Задават се големи купони на НОЕМВРИйските бонбони!!!

• 12 182
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
  • София, Дианабад
Миленче ,и аз съм за русото, ама ако ти е твърде смело, мини през кичурите първо  Laughing Laughing

Гуги, Борис с голям кеф изяде кюфтета с бял сос, само че аз ги мачкам с лъжичка, не че има шанс да се откаже да яде твърди неща. А лещата мисля да му я дам. Един път го пробвах, но не я хареса особено, да видим тази.

Боби е захранен с агеншко отдавна, по грешка на баща му - беше купил доста такива пюрета и добре му понесе.
А няма да ви казвам колко баница изяде снощи, добре че беше домашна, но няма оправия иначе.  Joy Joy

# 136
Оооооооооооо, Деска, най-после се появи  Hug! Разправяй къде се загуби, кажи как е Мишо, пускай снимки  Peace!
Миленка и мен повече ми харесва с кичури  Peace, не че сега ти е зле  Embarassed!

# 137
Честит рожден ден ,Клюки !
Много късмет , щастие и  любов ! smile3525
аз съм за  русо - право Wink супер си  Peace

Софи - ние също сме без проходилка ,а София е страхотна сладурана Peace

агнешко съм давала , на Гербер - но там месото е 8 процента така че...

мерси за почерпката към 2 часа Laughing и аз бях от гостите Joy

# 138
Миленче, честито и от мен на патерица! Да си здрава, все така лъчезарна и привлекателна - какъвто и избор с прическата да направиш, няма да сбъркаш!
Софи, и ние прохождаме без проходилка и повечко лази Ники...
И аз съм давала Гербер-овото агнешко. Peace
Невероятно приятно ми беше, че се събрахме вчера - дано има ефект и от протеста.  Peace Даваха ни по новините на ВВТ, ТВ7, Европа, но по бТВ не видях...
Хубава вечер! Hug

# 139
Честит Рожден Ден Клю!!!
Желая ти всичко най-хубаво, и много поводи за усмивки.

smile3525 smile3525 smile3525

# 140
 Миленка, честит рожден ден!!Пожелавам ти много здраве, красота и още един първокласник (поне един Simple Smile )

Руси кичури - да

Проходилка - за

Ради, а тест прави ли наистина?

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 20:15 от jenny_b

# 141
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛЕНЧЕ!!! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ! БЪДИ ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА И УСМИХНАТА! За косата- права с кичури  Peace
 И НИЕ ВИ ЧЕРПИМ ЗА НАШАТА МЕСЕЧИНКА!!!

Да са живи и здрави всички месечинки!!!
 Мами, нямам време тези дни да пиша, че уча за държавен изпит и ходя на стаж. Поради тази причина не можах да отида и на протеста. Много се преуморявам напоследък и също като Ради ми прилошава от време навреме. Вчера като слезнах от автобуса направо щях да се трупясам на бетона, добре че имаше пейка и поседнах да ми светне малко. Ама ще устискам още малко и живот и здраве и аз ще запиша магистратура. Иначе Каан е добре. Вече ходи навсякъде и прави много белички. Даже докато сега пиша се наврял в коридора под количката  в коша Joy Joy Joy и плаче защото не може да се измъкне. Майка ми сега е тук и се грижи за него и за баткото, който вече трета седмица "стачкува" .
Лека вечер и целувки от нас!

# 142
Привет отново  Hug

Миленка, не съм правила тест.От утре чакам да ми дойде, рано беше за тест.Иначе аз повече те харесвам с кичури, не че така не си мацка.Но още от Варна те харесвах, къдрава и русичка.  Peace

Агнешко не съм давала.

Деси, прати ми на лични мобилния си, че нещо съм го затрила без да искам  Embarassed

оххх...не става така...ще пиша като я приспя  Naughty

# 143
Деси, добре сте се завърнали от странстването!  bouquet Как сте? Какво става с двамата малчугана? Хайде на общ ноемврийски рожден ден на 01.12 на Старозагорските минерални бани! Wink

Агнешко и аз не съм давала...миналата седмица се замислих дали да не му купя, ама се отказах... newsm78
Софи, Габи е заформила много симпатични бузки Heart Eyes А за проходилката - нашата я ползвахме няма и месец и вече е прибрана за второто Crazy
Дима, въобще не досаждаш...просто картинките са си голяма краста наистина Grinning
Цвети, утре уговаряй шефовете откриването да е на 23 ноември...хич да не се ослушват Naughty А ако наистина няма да идвате не ми пращай парички - ще откажа резервацията...
nadi_mishi, взех записа днес Peace

Отивам да се приспивам с няколко епизода на Heroes...сега него гледам, ама голяма краста е...ако не трябваше да ставам сутрин рано сигурно щях да съм го изгледала вече Mr. Green

Спокойна нощ! smile3524

# 144
Здравейте и от нас!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КЛЮ!
МНОГО РАДОСТИ И ЩАСТИЕ!
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ, КОИТО СА ИМАЛИ ПОВОДИ ЗА ПРАЗНУВАНЕ ПРЕЗ ТЕЗИ ДНИ!
[/size][/b][/color]
Ние малко се позагубихме, бяхме на поредната сватба вече трета за тази година, което не е толкова зле, ама и трите бяха из страната, последната беше в Хасково. Очарована съм от чистотата, поне в центъра. Иначе и ние бяхме миналата седмица на консултация и сме 7 700 и 71 см. ИМА ЛИ И ДРУГИ КАТО НАС ДРЕБНИЧКИ? Не че се притеснявам, просто за сверка.
Днес да ви се похваля съм примерна съпруга и нали любовта на мъжа минавала през стомаха и аз приготвих и салатка, и вечеря, че и за десерт " Жадната монахиня" всичко по рецепти от книгата на Слави и Иван Звездев. Малко се отплеснах,ама да се похваля  Joy Joy Joy
Клю на мен ми харесваш повече с кичури. И мен нещо ми е влезнала мухата, но все не се осмелявам. Иначе и аз съм с къдрава коса и често се изправям,е вече по-рядко.
За проходилките ние ползваме, но аз съм на принципа, че детето си показва.
Айде лека нощ от нас, че Никол вече е нетърпима и отивам да помагам на таткото......вече ми я връчи Joy

# 145
  • София
Клю, всякак ти отива, но си е друго русото - къдрава, права няма значение. Peace Аз пък реших да си ставам пак кестенява и се боядисах, но станах червенокоса #CrazyАбе луда работа. Добре, че боята е подхранваща, безамонячна и след8-10 измивания ще падне Mr. Green
Агнешко не съм давала още.
Габи, малката кукла е страшна. Алекс е с проходилката на Виктор (на Тали) от една седмица и за сега му харесва. Mr. Green

# 146
Клю аз съм за кичури и независимо права или къдрава...

Бедствие, добре дошла!!! Аре пускай снимки бе..физиономията ти забравих...честно Embarassed

Дени, няма по-принципна от теб по отношение на ранното лягане  Hug БРАВО!! можем само да вземем пример  bowuu

Ради, мисля че нямаш нужда от тест.. по-скоро имаш проблем с кръвно, кр.захар \хипогликемия\ , или някакъв спазъм на съдове правиш, което ми се е случвало като съм пренапрегната и съм в стрес.. newsm78

Ние си лягаме  Flutter
 Mr. Greenтака каза мъжо.. Mr. Green

# 147
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КЛЮ! Пожелавам ти много щастие ,здраве и любов!
Деничка,значи съм пратила парите където трябва Laughing
Момичета като чета май всички вие се познавате. Ще има ли на големия РД и други като нас ,които не познават никого?Малко ми е притеснено така.

# 148
Малееее,колко сте изписали!!!  Shocked

Момичета, аз не успях нищо за простеста да видя, ще потърся да прочета нещо...

Дима, можеш да намалиш (resize-неш) снимката с обикновени програми като Microsoft Office Picture Manager, Който би трябвало да имаш заедно с Офис Пакета на Уиндоус. Не ти е нужен цял Photoshop. Просто трябва да е 160х200 пиксела мисля..то там е написано в профила...

Криси, успешно си сложила снимката!  Peace

bedstvieto, хелоуууууууу!!!

Честити рождени дни и на таткото на Дени и свекъра на Рени

Мишенце, айде бе = къде се губиш  Hug По въпроса за спането - ние сме така от доста време и действително това е най-успешният начин хем да кърмя Лина хем да се наспя добре. В този ред на мисли...

Софко, Ха честита ви спалня - да се гушкате тримцата на нея. За мен е много важно човек да спи не само на удобно, но и на достатъчно голямо легло. Жертвали сме доста място, но няма как.

Клю, страхотно маце си на първата снимка  newsm81 На кой му пука с ква коса?!!! Пак си мацка Simple Smile

Софи, аз чаках Лина до 8 и половина месеца да пропълзи или стане. Много съм доволна че след това я сложих на проходилка - доста се раздвижи и определно знае да ходи. Само дето не може да става все още  Shocked Голяма е мързелана. Но пък стъпва стабилно и обожава да върви! Можеш да пробваш - наистина е забава за детето а и се отразява добре движението. Иначе малката русалка ти е одрала кожата брейййййййййййй!!!

Нади, не се притеснявай - ние от Варна познаваме другите само виртуално, с изключение на междуградските срещи с Григ, Клю, Софи, Пети-н и ....ИВИЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. Днес се видяхме. Спретнахме и ВАРНЕНСКИ ЧЕТИРИБОЙ: МИНА,ИЗАБЕЛА, РОНЯ И ВЕНИ. Една след друга и се "явявахме" и не можа преди Тунис да види нищо от Варна  Joy

Карил, за носа - случвало ми се -  разранена лигавица обикновено е при мен... newsm78

И аз си лягам при мъжо  Mr. Green

Да ви се похваля  - тази седмица съм неразположена  Embarassed ...за пръв път от 18 февруари 2006

# 149
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КЛЮ!
Бъди все така усмихната.
Светлият цвят определено ти отива.

Честит рожден ден на свекъра на Рени и на таткото на Дени

Габи, София е много сладка. Има разкошни очи.
Против проходилките съм. Лъчи проходи сам на 10 месеца , а Иветка явно не се чуства достатъчно сигурна и предпочита да лази. По принцип тя е и по-спокойна. Може би е въпрос и на темперамент.

Агнешко съм давала само от пюретата на "Гербер".

Общи условия

Активация на акаунт