Тъкмо взе да разбира какво искам.....

• 3 492
  • 47
  •   1
Отговори
# 30
Вярвай много добре разбират какво искаш. Ама не искат да ти го дават. Касиди и права за обичта. Ама за да са нещата в ред трябва да има взаимност. А не само единият да дава и да се надява, а другият да граби с шепи и да си живурка в своя себичен егоизъм.

Браво, Sissi_82! Така е! Обич само от едната страна не е достатъчна!

# 31
  • Там,където се събуждам щастлива.
Касиди,
не съм съгласна с теб. Аз обичах моят приятел, исках да остарея с него. За съжаление, генетично заложеното за някои неща  + полученото от родителите възпитание, взе и взима връх дори над една изгаряща любов. И той ( + неговото семейство) искаха да ме променят и мен, но не успяха.

# 32
Касиди,
не съм съгласна с теб. Аз обичах моят приятел, исках да остарея с него. За съжаление, генетично заложеното за някои неща  + полученото от родителите възпитание, взе и взима връх дори над една изгаряща любов. И той ( + неговото семейство) искаха да ме променят и мен, но не успяха.
Ммм, има го този момент. Хората са различни, както казах. Вие като двойка на сравнително зряла възраст, защо допускахте семейството му да се меси? Той подвластен ли им беше...в смисъл контролиран дори подсъзнателно от тях?

# 33
Касиди,
за съжаление, много хора се поддават на влияние на родителите си. Така беше и с него.
Но основната причина за нашата раздяла е, че си мислех, че един ден ще имам мъж, който ще чете приказки на детето ми, грижи за мен, ходи на театър с мен, говори за сериозни неща, учи нещо. Реалността беше: печката, яденето, играенето на карти с приятели и т.н. Rolling Eyes

# 34
Приел е за напълно нормален модела на поведение на родителите си...предположение е само това. Разбирам те и наистина съжалявам, че така се е получило  Confused

# 35
все мъжете са ви виновни и все те трябва да правят компромисите.......

п.п. ай сиктир, ще й свиря десет дена под прозореца... да не е Лайза Минели....

" Оркестър без име"  Wink Други умотворения?!

# 36
Касиди,
напълно си права.... Hug

# 37
Цитат
п.п. ай сиктир, ще й свиря десет дена под прозореца... да не е Лайза Минели....

" Оркестър без име"   Други умотворения?!

много добре знам от кой филм е репликата...

написах я защото, тя е част от едни взаимоотношения във същия този филм... щото човека във филма я моли, моли онази Ваня, ама тя се правеше на ощипана мома... 

вие какво искате - мъжете да лазят подир вас и да целуват прахта от стъпките ви???  искахте еманципациа - хубаво, ама еманципацията не дава само права, а и отговорности....

п.п. никъде не съм казал, че няма темерути и тъпунгери, дето не подлежат на очовечаване, ама кой ви е виновен на вас жените - като сте си ги харесали и като сте си ги взели такива и не сте мислили навремето - сега се оплаквате....  как беше - га яди пастите ни рива, а....

# 38
Виж,за това си мноооого прав Peace

# 39
  • Varna, Bulgaria
Сигурно някои от вас са се сблъсквали с проблема , в който несъответствието на характерите и различното възпитание са били повод за почти ежедневни кавги.Какво да говорим за тези от нас , които са взели за съпруг "Краля Слънце" и всички в семейството са длъжни да се движат в орбита покрай него.?!И въпреки всичко си задаваме въпроса , че сега може би е поодялкан , въпросният герой, и ако се оставим на чувствата  ,  втората му евентуална половинка ще намаже от нашите старания да го направим мъж....Струва ли си детето да страда?(ето пак се търсят оправдания ,заради страха от неизвестното който изпитваме).Всеки ден се надяваме , че следващият ще е по - добър.Дано сме достатъчно силни и маневрени , за да успяваме да се справим с предизвикателствата! #2gunfire

Това все едно е написано от мен. Толкова много прилича на моите мисли.

# 40
И моя мъж се изживява като Цар Лъв,много уморително е с такива хора.

# 41
  • София
И моя мъж се изживява като Цар Лъв,много уморително е с такива хора.
Моят бивш-също и за това мога да кажа на авторката ,да не се притеснява за следващата.Никоя жена не обича мъжът да поставя себе си над всичко останало.Да не говорим пък за детето,съжителството с такъв баща не е в негов интерес,той подтиска и неговото самочувствие и психика. Peace

# 42
  • Бургас
Kasidy , допада ми начина ти на мислене. newsm26

След един брак зад гърба си и за малко да разруша и сегашната си връзка разбрах много неща!

# 43
Благодаря за отзивите! Бяха много полезни за мен!Но.......Възможностите на големият град да потърсиш и намериш половинка са мооого - по -добри отколкото това , което ти предлага малкото селище.Понякога си задавам въпроса дали да поздравя даден човек , защото ми изглежда страшно познат , но се оказва , че просто сме се срещали по няколко пъти на ден.Един ден след като сме се поздравявали дълго време с една майка тя ми задава въпрос"Извинявай , но от къде се познаваме?". "Нямам представа - отговарям аз". Това също би могло да се сметне за намиране на оправдания прикриващи страха от неизвестното.За сега съм доволна , че успях да се противопоставя на възпитанието на моята половинка , което избивайки комплекси залегнали в младша възраст , Joyпонижаваха жената в ранг на секс робоня.Тогава му наврях в носа факта , че любимата му майка също е жена!

# 44
За сега съм доволна , че успях да се противопоставя на възпитанието на моята половинка , което избивайки комплекси залегнали в младша възраст , Joyпонижаваха жената в ранг на секс робоня.Тогава му наврях в носа факта , че любимата му майка също е жена!
newsm10
Аз на моя съпруг от време на време му напомням, че не съм му майка! Naughty Naughty
Така че, майки на момчета, не ги глезете прекалено Wink. Simple Smile Това че не са момичета не значи, че не не могат да си оправят леглата, да разтребят масата, понякога и да измият съдовете...  Laughing Моят е научен вкъщи да е като на хотел, иначе не е лош, ама аз понякога си мечтая да ми помага от време на време! Все пак съм майка /за сега Laughing/ само на едно дете!  wash Laughing

Общи условия

Активация на акаунт