153
  •   1
Отговори
# 690
Минке, гугле не ми казва нищо за РХ, разшифровай ми го.

Редовно хранене? Mr. Green

Бъзикам се. Разделно хранене е май.

Аз се чудя какво е това пи-екс,  Laughing

тити, хич не ми се връзваш със спам. даже очаквах да кажеш - обърнахте споделете на красива мама, я си мятайте дебелите гъзове в диетите. Grinning

# 691
Тити и спам.  hahaha
Споделям, че обичам родЪтЪ.  Tired

# 692
Споделям, че съм гладна, а вие само за диети говорите...може ли да се натъпча за последно на обяд преди да мина на подобни инквизиции Crossing Arms

# 693
  • София
Споделям, че съм гладна, а вие само за диети говорите...може ли да се натъпча за последно на обяд преди да мина на подобни инквизиции Crossing Arms

Споделям, че подкрепям решението ти  Wink
Да знаеш кви кифлички са пуснали на "Пиротска" - майкоуууууууууууу  ooooh! ooooh! ooooh!

# 694
сериозно! надявам се, че ще пуснете петиция в моя защита, когато ме баннат за спам. Всъщност не се е случило нищо, което да ме изненада  Mr. Green

споделям, че почва едно време на рождени дни и други празници, което винаги ме кара да се чувствам малко виновна, че от една софра отивам на друга, а работа за две пари не върша  Blush

# 695

Споделям, че подкрепям решението ти  Wink
Да знаеш кви кифлички са пуснали на "Пиротска" - майкоуууууууууууу  ooooh! ooooh! ooooh!

Ай стига де! Аз не съм на диета, ама съм гладна. Почвам да слюноотделям, а тук си нямаме "Пиротска". Смилете се!

# 696
Споделям, че отивам да се отчитам при отслабващите!  Cry
тогава да не те броим за петъчно надяждане в кръчма по мой избор? Mr. Green
Никакво ядене, докато не си вляза в готините сиви панталони, които тази сутрин не можах да закопчея. Тотално се депресирах от този факт. Sad
отказвам да ходя по кръчмите докато не си вляза в онази секси пола, която си купих преди 2 години , с 2 номера по- малка от необходимото, и така и не отслабнах достатъчно, за да я обуя.
ха така. а парите , които ще спестя, ще слагам в касичка, да видим ще събера ли за една липосукция след година  Mr. Green

# 697
споделям, че съм дИбела (ма поне косата не ми пада) и трябва да съм диета като вас, ама в момента си пека вкуууууусна пица...бах го и диетата
една приятелка ми прати режима от един известен диетолог (не Байкова или както там се зове), ако искате да ви я препратя и на вас, м?

# 698
  • При хората, които обичам
Гладна съм. Много. И косата ми, както казах, спря да капе.
Марче, дай пицата, диетата я зарежи.

# 699
споделям, че съм дИбела (ма поне косата не ми пада) и трябва да съм диета като вас, ама в момента си пека вкуууууусна пица...бах го и диетата
една приятелка ми прати режима от един известен диетолог (не Байкова или както там се зове), ако искате да ви я препратя и на вас, м?

я дай режима. пица ни ща.

# 700
От ранно утро до сега подреждам дрешника. Иска ми се по рядко да ставам жертва на консуматорската си същност. И не мога да не споделя този цитат:
"Дошла си с колежанското си пуловерче, за да ни покажеш колко ти си умната, а ние  суетните и празните. Но то не е синьо, както ти си мислиш, а лазурно- цветът на Лакроа от корицата ни за март 2002. След година слезе в бутиците, след две беше в моловете, а след три в аутлетите, от чиито кошове си го изровила. Така че пуловерът, който мислиш че те изразява вътрешно, е избран от хоарат в тази стая!"

# 701
Ни съм дИбела; косата ми пада сигурно като си скубя от яд.

Сега сериозно. Имам въпрос.
Сестра ми се разхождала вчера с бебето, в квартала си. Недалече от центъра, София. От един двор изскача някакъв непознат мъж и започва да рита количката (в която е бебето). След нейната шокирана реакция, той вади пистолет, насочва й го към главата, и я кара да му се моли да не я убие.

Още по-шокиращо е, че нея я страх да се оплаче в полицията. Потресена съм. Вие бихте ли се оплакали в полицията?

# 702
я дай режима. пица ни ща.

7  дневен  вегетариански  хранителен режим

+    2-3  белтъчни дни 

Настоящият   режим през първите 7  дни е вегетариански и алкализиращ, като  включва храни с нисък гликемичен индекс  и малка енергийна стойност.
                           Режима  е по- конкретен, което изисква малко по-стриктно изпълнение, по отношение приема само на посочените за конкретното хранене храни.Часовете са ориентировъчни и трябва да се адаптират  към ангажиментите Ви.

Както и преди на вечеря в деня  преди началото трябва да се  консумира единствено  до 300-400  грама / 2 малки порции или 1 голяма  / салата по избор :
                       -     салата китайско зеле
-   краставици със зелени пиперки сурови или печени
-   салата домати консерва + праз или пресен лук/ кромид лук/чесън + обезсолени черни маслини
-   мешана салата – домати и краставици, печени червени или зелени  пиперки
-   салата печени червени пиперки
-   салата домати
-   салатадо мати и  краставици
-   салата от краставици
-   зелена салата + краставици+зелен лук и репички
                         По Ваш вкус може да  се прибави  1-2    сварени яйчни  белтъка, 7-8 обезсолени маслини черни или зелени в зависимост от зеленчуците – зелени при краставици и зелена салата , черни за моркови, червени пиперки и домати  или извара 2 –3  с.л. / 40-50     г обезсолено  и обезмаслено по възможност може ипрясно козе/краве сирене ,   1-2   ч.л. салатен зехтин, За солене, както преди  използвайте много малко калиева сол- LO SALT или Солина профилактична сол . Към салатите може да добавите и листни подправки – копър, босилек, лук и чесън  и др. според предпочитанията
                    Схемата  за приложение предполага  през първите 3-4 дни разтоварване на организма,  след което се осъществява постепенно захранване с паралелно алкализиране на организма .
                      След първите седем  дни се провеждат 3-4  белтъчни дни  и се преминава към  актуализираната програма за хранене.

І-ви  ден 

Закуска 

Чаша билков чай от мента, жълт кантарион, липа и др. без захар и мед
                3-4   с.л. извара или  малка 50 г плочка обезсолено/обезмаслено  краве/козе сирене
                / 50 г обезмаслен кашкавал- Маджаров лайт, който се предлага в Била /
                 / 2 с.л. сирена за мазане 0,02 % /
             1-2 бр. белтък
           1 краставица / 2-3  корнишона стерилизирани обезсолени / 
           Печени/сурови  зелени   пиперки 2-3  бр. / 3-4 листа китайско/ бяло/  зеле или зелена салата/
          10-12    средно големи  много добре обезсолени зелени   маслини

30-40 минути преди обяда  –  300  г плод – 1-2  киви или 1 бр.   зелена ябълка есенен по кисел сорт – Грийн смит, айвания,  или печена зелена ябълка 1-2 бр.

О б я д 

1.   Салата  300-400  г  с  1-2 ч.л. зехтин, лимон/ балсамов оцет  и малко калиева сол за вкус, с 1-2 с.л. извара и 8-10 добре обезсолени  маслини 
-   Салата зеле обекновено или китайско със зелени маслини
-   Салата ряпа 
-   салата краставици,
-   зелена салата с краставици, пресен лук + 1-2 варени белтъка 

2.Порция постно второ ястие- гювеч на фурна от :

-   Пресни  или замразени тиквички
-   Грах замразен или консерва   до 2-3 с.л.
-   1-2 картофа предварително обелени, нарязани на кубчета и  накиснати  за 6 часа във вода
-   зелен фасул желателно  замразен, защото е без сол  или консерва до 5-6 с.л.
-   нарязана замразена зелена капия
-   обезсолени зелени  маслини
-   праз лук
-   за вкус по избор лук кромид и пресен, 
-   чубрица + риган + малко сол / + 2-3     ч.л. растителна мазнина – олио или зехтин за готвене.
Зехтина се влага в последния момент преди да се свали от котлона ястието.
Не е желателно да се ползват готови пилешки или телешки кубчета или подправки от вида на Вегета.                   

/Зеле на фурна /
/ Зелен боб или грах яхния без брашно /
/ гъби със зеленчуци/
                             / зеленчуци на грил тиган или на скара – тиквички, пиперки, гъби, домати, лук и др./
                       За  приготовление на посочените ястия освен пресни зеленчуци се ползват  готови замразени зеленчукови смеси, консерви .

Следобеден прием / ако имате време и условия / 

Салата от зеленчуци с 1 ч.л. зехтин до 1 порция  /цели зеленчуци – краставица, зелена салата  или 1-2 киви или зелена ябълка / + 1 с.л. сурови тиквени  белени  семки

Вечеря
       Салата мешана- зелена или краставици, китайско зеле със зелени маслини до 250-300  г с 1-2 ч..л. зехтин + малко сол 
          Постно ястие от обедния вариант - Гювеч на фурна 1 порция 300 г  или
     / зелен боб яхния  приготвен без да се сгъстява ястието с брашно /
 / Тиквички, пиперки, гъби, домати, лук на фурна,  Зеленчуци на грил тиган, предварително нагорещен и намазан с малко раст.олио /
  /зеле на фурна /

2-ри  ден

Закуска
            Обезсолени маслини черни   5-6  бр.
            Печени червени пиперки 2-3     бр.
            2 домата  / лютеница 2-3 с.л. по безсолна /
          2 яйчни белтъка

30-40 минути преди обяда   
 1 –2 бр. червени ябълки / червен грейпфрут или 2 мандарини

О б я д   около 13 –14    часа
2.   Салата  1 порция  250-300 г 
- Салата домати и  червени червени  пиперки /домати, мешана с, краставици и   зелена салата  / с 1-2      ч.л.  зехтин и  и много малко калиева сол
 / може и два вида  салати, като отново се спази количеството /
/ Салата моркови, сурови белени семки , черни маслини , салата ряпа и моркови с 5-6 обезсолени маслини /
/ Салата от домати консерва със лук и черни ебезсолени маслини /
2.Супа от зеленчуци без застройка, която може  и да се пасира
-   карфиол
-   грах замразена 3-4 с.л.
-   бяло зеле до 3-4   шепи предварително нарязано
-   моркови 2-3  бр за цялото ястие
-   домати белени
-   зелен боб консерва или замразен 5-6 с.л.
-   нарязана на ивици червена капия
-   гъби нарязани на ивици 2-3 с.л. почистени и нарязани
-   добре  обезсолени зелени маслини 
-   кромид и пресен лук, чесън
-   магданоз, риган, чубрица  по Ваш вкус  + малко сол / + 2-3  с.л. растителна мазнина / ако е зехтин се влага малко преди супата да се свали от котлона /

За да се получи по-вкусно ястие може да се добави  ½ зеленчуков бульон.
                     / Зеленчуци на скара или зеленчуци задушени /       
                     / Зелен фасул яхния /

около 16 часа

Салата от зеленчуци 250-300 г  по избор от препоръчваните / цели зеленчуци, 1-2 червени ябълки/  +  1 с.л. сурови слънчогледови семки 

Вечеря 19-20часа
                Салата мешена домати, пиперки или от моркови с обезсолени черни  маслини    300-400    г с 1-2  ч.л. зехтин, малко калиева сол и лимон
        / салата моркови, ряпа, моркови  и маслини, салата червени пиперки /

Порция-две  Супа зеленчуци без застройка  300  г
          / Зеленчуци на грил тиган или задушени , зеле на фурна /

3 -ти  ден

Закуска
           Печени зелени пиперки 3-4 бр. / 3-4 листа китайско зеле или зелена салата / 
           Маслини обезсолени зелени 10-12  бр.
           Краставица 1-2 бр.

Преди обяд около  12 часа

Печени плодове –  1- 2 бр. зелени ябълки сурови или печени, или   2-3 киви

Обяд
Салата мешана  – зелена салата , краставици , пресен лук   до  500-600  г
/Салата праз лук, маслини, краставици и др. по избор зелени зеленчуци/
/ 2 средно големи порции/   с  2 –3     ч.л. зехтин и малко сол за вкус, лимон .
   / Салата зелена, лук, краставички + зелени маслини /
 / Само салата краставици с повече копър /
/ Салата бяло или китайско зеле + зелени маслини /
     Ако много сте гладна постно ястие от предлаганите предните дни 

След обяд  16.00  часа  - салата от зеленчуци или 300 г плод или приет преди обяд + семена тиквени сурови 1-2 с.л. сурови бадеми

1.   На вечеря не по-късно от 20-00   часа
       се консумира 350-400  г салата мешана или само краставици / китайско зеле с маслини, зелена салата или зелени  пиперки + краставици + пресен лук /  1-2 ч.л. зехтин  и малко сол, лимон по Ваше желание .
       / Зелена салата с краставица и  кълнове от броколи, семена, соя и др./
Отново няма ограничения по отношение количеството на приетата салатата и за обяд и на вечеря, като може да се комбинират 2-3 салати .

4-ти   -  повтаря   2-ри  ден

5 и 6-ти   - повтарят     1-ви ден

7-ми  ден 

Закуска 

2  с.л. обезмаслена извара или обезсолено и обезмаслено прясно козе/краве  сирене / Крем сирене за мазане “Филаделфия , Ескуиза 0,02 % - 1-2 с.л./
               1-2 бр. варен  белтък
              5-6   обезсолени черни маслини
           2-3печени червени  пиперки / 2-3 с.л. лютеница домашна/
           1-2 бр. домати   

30 минути преди обяда   1-2  червени ябълки, сурови или печени, портокал или червен грейпфрут 

О б я д
          1.Салата  250-300   г с 1-2 ч.л. зехтин  и малко сол
-   Мешена салата домати с червени пиперки
-   Само домати  , може и консерва с маслини и кромид лук
-   Моркови с черни маслини и  слънчогледови семена   
           2.Порция супа зеленчуци без застройка – порция около 250-300 мл по рецептата от 2-ри  ден
      3. Пъстърва на скара или на грил тиган без да се консумира кожичката   - около 200  г  в готов вид  или бяла риба филе на пара  + зеленчуци на пара/ скара  по избор от досега препоръчваните

/ или Постно ястие  1 порция – зелен боб яхния /

около 16-17 часа

порция 250-300  г салата
                / цели зеленчуци/  + 1-2 с.л. орехи

Вечеря  19-20 часа
Порция  зелена салата с краставици, зелен лук , зелени обезсолени  маслини, кълнове и 2 бр. варен белтък с 1-2  ч.л. зехтин  + малко калиева  сол   
        / Салата краставици  и  печени зелени пиперки / 
 зеленчуци  замразени  броколи, карфиол, зелени пиперки праз лук, зелен боб, приготвени на пара или задушени, запечени с  настъргано обезсолено сирене или кашкавал .
              / Зелен боб яхния, зеле на фурна  /

8, 9 и 10  -ти ден  -  белтъчни дни , като през тези дни приемайте  достатъчно  вода

Закуска

2-3   варени белтъка + 2-3   с.л. извара
                Краставица 1-2 бр. / Зелена салата 2-3 листа/

О б я д
          1.Порция супа топчета без застройка от телешка кайма с малко подправки листни,  зелен / кромид  лук, който след това не се консумира
/ Супа пиле бяло месо с лук, моркови, които не се консумират /
           2  Пиле филе варено 100-120 г  или р иба на скара /на пара/  150-200 г - бяла, пъстърва, морска риба  по избор , една не голяма порция
                      3. Краставица  1-2 бр. + 2-3 листа зелена салата  листа от зелена салата .                     

около 16-17 часа

краставица 1-2 бр. + 2 варени белтъка / 2-3  с.л. извара/

Вечеря  19-20 часа

3-4 листа  зелена салата +  краставици 1-2 бр.

омлет от  1 яйце и 2-3   белтъка и извара, с домати и пиперки, може и консерва домати или паприкаш   – приготвен като миш-маш
      / Пуйка/пиле  филе варено100-120 г /

Общи препоръки за  този   режим:

1.  Наложително, както и досега за постигане на добър ефект е да приемате чай от мента, жълт кантарион  и вода – Девин, Горна баня, Банкя  други трапезни води / билкови чайове /  около  2-2,5     л  на ден, но приемани равномерно през целия ден.
       2. При слабост и чувство за глад  по време на първите 7  дни  -  на  закуска или  обяд се допуска  1 филийка  хляб Бонус класик или 1/2  филийка Бонус фитнес, друг само ръжен, а не ръжено пшеничен хляб!
           За  вегетарианските дни   с  изключение на плодовете, картофите 
 и хляба  може да се  импровизира в рамките на препоръчвания за деня продуктов набор .
          Старайте  да не консумирате захарни и сладкарски изделия и други храни освен препоръчаните в режима ! Ограничете кафето до 1 и сменете с безкофеиново.
           Когато се започнете  с режима трябва да бъда уведомен  за да мога да подготвя  програмата за последния ден от този режим !!!
             През целия режим се движете – гимнастика, разходки по 60 минути, даже два пъти на ден  с умерено темпо, без да се преуморявате .

Всичко най-добро ! ! !

# 703
Марчето, не е честно де. Този чаршаф.

Алиса, със сигурност ще го проуча този какъв е. Има, макар и малко, случаи, в които е по-добре да не се оплакваш никъде, а да бягаш надалеч. Ако е брат на шефа на полицията примерно. В останалите случаи да, трябва си оплакване. Свидетели също.

# 704

Сега сериозно. Имам въпрос.
Сестра ми се разхождала вчера с бебето, в квартала си. Недалече от центъра, София. От един двор изскача някакъв непознат мъж и започва да рита количката (в която е бебето). След нейната шокирана реакция, той вади пистолет, насочва й го към главата, и я кара да му се моли да не я убие.

Още по-шокиращо е, че нея я страх да се оплаче в полицията. Потресена съм. Вие бихте ли се оплакали в полицията?

Преди 2 г. се разхождах с бебето в квартала си. Недалече от центъра, София. Срещу мен върви мъж на средна възраст. Разминаваме се. В този миг той замахна с крак към мен и ме изрита със зверска сила в колената. Имах чувството, че ще ми счупи краката. Много ме заболя от твърдата подметка на кубинката му. Тръгна си, все едно нищо не се е случило. Още ме е страх да минавам от там.

Общи условия

Активация на акаунт