АГ - клиника Селена гр. Пловдив - 2 част.

• 72 255
  • 568
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, според вас има ли смисъл да си избирам точно определен лекар, ако така или иначе съм избрала да раждам там?
тц  Mr. Green

# 91
Всички са много добри на който и да попаднеш ще останеш доволна Simple Smile

# 92
Искам да попитам какъв багаж ще ми е нужен за клиниката,а за бебето и още нещо при изписването какво занесохте за почерпка?Малко глупаво, но искам всичко да ми е ясно. Heart Eyes 

# 93
Искам да попитам какъв багаж ще ми е нужен за клиниката,а за бебето и още нещо при изписването какво занесохте за почерпка?Малко глупаво, но искам всичко да ми е ясно. Heart Eyes 
В темата е коментирано многократно,но накратко ще ти кажа:
-за теб чехли,кърпа за лице,за тяло,тоалетни принадлежности,нощница дават от там и винаги като поискаш ти я сменят,превръзки също имат всякакви и въобще за друго каквото се сетиш дават от болницата
-за бебето нищо,при изписването само му се носят дрехи,пелена ,там каквото сте решили да го облечете
-относно почерпката-при моето изписване докторът ми го нямаше,анестезиолога беше в операция,освен сестрата,която донесе бебето други нямаше и на нея съответно дадохме една голяма питка, от тези козуначените,безалкохолно и май и бонбони
Успех!

# 94
Запис  Peace

# 95
В понеделник ходих на деня на отворените врати в клиниката - беше доста интересно, закараха ни до родилна зала, до бебетата, до стаите. Бяха страшно любезни-нали сме потенциални клиенти все пак Simple Smile макар, че аз твърдо съм решила там да раждам.
И така... Цените са както много пъти сме ги коментирали - 580 нормално, 860 секцио. Ако иска таткото да е вътре - по още 100,  съответно 150 лева. Питах за избор на лекар дали се плаща, казаха ми, че само един от лекарите искал пари - сега четири дни вече се чудя кой точно Thinking. Казаха, че ако толкова настоявам мога да си ползвам мои шишета и дрешки, но се грижат за бебетата много добре и с качествени продукти. ако иска майката, могат да я обучат как да си къпе бебето, как да кърми, ей такива неща. Hug
От мен толкова

# 96
Питах за избор на лекар дали се плаща, казаха ми, че само един от лекарите искал пари - сега четири дни вече се чудя кой точно Thinking.

Минев

# 97
Да чудесно се грижат за бебетата няма смисъл да ползваш собствени шишета или дрешки хигиената е безупречна. на мен ми показаха как се къпе и сменя памперса на бебо и ми беше от голяма полза всичко което ми обясниха и показаха.
аз досега н е знаех че има ден на отворените врати това е чудесно

# 98
има, има. В списание "9 месеца" ги пише всички болници и дати за"отворени врати" . За ноември обаче няма друга дата Sad
Не знам, аз се притеснявам от инфенции някакви...
Сигрурна ли си за Минев, миле?

# 99
Минев със сигурност ги взима 100 - те лева

# 100
Сигурна съм, да. Вzима ги даже при планово секцио.

# 101
  • Пловдив
Минев със сигурност ги взима 100 - те лева

той е със сигурност  Peace

# 102
да наистина е Минев, той сам си казва като отидеш на преглед и го попиташ за цени , услови и т.н. Аз като раждах и понеже бях на втория етаж питах акушерките и те ми казаха, че ако искаме може да ни заведат в детска стая сутринта, когато правят тоалета на бебетата и да гледаме.Така и стана събрахме се всички родилки от етажа и слязохме долу.Там ни показаха как се къпе бебчето под чешмата, как да не му мокрим пъпчето, как да го държим и как се третира пъпчето със спирт.Наистина останах доволна, защото аз малкия от деня на изписването сама си го къпех на чешмата без никакъв страх, пред смаяния поглед на свекърва ми.... Laughing Laughing

# 103
И аз родих в тази болница и останах страшно доволна.Имах доста колебания дали да е там раждането, защото в Стара Загора вече беше отворена частната болница, но нито за миг не съм съжалявала. Ако имам второ пак там ще отида. Някои беше питал за самостоятелна стая ...да има и не се заплаща допълнително, но не е хубаво да си сам по добре е да има с кои да си побъбриш Wink

# 104
Предстои ми съвсем скоро секцио в Селена и това което чета ме успокоява много.Много е хубаво че ще ми покажат как се къпе.памперс и такива неща.И искам да попитам тези които са били секцио там  поставянето на катетъра боли ли е или е просто неприятно и клизма правят ли?Аз ще съм при д-р Даскалов. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт