Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са резултатите от хормоналните изследвания на Галит?
Какво е значението на високото съотношение FSH/LH?
Какви препоръки дават участниците относно допълнителни изследвания и консултации с лекар?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са резултатите от хормоналните изследвания на Галит?
Хормоналните изследвания на Галит показват нива на LH, FSH, пролактин и естрадиол, които са важни за оценка на репродуктивната функция. Нивото на LH е 2,26 mIU/mL, FSH е 6,25 mIU/mL, пролактинът е 16.10 ng/mL, а естрадиолът е 5 pg/mL. Стойностите на FSH и LH се обсъждат по отношение на съотношението им и потенциалните проблеми със зрялост на яйцеклетките и овулацията.
-
Какво е значението на високото съотношение FSH/LH?
Високото съотношение между FSH и LH може да показва неправилно функциониране на яйчниците или потенциални проблеми с развитието на яйцеклетките. В идеалния случай, съотношението трябва да бъде близо до 1:1. При жени с поликистозен овариален синдром (PCOS) съотношението обикновено е около 1:2,7, което поражда опасения относно качеството на яйцеклетките.
-
Какви препоръки дават участниците относно допълнителни изследвания и консултации с лекар?
-
Какви са заключенията за естрадиола на втория ден от цикъла?
-
Какво е мнението на участниците относно диагностиката на безплодието?
Естрадиолът също е доста нисък
Според мен е добре да ги погледне лекар
, а за Галето-сигурна съм че съвсем скоро ще си оправи машинарийката и ще се получи чудесен резултат. Аз съм на принципа, щом веднъж е станало, ще стане отново!
При мен беше в реф.граници, но доста близо до по-ниската стойност /вече не помня стойностите