Ето,че НOЕМВРИ наближава скоро малко бебче ще се гушка в мама

• 11 483
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Сладурка аз си взех на памперс и те не са лоши при каката нямах проблеми пък сега ще видим.Но при всяко дете е различно а за изпускането зависи колко често сменяш памперса и  при мен лично да ми е изпуснал един два пъти и то защото го бях сложила на криво и малката вече беше голяма и много шаваше.

# 121
Здравейте и от мен. На мен на всяка консултация вече ми слушат тоновете, а миналата седмица ми правиха и запис. Иначе днес бях на преглед и пак ми казаха, че бебо е малък и трябва да лежа повече. Тежал 1300гр. Това май наистина е малко! Вярно, че имам още месец и половина ама незнам. Ще се види накрая.
Абе кефите ме  с тези покупки smile3501. Само аз май нищо не съм купувала. Поръчах само легло, реших каква количка искам и това е. Е! Имам доста дрешки, но нищо не съм купувала аз. Свекито ми прати повечето. Тя купува яко! А и мама си идва скоро с една камара подаръци и аз реших като се роди от каквото имам нужда ще купувам тогава. То и без това подаръците тепърва предстоят Grinning. Важното е най-необходимото на първо време.

# 122
Ехаааа още един бебок Party Crazy Мими,забелязваме липсата на много мами и затова ги подканваме да се разписват по-често Peace
Хайде честит сладък бебо на мама mimi22,да сте живи здрави и двамата и да слушка бебока
Мимка,чакаме те с повече инфо в най-скоро време Peace

# 123
mimi22  да ти е живо и здраво момчето и много да ви радва и слуша.А на теб бързо възстановяване и чакаме вести като се приберете.

# 124
  • София
Боже, mimi22 , това е страхотна новина! Да ти е жив и здрав! От сърце ти желая бързо възтановяване и много, много щастлив живот на твоето бебе! Непременно да ни държиш в течение! Hug

# 125
Momi4eta neznam njakoj zabeljaza li lipsata mi, no az dnes v 13.13 rodih Bojan-3 kg,50 sm.v4era sytin v 4 mi iztekoha vodite I sym v tina kirkova ot togava.
Sega e pri pediatrite,4e ne bjah oste v 9-ija.
Ste davam info.
Az sym ok
АБЕ МОМИ4ЕТА, КАКВО 4ЕТЕМ НИЕ, МИМИ 22 Е РОДИЛА!!!!!
    ***** МИМИ - БРАВО, БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И БЪРЗО ДА СЕ ОПРАВЯТЕ!ПРЕКРАСНО ИМЕ, ние си зал;агаме за сега на мъже само:)))) урааааааааааааааааааааа

# 126
  • Плевен
Имаме си второ бебче в темичката честито Мими да е жив и здрав,той си е голям направо доносено бебе,скоро да се гушкате вкъщи

# 127
  • София
Ихаа..второто ни бебче  Hug

Мими, честита ти рожбичка! Браво на теб, какъв голям юнак си родила  Grinning Да ти е жив и здрав! Бързо възстановяване и ще чакаме още новини около вас  Hug

Аууу...ми ние с теб сме били на една дата...лелеее  Crazy

# 128
Да ти е жив и здрав Боян! Много здраве, щастие, късмет и безгрижно детство.

Бързо възстановяване на mimi22

# 129
Привет мами!

Досега ви четох и разглеждах покупките ви в албумчето, ама такива сладурски неща има... Simple Smile
Сега качвам да видите какво напазарувахме с татито в събота. Не съм снимала шишетата, термометрите и там другите дреболии, но тях всички ги знаете.  Grinning Лек ден на всички и добро настроение, въпреки мрачното време.

Аз сигурно ще отида, миналата седмица ходих при тази акушерка на училище за родители и тя каза, че ще е лекцията за гледане на бебо, но в списанието 9 месеца ще е обявена като "нормално физиологично раждане". Ти ако е така ще ходиш ли?

Еха, мими22 има бебеееееееееее, да е живо и здраво и да радва мама!!!!!
А аз си мислих, че ще съм от първите, нали съм за 1 ноември

# 130
Momi4eta neznam njakoj zabeljaza li lipsata mi, no az dnes v 13.13 rodih Bojan-3 kg,50 sm.v4era sytin v 4 mi iztekoha vodite I sym v tina kirkova ot togava.
Sega e pri pediatrite,4e ne bjah oste v 9-ija.
Ste davam info.
Az sym ok
smile3501 smile3525 newsm30 Имаме си ново бебе  bouquet. Мими да сте живи и здарви, всичко ще е наред!Аз знам, а и завидини пропорции. Супер! Бързо възстановяване и да се изписвате скоро! Чакаме те!  bouquet

# 131
  • София
Айде стига, бе! Мимиииииии, честито! Да ти е жив и здрав Боян!!! Направо свят ми се зави от тази новина! Ами аз точно по това време бях там и уточнявахме датата с моя доктор! И това  са си направо шампионски мерки за края на 8-я месец! Браво на вас!!!!!!!
Тъкмо пишех, че мойта среща с Малечка е на 19-ти сутринта - това е следващия петък, ако не реши момата да проявява характер.

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 17:03 от tsetseto

# 132
  • София
Леле МИМИ22, честито!!! Да ти е живо и здраво момченцето, да расте бързо и да ви изписват скоро, а на теб пожелевам да се възстановиш за нула време!   bouquet Tada

# 133
  • София
Аз направо се шокирах!!!  Shocked
Мими 22, не питаше ли ти вчера къде да намериш халки за слинг??
ЧЕСТИТО  Hugда ти е жив и здрав малкия юнак и само да те радва.
и разказвай подробности...започна се май наистина  Wink

# 134
Вижте нещо интересно - на 6.10 mimi22 пише следното:  " Днес една компетентна продавачка ме попита две ли нося и не ме ли е страх толкова малко преди раждането да се шматка по магазини??? Казвам аз: ами не едничко си е и имам почти месец...а тя : а нееее нали виждам-скоро ще е-ей подивех-ми ко прайш в магазина-ходи работи в болницата кат толкоз знаеш...пфуууу"

Толкова радост, толкова емоции ме зареждат тези новинки:)
4акем те да ни разказваш какво 4увстваше като ти изтекоха водите, къде беше,болеше ли те, как роди, как толкова бързо ни информира, нет ли намери:)????
Страхотно любопитство ме гони:)

Общи условия

Активация на акаунт