Cool Places или заведенията, които препоръчвам!

• 100 939
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Никой нищо не спомена за Да Види Thinking Когато минавам оттам, винаги е празен. Сменили са интериора, предишният повече ми допадаше. Май и там са оплескали нещата  Whistling

# 406
В момента най-добрият рибен ресторант в София е Океания: http://www.restaurantoceania.com/bg/

Този не го знаех Embarassed С един приятел сме големи фенове на рибните ресторанти, но само в Капитан Кук ходим по принцип. Ще вземем да пробваме и този някой път Heart Eyes

# 407
  • София
Фукла,
изглежда интересно, това не е Континентал плаза, предполагам...

# 408
Фукла,
изглежда интересно, това не е Континентал плаза, предполагам...

пред КП в беседката отпред вляво е

# 409
може ли да ми препоръчате добър рибен ресторант в София, център нейде, благодаря   bouquet

В момента най-добрият рибен ресторант в София е Океания: http://www.restaurantoceania.com/bg/

изглежда супер... и просторно... надявам се да имаме възможност да го пробваме...  Peace

# 410
връщам си хвалебствията назад за Мармо. Беше хубаво заведение, но в две поредни ходения се излагат.
За съжаление още едно място, което се развали.

# 411
може ли да ми препоръчате добър рибен ресторант в София, център нейде, благодаря   bouquet

изглежда супер... и просторно... надявам се да имаме възможност да го пробваме...  Peace

Цените на сушито са прилични,по-скъпо е от Пловдив,не знам как е спрямо други софийски заведения. Но цените на виното им направо са убийствени. Shocked  Има бг вина с 500 % надценка , думи нямам.

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 14:54 от kremena

# 412
Някой да ми препоръча хубав ресторант в Стара Загора?
Имам няколко които харесвам, но бих искала да видя дали няма по-добри, а и да пробвам нещо различно.

# 413
Славче , мамите от Стара Загора са по запознати .....но, имаше един страхотен ресторант но не знам как се казваше , някой да помага по описание ще кажа къде е ...Така тръгваш по главната до края пресичаш един голям булевард с  голямо кръстовище тролей завиват там, продължаваш още малко от дясната страна се пада в един двор
ама как го обясних ooooh!

# 414
Много обичам италианска кухня.Харесват ми пиците в Пица Палас на Витошка.Обожавам крема Тирамису.

Другият ресторант,който харесвам е Ниагара,но там ходя по-рядко

# 415
  • София
снощи вечеряхме в Барбадос, много вкусно беше! салатите са чудни, един огромен лаврак за двама в морска сол, прекрасен беше и го препоръчвам да се опита Peace
Крем Брюле с ментов аромат и Домашната торта бяха страхотни също. обслужването беше много добро!

мерси за препоръката  bouquet

# 416
  • София
снощи вечеряхме в Барбадос, много вкусно беше! салатите са чудни, един огромен лаврак за двама в морска сол, прекрасен беше и го препоръчвам да се опита Peace
Крем Брюле с ментов аромат и Домашната торта бяха страхотни също. обслужването беше много добро!

мерси за препоръката  bouquet
Лавракът в морска сол и на мен ми е любим, както и спаначената салата с карамелизирани ябълки - страхотна е!
Радвам се, че ви е харесала кухнята!
Беше ли пълно в петък вечер?

# 417
  • София
мързеланка, и мъжа ми си взе спаначената салата, а аз Чери салатката, чудни бяха. а също и предястието от накълцана сурова риба тон, но забравих как се казва Peace
но в лавракът сме влюбени и пак ще ходим Heart Eyes
въобще към нищо нямам забележки, което рядко ми се случва Blush

изобщо не беше пълно, само 4 маси, не знам защо, може би заради цените?

# 418
Имам няколко които харесвам, но бих искала да видя дали няма по-добри, а и да пробвам нещо различно.
Най-добре пиши къде си била, а също и какво точно предпочиташ, защото ресторанти - бол! Аз ходя на ралични места с поред това дали съм с децата, дали е за обяд, дали ще водя гости на вечеря...

# 419
Най-добре пиши къде си била, а също и какво точно предпочиташ, защото ресторанти - бол! Аз ходя на ралични места с поред това дали съм с децата, дали е за обяд, дали ще водя гости на вечеря...

Аз в много съм била...но, да изброя няколко. Уникато ми е любимо местенце, там съм ходила най-често. Във Форум също, но там за бързо хапване , защото обстановката така ме предразполага през студените месеци. Лятото е хубаво, в градината. В гръцкия съм обядвала няколко пъти, хапвала съм чудно зайче там. Но обстановката никак не ми допада. В ресторанта на Верея ми харесва кухнята. В това двуетажното, Царя ли беше, как беше, също съм била. И в "Чевермето" съм била на единрожден ден- не ми хареса.
Трябва ми нещо, за хубава вечеря, само аз и половинката ще сме. Нещо с добра кухня, и приятна обстановка. Много ще съм ти благодарна да ми препоръчаш някое местенце. Hug

Общи условия

Активация на акаунт