Cool Places или заведенията, които препоръчвам!

• 100 834
  • 735
  •   1
Отговори
# 120

Точно затова поясних, че е заведение с отлично обслужване и вкусна храна. За съжаление почти всички cool- заведения поне в Бургас са далеч от предимствата на тази "кръчма".
Посетих препоръчано тук квартално заведение и останах много доволна от храната( въпреки чакането) и понеже аз ходя на заведение преди всичко да се храня и да разпусна, основните за мен критерии са добрата кухня и обслужване, което не ми вгорчава вечерта.
Но смятам за коректно да се споменава за какъв тип заведение става дума, а не да не споменаваме добрите кръчми, само защото не са достатъчно снобарски.

# 121
  • Пловдив
За всеки понятието 'cool' носи различно съдържание: за теб може да е 'cool' някъв снобарски ресторант или чалгатека, а за мен - не. Нали затова темата носи и това заглавие. Според мен, става въпрос за любимите на всеки места в даден град, описани с няколко думи какво представляват, музика, цени, къде се намират, иначе просто няма смисъл от темата!

# 122
  • Belgium
И разбира се -ресторант Финикия ( за любителите на ливанска кухня )  Mr. Green

http://zavedenia.gbg.bg/index.phtml?tid=20&oid=5142&restaurant_id=3430

Аз пък не мисля, че е толкова добър този ресторант. Приятел ливанец ни заведе там, като се надяваше да опитаме традиционна ливанска кухня. Повечето ястия каза, че са ОК, но имало и такива които нямат нищо общо. Ние разбира се не можем да направим разлика. После имаше програма - танцьорки, уж на автентична ливанска музика. Нашият приятел ливанец се хвана за главата, каза че това е просто адаптирана румънска чалга, няма нищо общо с ливанската музика, а кючекините бяха по всякаква критика. И освен това е доста скъпо за непретенциозната обстановка.

# 123
Някой ходил ли е в ресторант "Конака" на ул. "Искър"? Какво представлява?

# 124

Аз Simple SmileПрeди 2 вечери. Заведението е уютно, свежи акценти като оригинални бутилки с вода със стъклено топче, музиката само фон, но ...тук свършват хубавите неща.
Салатите са под всякаква критика, от основните най-добре е да предпочетеш скара, десертите стават!Опитай печените смокини с орехи!
Много кокетна лятна градина!
ОТВРАТИТЕЛНО ОБСЛУЖВАНЕ!

# 125

Аз Simple SmileПрeди 2 вечери. Заведението е уютно, свежи акценти като оригинални бутилки с вода със стъклено топче, музиката само фон, но ...тук свършват хубавите неща.
Салатите са под всякаква критика, от основните най-добре е да предпочетеш скара, десертите стават!Опитай печените смокини с орехи!
ОТВРАТИТЕЛНО ОБСЛУЖВАНЕ!

Лоша работа.......А дали безмесните предястия стават?

# 126

ОТВРАТИТЕЛНО ОБСЛУЖВАНЕ!

Лоша работа.......А дали безмесните предястия стават?

Честно казано, аз много си падам по вегетериански блюда, но след салатата загубих желание да опитвам и други неща. Поръчах си само някаква питка със спаначена плънка, която не беше върхът на сладоледа, но може би просто не сме уцелили точните ястия.
Все пак искам да подчертая, че е място, което си заслужава да посетиш поне веднъж! Laughing

# 127
  • Earth
И разбира се -ресторант Финикия ( за любителите на ливанска кухня )  Mr. Green

http://zavedenia.gbg.bg/index.phtml?tid=20&oid=5142&restaurant_id=3430

Аз пък не мисля, че е толкова добър този ресторант. Приятел ливанец ни заведе там, като се надяваше да опитаме традиционна ливанска кухня. Повечето ястия каза, че са ОК, но имало и такива които нямат нищо общо. Ние разбира се не можем да направим разлика. После имаше програма - танцьорки, уж на автентична ливанска музика. Нашият приятел ливанец се хвана за главата, каза че това е просто адаптирана румънска чалга, няма нищо общо с ливанската музика, а кючекините бяха по всякаква критика. И освен това е доста скъпо за непретенциозната обстановка.

Lu-lq: Ти нали не мислиш, че и китайската кухня е точно такава, каквато я ядем в България ?  Mr. Green
Ако си била на гръцки ресторант в Холандия ще откриеш, че ястията са по-различни от рестотант в Солун. И така.  Heart Eyes

# 128
Препоръчайте заведение в Несебър, моля. А защо не и на други места по Черноморието.

# 129
Препоръчайте заведение в Несебър, моля. А защо не и на други места по Черноморието.

Какъв тип заведение?

# 130
Хубаво  Wink

С вкусна храна, добро обслужване, приятна обстановка..

# 131
ооо има едно в Стария град, със страхотен двор, но не знам как се казва и как точно да те упътя / най на високото в края на стария град / , но там са едно до друго  Peace

# 132
Да де, ясно че хубаво. За хапване значи... В Несебър - Веселото село, новият гръцки Кумбаре, на Морска гара има един рибен, доста невзрачен, не от страната на морето, а от другата, но името му ми изскочи сега от главата ooooh!...та там съм яла най-невероятния лаврак Crazy Винаги им е прясна рибата и което като го искаш, така ще ти го направят...

# 133
Благодаря   bouquet

# 134
Ама да не го объркаш - има едно с надпис "Цаца ама риба, риба ама цаца" Laughing Не е то, това е по нататък посока Морска гара.

Общи условия

Активация на акаунт