Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за стегнатото повиване на бебета?
Какво е мнението за времето, което бабите трябва да прекарват с новороденото?
Какви са мненията за бебешките колички?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за стегнатото повиване на бебета?
Мненията относно стегнатото повиване на бебета варират. Някои майки са против тази практика, тъй като смятат, че може да причини проблеми със ставите в бъдеще. Други обаче споделят, че увиването на бебето по-скоро го кара да се чувства удобно и по този начин го прави по-спокойно. Важно е да се гарантира комфортът и безопасността на бебето при повиването му, без да се стягат краката му.
-
Какво е мнението за времето, което бабите трябва да прекарват с новороденото?
Мнението за времето, което бабите трябва да прекарват с новороденото, варира. Някои майки предпочитат по-кратък престой на бабите, около 3-4 дни, докато други са готови да приемат по-продължително присъствие. Важно е обаче да се уважи изборът на родителите и да се намери баланс, който отговаря на нуждите на цялото семейство.
-
Какви са мненията за бебешките колички?
-
Каква е цената на леглото, което сте закупили?
-
Как мога да облекча киселините и безопасно ли е да използвам сода?
, да с тази магистрала се ходи до Пловдив за 40 мин.
-> живи и здрави да бъдат с бебо и мама.
,ехографа ми потвърди, 4е бебео е порастнал доста, към 3 кг станал шишкото и се развивал доста добре,вси4ко си е в норма, нямам никакви разкрития и предродилни белези скоро да родя-за тази седмица и др.Срещнах се и със анестезиолога, супер пичага, писа там и ме разпитва и т.н, спряхме се на епидурална + спинална упойка,казаха ми 4е за 10 мин ще си имам ве4е бебе и вси4ко ще е наред.Уговорката си остава последно на 21 ве4ерта да си ме приемат в клиниката и на 22-ри рано сутринта, към 06,45 -07ч да родя малкото Ники, така ще се казва нашият бъдещ син, на татко си Николай:)
, божееее, ама толкова малки и сладки,с тези комплект4ета и порт бебета:)))СУПЕЕРРРРРР.....Гледам ,гледам и не мога да повярвам, 4е си определих дата на раждането и след 10 дни ще дойде и моя ред.
,а прегледа за разкритие боли ли? 

,мен доста пъти ми се е налагало 
Ако знаете как ви завиждам благородно, искам и аз вече 
на Валенсия!