АГ - клиника Селена гр. Пловдив - 2 част.

• 72 280
  • 568
  •   1
Отговори
# 105
Да на мен ми правиха клизма а за катетъра е по скоро неприятно отколкото болезнено

# 106
  • София
Клизмата не е много неприятна.. катетъра на мен ми беше неприятен, а ме болеше много след като го махнаха. Но се търпи Simple Smile

# 107
Клизмата изобщо не беше този ужас , който си представях. Катетъра ми го сложиха след като ми биха спиналната и епидуралната упойка , така че нищо не усетих. Махането му също беше абсолютно безболезнено за мен.

# 108
Клизмата изобщо не беше този ужас , който си представях. Катетъра ми го сложиха след като ми биха спиналната и епидуралната упойка , така че нищо не усетих. Махането му също беше абсолютно безболезнено за мен.

И при мен така стояха нещата.

# 109
Ммм да, клизмата се оказа най-малко неприятното нещо от цялото раждане за мен. Но аз бях за нормално и затова ми правиха, въпреки че после се наложи секцио, но май не на всички правят клизма за секцио. При мен момичето, с което бяхме в една стая беше пациентка на д-р Даскалов и не му бяха правили клизма за секцио. В последствие се запознах и с друго момиче родило секцио в СЕЛЕНА при Даскалов и то беше без направена клизма. Катетъра също след упойката са ми го сложили/бях с пълна/, а махането му беше за секунда и не беше болка за умиране-просто едно леко дръпване и готово.

# 110
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
Бих искала и аз да се включа в темата!Аз също съм една от мамите раждали в Селена.Безкрайно съм доволна от обслужването и положените грижи както за мен, така и за малкият ми син от персонала в клиниката.Искам да изкажа хиляди благодарности на д-р. Минев - за мен той е ЧОВЕК с главно Ч.Благодарение на него имаме малкият си син.Не се колебайте дали да раждате в Селена, а го направете и няма да има за какво да съжалявате.Получавате едни прекрасен спомен от раждането на вашето дете и чудесни съвети за отглеждане както от педиатрите, така и от акушерките!

# 111
Момичета и аз съм се насочила към клиника Селена, живот и здраве, и по точно при доктор Минев. Бихте ли ми казали   колко време преди термина трябва да си направя уговорката с въпросния лекар и необходимо ли е последните прегледи да са при него  Thinking
Благодаря ви предварително.
P.S. Знам за въпросните 100 лв, които взема лично.  Wink

# 112
na 12.10.rodix v''Selena''-2-ro rajdane,po tejko ot parvoto.Naloji se ''forceps''.Nqmax ugovorki s nikogo.Na smqna be d-r Matev i toi zaedno s akuwerka Katq Pavlova i anesteziolog d-r Ku4ykov s med.sestra Rosi ''izvadixa''bebata.Tam be i d-r Vasileva(pediatar).Piwa vsi4ki tezi imena,zawtoto smqtam,4e vsi4ki te sa mi pomognali za da rodq edno zdravo i krasivo bebe.Wte si pozvolq da citiram d-r Ku4ykov:''Всички се измъчихме!''     
Мога само да сам благодарна,4е сам попаднала в ръцете на съвестни хора.

# 113
Момичета и аз съм се насочила към клиника Селена, живот и здраве, и по точно при доктор Минев. Бихте ли ми казали   колко време преди термина трябва да си направя уговорката с въпросния лекар и необходимо ли е последните прегледи да са при него  Thinking
Аз си ходих от началото на бременоста при него, но ако ходиш при друг лекар на консултации е хубаво да отидеш при Минев в началото на деветия м-ц. Мен ме викаше през седмица на преглед в деветия м-ц, и тогава ще ти каже какви изследвания трябва да си направиш за раждането. Страшно съм доволна от прегледите и от самото раждане  Peace Желая ти успех  Hug

# 114
Аз си ходих от началото на бременоста при него, но ако ходиш при друг лекар на консултации е хубаво да отидеш при Минев в началото на деветия м-ц. Мен ме викаше през седмица на преглед в деветия м-ц, и тогава ще ти каже какви изследвания трябва да си направиш за раждането. Страшно съм доволна от прегледите и от самото раждане  Peace Желая ти успех  Hug
Много ти благодаря, а бихте ли ми казали какво се изисква да се носи като багаж когато отиваш в клиниката. Извинявам се предварително Blush

# 115
Много ти благодаря, а бихте ли ми казали какво се изисква да се носи като багаж когато отиваш в клиниката. Извинявам се предварително Blush

Здравей мисля че си направила чудесен избор да раждаш в Селена сигурна съм че ще останеш доволна както от отношението така и от обстановката. Аз си носих само чехли (в моя случай джапанки беше лято Simple Smile ) , гъба за баня заедно с личните хигиенни нещица, оттам ми дадоха хавлия но тук чета че другите мами са си носили хавлии така че по добре си вземи. Нощници дават превръзки и всичко останало също така че чехли хавлия и личните средства за хигиена. Успех и леко раждане   bouquet

# 116
А момичета като раждаш секцио как стои въпросът с хигиента,моцеш ли да се миеш или чак след няколко дена.

# 117
  • Plovdiv
запис

# 118
А момичета като раждаш секцио как стои въпросът с хигиента,моцеш ли да се миеш или чак след няколко дена.

можеш да се къпеш когато искаш аз се изкъпах на следващия ден след секциото попитах и казаха че може след това ми смениха превръзката и готово, всяка стая си има санитарен възел

# 119
Аз си носих :тоалетни принадлежности, чехли, две кърпи, помпа за изцеждане- защото имат само две  в наличност, ами мисля че това беше.Нощница ти дават от там, а и можеш да си я сменяш когато искаш, дават ти и превръзки.

Общи условия

Активация на акаунт