Задават се големи купони на НОЕМВРИйските бонбони!!!

• 12 184
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, лека нощ! Party
Нашия тати даже не успя да ме покани да си лягаме, направо си заспа на дивана в хола, псоле по традиция го будя и айде дружно при бебока Heart Eyes

# 151
Честит рожден ден, Миленче ! Бъди здрава, усмихната, обичана и обичаща.
Руса и с кичури ми харесваш най  Peace.

Радинка, да си починеш тази вечер. Това състояние и според мен се дължи на преумора. Да ти е жива и здрава Теа и по-малко да ти спира тока  Crazy.

Желая ви лека и спокойна нощ  Hug.

# 152
Мили майчета ,благодаря ви много за милите думи.Току що разгледах и снимките на малките барбарончета-всички са страхотни и много красиви дечица.Тези дни ако ми остане малко време ще кача снимки и на Симончето.
За проходилките - Симона я сложихме някъде към 8месец,но много бързо и намръзна и на 9 месеца спрях въобще да я слагам вътре и на 10 месеца проходи.По този повод всеки ми казва че е проходила толкова рано,защото не сме използвали продължително време проходилката/ в което аз се съмнявам,но както и да е/.
За агнешкото и какаовия крем - не сме яли ни едното,ни другото.

Клю,кичури наистина много ти отиват Peace
Това е от нас за сега-лека и спокойна нощ желая както на вас,така и на мъниците.

# 153
Ето ме отново  Hug

Габи, малката сладкишка изумително много прилича на теб.Нежна и красива ти е госпожицата.  Hug
Дима, твоят малък мъж е голям чаровник.Много хубави снимки  Peace
Ели, каква ти почивка  Rolling Eyes До сега съм простирала, сгъвала дрехи, мила разни шишенца и купички на Теа.А и на нашият татко му отложиха полета и ще се прибере към 2.00 Crossing Arms Аз се надявах той да поеме щафетата с Теа, ама не.Е, като се върне пак няма да му се размине, предупреден е  Naughty

Днес питата на малкото човече мина много хубаво.Така ми беше миличко, припомних си първите месеци на Теа и какво е това да си с такова малко бебче у дома.Какви мишленца бяха бебетата ни, а сега вече са си дечица  Confused

Сега ви желая лека и спокойна нощ!  Heart Eyes

# 154
   Клю,честит рожден ден на патерици и от мен!Бъди здрава и много щастлива!Харесваш ми с кичури,къдрава,още по-слънчева изглеждаш с тях.

Карил,не мога да ти помогна,мила.Аз също имам професионална деформация и често си поставям диагнози.Даже като се замисля последния месец,май само ноздрите не са ме боляли. newsm78,но пък ти стискам палци да спре да те боли Hug

Софи,много е хубава малката София.Няма да проходи по-бързо с проходилкаНие я използваме от 7 месец само за мое улеснение,да свърша нещо,а тя да е на безопасно място.От една седмица почти не я слагам,защото го обръща от тежестта на тялото си или си влачи краката,та мисълта ми е,че няма смисъл да купуваш.Моята София няма никакви признаци за прохождане,но опознава света чрез пълзене.Това въобще не ме притеснява.Влади проходи на 1г и 2мес.Така че,ако свекърва ти плаща купувай,но ако ти ще и вземеш  Naughty,дай ги за нещо по-необходимо.
      На общия рожден ден аз също не познавам никого,даже и Софи/но дотогава се надявам да се срещнем/. Наистина е по-добре да се купи украсата наведнъж.Даже бих предложила със собствени пари да я купя и на самия РД да си разделим сумата,но тук нямаме много избор,та си мисля,че от София би било най-добре.Освен тортата нещо друго ще се поръчва ли като храна и питиета за малчуганите Thinking/не за нас Joy/?
   София яде агнешко,какао не и давам.
   Хайде,че много стана.Лека нощ и сладки сънища!

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 01:27 от raliar

# 155
Честит рожден ден, Клю!!! Желая ти здраве,  щастие, късмет, много любов,... и скоро Ивко да стане батко  Wink!!!      bouquet  bouquet  bouquet
Къдрава и на кичури  thumbsup

Относно проходилката - аз съм "за". Вики беше много щастлив в нея,а и  на мен ми оставаше повечко свободно време. Това, че забавя прохождането не е вярно Naughty Ние сме пресен пример, проходихме още в 9-тия месец. Но все пак всяко дете си е индивидуално .

Още не сме хапвали ни агнешко, ни какаов крем. Като знам какви сме алергични към какво ли не, не смея да му давам  и още куп др. храни. ooooh! Вече се притеснявам, че доста изоставаме в това отношение.

Peti_n, тая Жадна монахиня да не е един сладкиш с ром? Ако говорим за същия е един от любимите ми десерти, само че съм го чувала с др. име : "Пияната монахиня"

Лека нощ и сладки сънища на всички!!!

# 156
Дръж се, народе, ИДВАМЕ!!!!!

# 157
   ДОБРО УТРОООООООО!!!!!
     МАМИ-БЛАГОДАРЯ ВИ  ОТ СЪРЦЕ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ,МИЛИТЕ ДУМИ И МНЕНИЕТО "ЗА"или "против"кичурите!Другата седмица Иво отива командировка(за първи път сам)при баба и дядо и аз щи запазя час за новия цвят на косата 4470,а после в края на седмицата ,като отида да си прибирам малкия звяр ,ще гледам да не го стресирам  #SillyОт дне сзапочвам и една по-сериозна диетка eat
      МИшЕНЦЕ-на срещата си говорихме за теб с Карил,че поизчезна малко-добре си се завърнала welcomeи на БЕДСТВИЕТО-И НЕЯ НЕ ПРОПУСНАХМЕ.
       НАДИ МИшИ-не се притеснявай за познанството-много лесно става.Казваш: приятно ми е НАДИ МИшИ.....ХИХИХИ не се притеснявай мила smile3525
      Още щях да пиша ама хайде по-късничко.........
     ооо за украсата :и аз мисля че трябва да назначим 2-3 -ма да се погрижат за това
     Софкоооо да не проходихтеееее или идвате в БГ?

# 158
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро. Емка още спи, а аз вече съм заседнала на компа. Кафйето е от мен тази сутрин. Айде народе, не се бутай, за всички има  Mr. Green

Софко предполагам, че в БГ си идвате. Супер, ще се видим, нема къде да се скрийш  Crazy

# 159
Gadamer, мерси за каааааавето.. Simple Smile

Софко, къде идвате бе хора?! Към Варна-та път дали ще имате?  newsm78

Днес се очертава слънчев ден и май ще палим с малката метлите Simple Smile

Добре завърнали се на raliar, santangela, simona....отдавна не се бяхте вясвали, ей!  Naughty

# 160
  • София

С това хубаво кафенце върви нещо сладичко Mr. Green

Софко, идвате значи Grinning

# 161
Добро утро, мадамки! Kissing Heart

gadamer, благодаря за  Coffee! Тази сутрин имам голяма нужда от него, защото Тедката реши в 4ч. да играе и така до 5, а след това се събуди в 7 Tired
Верче, т'ва сладкото изглежда много вкусно...веднага ще ми се лепне и на без това голямото дупе Grinning
karil, ами то май аз съм май най-раннолягащата Winkама съм и от ранно ставащите, пък и аз като легна не заспивам, а ми я гледам филм, я татито ме "приспива" Mr. Green
nadi, аз не познавам много мами лично, но имам чувството, че всички се познавам от 100 години...за година и половина във форума и по-точно при ноемврийки се чувствам по-добре, отколкото с някои мои приятели Crazy
Ради, предаде ли щафетата на татито? Simple Smile А как си днес?
Рени, да ти е жив и здрав Валентин! Нека обгражда с обич, ласки и внимание теб и двамата малчугани! newsm59

Хубав ден и целувки от нас! Heart Eyes

# 162
Еееееех,усмихвате ме веднага , като вляза   bouquet
снимки съм закачила в албумчето в снимка ... в ноемврийчета на 11 месеца сме  Simple Smile Иначе цяло лято бришем , не сме влезли в къщи . Дуди е като морска сирена  Simple Smile От седмица сме в София , ама трябваше да пооправя малко ъшата Simple Smile
иначе Михаил е много приказлив , като се включи и брат му става страшно . Уморявам се докато ги гледам само , каква е тази енергия не знам  newsm78 Все още не ходи . Прави по няколко стъпки и сяда . Много е смешен Дуди Simple Smile))))
Я кажете за този общ рожден ден , моля ,, къде , кога , колко пари ?Simple Smile
много сте готини всички , вчера имах време да поразгледам снимките , направо сте феноменални , страхотни мами с невероятни деца ! Heart Eyes
а телефона ми е 0886 10 30 16

# 163
Ехааааааааа, Дени, благодаря   bouquet! Сега е време за почерпка  Mr. Green, нали днес половинката става на цели 32г.  Hug

А за тези на диетка:

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 09:44 от benighted

# 164
  • на странно място ......
gadamer, мИрси за кайвето!! bubalina , а на теб за пастичките ммммммммм огладнях!!! Simple Smile

bedstvieto , привет хайде на истинско кафе из квъртала!!!????

sofkobofko , хайде де от кога ви чакаме  Wink

Аз момичета скоро не съм се разписвала, но малката от 2седмици е болна точи едни сополи и ми е сърдита за което. Междувременно получи и разтройство та съвсем се побърках. Доктора ни казва няма страшно всичко и е наред ама аз като си гледам детето май не всичко е наред #2gunfire. Иначе е весела и бясна, лази със завидна скорост и обича да ходи хваната за ръчички, проходилка не използваме, не защото съм против а тя не желае да стои вътре предпочита да има достъп до всички чекмеджета, което не става с проходилката Laughing.
Агнешко съм давала от готовите пюрета, а какаов крем не съм, дори кремчетата от кухнята не давам, че им е доста съмнително съдържанието, дори вчерашното беше зелено, не зная от какво  newsm78
Май доста дълго стана, ама така е като не се включвам често, Ша мА извинявате!
Лек ден на всички мами и бебоци!  bouquet

ПС. benighted да ти е жив и здрав мъжО, много да те слушка и скоро да се отчете с девойка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт