Плевенска октомврийска, есенна и дъждовна

• 15 108
  • 277
  •   1
Отговори
# 165
За какъв режим да говорим, като например домсъветът е измислил и разпоредил изтръскването на каквото и да е да става в сряда и петък от 14 до 18 ч. Да бягам от работа ли, що ли или да тръскам и използвам препоръчаната ми тупалка по същото време/14-16 ч/ , когато по наредба от Общината е предвидено да се почива, а пък е и напълно нормално и човешко дори да няма малки деца, но има пенсионери, хора, които са били нощна смяна или...и се нуждаят от почивка. Ето за това става въпрос.

# 166
лелеееееееее, тия хора добре ли са?!?  #Crazy В момента не мога да измисля друго освен да се говори човешки с хората.Хайде ще лягам, пък утре ще ви пусна една много лесна и бърза рецепта за кекс, че гледам че правите.

# 167
Лека нощ и на теб, silrai!
А от рецептата за кекса поне аз няма да се откажа, ще смайвам с кулинарни изпълнения Wink!

# 168
  • София
Знам,че е много дълго,но не се въздържах да ви покажа това:
ДЕЦАТА НАУЧАВАТ ТОВА, КОЕТО СА ИЗПИТАЛИ
Дороти Л. Нолт

Ако децата получават несправедливи упреци   , те се научават да презират   .
Ако децата са заобиколени с враждебност   , те се научават да се бият      .
Ако децата растат в страх   , те се научават да се тревожат      .
Ако към децата изпитвате съжаление   ,те се научават да се самосъжаляват   .
Ако към децата се отнасяте с присмех   , те се научават да се срамуват             .
Ако децата се измъчват от ревност   , те научават какво е завист   .
Ако децата живеят с чувство за срам   , те се научават да се чувстват виновни   .
Ако проявявате към децата толерантност   , те се научават да бъдат търпеливи   .
Ако вдъхвате на децата кураж    , те се научават да бъдат уверени      .
Ако децата получават похвала   , те научават какво е благодарност   .
Ако децата срещат одобрение   , те се научават да харесват себе си   .
Ако се отнасяте с децата с благосклонност   , те се научават да търсят любовта в света   .
Ако децата получават признание, те се научават да следват целите си   .
Ако обграждате децата с разбиране , те се научават да бъдат щедри   .
Ако децата живеят сред честност и почтеност, те научават какво е истина и справедливост   .
Ако децата живеят в сигурност, те се научават да вярват в себе си и в хората   .
Ако децата опознаят приятелството ,те научават, че светът е хубаво място за живеене.
 Ако децата живеят в спокойствие   , те постигат хармонията на Духа.
Как живеят вашите деца?     
То е от темата За душите на нашите деца:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=43695.msg5206263#new
Живо ви я препоръчвам. Peace

# 169
Честит рожден ден, Miriel! Много здраве, щастие, лека бременност, безпроблемно раждане и здраво хубаво момченце ти желая!

# 170
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН MIRIEL!РАДОСТ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ДА ТЕ СЪПЪТСТВАТ ЗАНАПРЕД!

Валенце  smile3501! Наистина темата си заслужава да се прочете!

Тери спинка цяла нощ при мен и явно ще е така докато забрави за случката от вчера. Ще видим на обяд дали ще иска да спинка в нейното легло.
А по отношение наказуемостта на "нарушителите на реда" между 14-16ч. повечето хора казват, че не им пука  #Cussing out. Аз затова отивам директно и ги атакувам, ако имат срам поне малко да се засрамят и да спрат. При някои явно са останали такива закърнели чувства.

# 171
  • Плевен
Честит рожден ден, Miriel Много здраве, щастие и любов ти желая.

А за шума, който създават съседите, наистина е много неприятно. Аз също съм правила ремонти, но винаги сме се старали от 14 до 16ч да сме по-тихи, избирали сме по това време да правим неща, които не изискват къртене и чукане.

# 172
Честит Рожден Ден MIRIEL! Много здраве, късмет и любов, и разбира се едно пухкаво сладко бебче през април!

Ще пробвам аз кекса на Velmar  chef, отдавна искам да направя нещо, но малкото мрън-мрън е решило, че не може да съм на повече от 2 метра от нея и надава вой като отида в кухнята. От 2-3 дни също така е взела решението, че в 4 през нощта е най-удачното време за игри и песни и като се започнат едни писъци на радост Laughing, едно каране ако не й обърна внимание......ще дойдат комшиите мен да ме предупреждават Embarassed! В този ред на мисли, снощи към 8 пробиваха нещо в съседите и Криси аха да се унесе да заспи и айдееее, добре че бяха разбрани хората, не бяха длъжни, защото все пак е 20ч., но спряха Peace. Обаче имам разни нагли съседи, които точно в 14ч. всеки ден решават да къртят, а и надуват музика, но не мога да ги хвана кои са като живеем в тоя огромен блок..... Confused

# 173
                                                             newsm59
                                                   MIRIEL, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
                                 ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ - ОТ ВСИЧКО ПО МНОГО!
       ЛЕКА И СПОКОЙНА БРЕМЕНОСТ, ДА ТЕ РАДВАТ ВИКИ И ВСИЧКИ, КОИТО ТЕ ОБИЧАТ!

# 174
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МА МИРИЕЛ!
ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ И ЛЕКА БРЕМЕННОСТ ТИ ЖЕЛАЯ!

# 175
Мириел, честит рожден ден!!!

Дикси, аз пък ще съм наобратно, препоръчвам си четвърта група, защото Яна беше там и съм много, много доволна. Там лелята е печена също, Ваня се казва, Яна си я обичаше. Пак казвам, сестрите са Нешовска, Колева, Петкова и Неделова /само тази последната малко не ми допадаше/. Освен това, не знам това дали е важно за теб де, четвърта група, когато си играят навън, са най-далеч от шосето и газовете на колите, малко по на закътанко са. За мен това си беше много важно. Госпожите също са си с тях по цял ден, две са до обед, другите две идват на обед и всички ги хранят и оправят заедно тогава, че са малки деца все пак. После сутрешната смяна си тръгват. Лелята е от сутринта до към 4-4 и полвина, не седи със сестрите до 7, така че тя ги оправя за пишкането след спането и си отива. Но като цяло физически ги обгрижват всички, не само лелята, защото са много деца.

От киното не съм доволна, филмчето е за по-големи деца, пингвини сърфисти, имаше жаргони като за тийнове, Яна се уплаши от високите вълни на екрана и си тръгнахме.

# 176
                                 ura     bdbaloni    Tada    
   Честит Рожден Ден  Miriel !

Желая ти здраве,щастие,любов и само хубави неща да ти се случват.Лека и безпроблемна бременност.Хубав ден и весело изкорване на празника.   baloni

Здравейте на всички.Аз пък да се похваля,снощи си направих царската трушия и с това приключих със зимнината.В същото време обаче и да се оплача,че ми се развали компютъра и ми иде да го  hit .Сега съм заседнала пред този на колежката и   atwork  .
Atrakcia,дупето на малкия сладур пооправи ли се?Аз му разгледах снимките.Ми той бил много готин малък пич.Страшно сладък е.
Валенце,това което си намерила са много точни определения за живота на децата.   newsm10

# 177

Atrakcia,дупето на малкия сладур пооправи ли се?Аз му разгледах снимките.Ми той бил много готин малък пич.Страшно сладък е.
Мдаааа, прилича на майка си  Blush Дупето е лилаво от мазилото, но пъпчици има още. Държа го по гащи, с тензухено парче, пикае на поразия, а гърнето си го слага на главата. Там се отбелязва само ведъж дневно, през останалото време играе с него. За вечерта ни изписа Бейби тан, но като го намазах, подивя-започна да реве, да се извива,да дърпа памперса...чудо. Измих го и го намазах с Бочко за през нощта. Това е рапорта  за Божидарковата дупара Peace

# 178

Мдаааа, прилича на майка си  Blush

Така де,така си е  Hug .Аз и теб видях  Peace

# 179
Честит рожден ден на Мириел и на патерици на Ди_П   bouquet  bouquet  bouquet

аз на бързо да ви се отчета, че тоя комп ме побърква направо, колкото пъти напиша нещо и то изчезва после като се опитам да го публикувам  ooooh!

Решихме с Драго да оставим Радост още няколко месеца в къщи, ще я дадем на ясла пак някъде януари месец. Драго му се очертават следващите месеци да е постоянно на някакво обучение и то за по повече от 10 дни, а на мен не ми се оставя сама в Плевен, така, че по-добре да минат тези обучения и едва след това Ради да започне ясла, че инак ще ходи известно време, полсе ще я спирам, за да отидем във Видин и то ще стане едно мазло в главичката й. (леле, кво дълго изречение стана).
Надявам се дупето на Бужи да с еоправи по-бързо, а Тери да се успокои от изживяното.
Радост се беше уплашила веднъж от едни тътени (то тук при нас всяка вечер заря си правят хората, ужас, не заря, а направо еуфория от илюминации) и всеки път като чуеше пукот така се стряскаше, направо се вкопчваше в мен. Та Майка ми като я гледа веднъж за 10 дни й направило впечатление,че се стряска и я завела да и баят при една баба от село. От тогава не ми се е стряяскала.

Общи условия

Активация на акаунт