А аз съм многословна по обясними причини - детенце с малката рожба и татито са далече, скъпият е изпратен на 300 и повече км. и аз съм захапала компютъра без ограничения и конкуренция от последния!
Но свикна.истината е,че според мен/съвсем лично мнение/,на около 2,5-3г децата по-лесно могат да бъдат занимавани и привлечени от персонала в градината.Поне при нас е така.Мен повече ме е страх от болестите-в групата на Мими постоянно кихат и кашлят,едни сополи,една дълбока кашлица чувам от определени дечица.Госпожата един ден обясняваше на една майка,че детето и не може да яде от силната кашлица

, Тити не ходи на градина, защото са в стачка все още. Като ще я пращам да я гледат лелите и мед. сестра, то по-добре да си я гледам аз, и без това съм по цял ден вкъщи.
Реши, че ще ходи на градина утре.

Мечтая си и аз някога да се похваля с това. 

Много искам да ги извадя на хартия да се видя, а и нашите младииии-млади...
!, се присламчила и тя и даже позволила да я хранят. Майка й казва, че като я взела на обяд не е плакала, а е пяла през цялото време, докато са се прибирали у тях. Но дори и да свиква по-трудно, ако я спрем за известно време, после пак ще мине през периода на адаптиране, ще има рев и сълзи... Дано и Радост свикне по-бързо и безболезнено в яслата, вярно е, че чужди хора се грижат за тях, но много е важно персоналът да е добър и внимателен към децата. Мисля, че ако детето е по-голямо, по-трудно ще се приспособи. Ох, всяко дете минава през такъв период, но като родители не може да не ни боли от това, че децата ни страдат и не осъзнават защо се налага такава промяна. А и Емичка е леко хремава, но дано се размине само с това. Бързо оздравяване на Радост и я гушни от мен!