Cool Places или заведенията, които препоръчвам!

• 100 941
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
  • у дома

Място, което не сте споменали и към което, въпреки честите критики за това, тая особена симпатия е `Клуба на Архитекта`. Менюто противно на критериите за изтънченост не се променя, но затова пък е простичко и количеството на порциите си стои еднакво. А и някакси контингентът (за мен основен фактор) ми е приятен. Обслужването е мило. Шоколадовият мус е по мой вкус (не толкова хубав колкото беше в 150, но предвид, че в 150 вече не е хубав, този е най-хубавия за мен.

becky bloomwood, къде се намира Клуба на Архитекта? Ще ми е интересно да посетя Simple Smile

# 331
  • у дома
намерих го Simple Smile

# 332
 Simple Smile дивака е направен животи да спасява, емблематично място!!
а за миш маша го казвам наистина - супер гаден е като за миш маш, но му слагат нещо пристрастяващо и обезмахмурляващо, не мога да му се въздържа.

*Ел, ти го видя, на супер лесно място 2рата пряка надясно по шипка и на 50м отляво. То това си е сграда на архитектите от време оно.

# 333
  • у дома
благодаря becky
ще се посети Simple Smile

# 334
За Архитектите съм съгласна, макар да ме кефи само лятото заради градината..;В останалото време има един особен, постоянен и дразнещ шум/глъч/..говорилня страшна е и не се чувствам комфортно..Cry(

# 335
ехти от плочките и стъклата, но на второто ниво е добре. но наистина тук е въпрос на лично предпочитание. на мен това не ми е проблем.

# 336
Плс, някой да ме подсети за заведенията с камина (функционираща) в Сф..
Освен "Под липите", Шефс, Крим.. newsm78

Praynig

# 337
Аз най - много обичам камината в зимната градина на Хамачи (любим ми е и самият ресторант). Уютен и изчистен интериор , хубаво обслужване, вкусна храна и това живо дърво. Пък и сушито според мен там е най - добро.
http://renecatering.com/hamachi/gallery/

# 338
Знам ги, ама там камината е прекалено модерна..а и не съм сигурна дали я палят по обяд.. newsm78

# 339
Ами за обед не знам дали я палят, аз там само вечер ходя, че ми харесва и осветлението...

# 340
  • Germany
Здравейте Simple Smile
Последните 2 седмици посетихме някой от препоръчаните от вас ресторанти и се включвам да споделя впечатления.
р-т Нино - хареса ни много, като храна и обслужване, малко обстановката не беше съвсем уютна, но като цяло сме доволни.
Кактус в Лозенец - хубава храна, ужасно обслужване /чакахме по сто часа да ни обърнат внимание, а не беше пълно/, духаше доста от прозорците... не ни хареса.
бистро Sage - страхотно! Храна, обсужване, обстановка, музика... както каза мъжът ми "няма за какво да се хаванеш" Simple Smile Скъпо е, но си заслужава всяка стотинка.
Тази седмица ще идем до един препоръчан горещо от приятели ресторант и после ще споделя впечатления.

# 341
  • София
Р-т Чепишев е с камина, но не съм ги посещавала около година и не зная кухнята как е към момента.

# 342
  • България-София
бистро Sage - страхотно! Храна, обсужване, обстановка, музика... както каза мъжът ми "няма за какво да се хаванеш" Simple Smile Скъпо е, но си заслужава всяка стотинка.

Подкрепям това мнение - всичко в менюто приготвено добре, обслужване на ниво, обстановката е много приятна и за романтична вечеря, и среща с приятели.
Харесвам и кухнята на ресторант "Москва" на Леге (патицата е превъзходна).

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 16:17 от unik

# 343
  • София

Подкрепям това мнение - всичко в менюто приготвено добре, обслужване на ниво, обстановката е много приятна и за романтична вечеря, и среща с приятели.

а къде се намира? съжалявам, ако сте казвали вече и съм изпуснала.

# 344
  • Germany
Aurora, ето линк към сайта им - http://www.sage.bg/index_bg.php

Общи условия

Активация на акаунт