Задават се големи купони на НОЕМВРИйските бонбони!!!

• 12 150
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Честит Рожден Ден и от мен Клю! Желая ти много любов, топлина и разбиране от цялото си сърце! smile3510
П.С. Редактирах поста си, за да не развалям празника ...който трябва го прочете...

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 10:14 от grig

# 61
Клюки, честит рожден ден, мила! Бъди все така усмихната и лъчезарна!!!

# 62
Клюки, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастлива и все така чаровна!

# 63
Честит рожден ден на Клюки! Нека си много здрава и много обичана!

# 64
Аз не съм се вясвала в темата от доста време.
Гледам че коментирате спането в семейното легло. Ние сме така, за нас това е най-доброто решение.
Бобо спа при нас до годинка и половина, така ми беше по-лесно с нощните кърмения, а и много неспокойно спеше. После го преместихме в негово креватче, без проблеми.
Ники сега спи при нас, той е с по-добър сън, но пак хапва 2-3 пъти през нощта. Ако искам да спя и аз, трябва да спим заедно. Като го отбия, ще го преместя. Ако имам трето дете, пак при нас ще спи докато го кърмя.
Като са малки бебета обаче има опастност от затискане, задушаване. Това е неоспоримо. Има едни приспособления за бебета спящи в родителското легло, за следващото бебе ще си набавя такова.
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2266116&c … 3.2255986.2256245

# 65

Клюки честит рожден ден!Нека да си винаги засмяла,щастлива и обичана от близките ти.

# 66
    Момичета БЛАГОДАРЯ ЗА ХУБАВИТЕ ДУМИ  love001  love001  love001
     чЕРПЯ ВИ С ПЛАНИНИ ОТ СЛАДКИшИ И шОКОЛАД И МОРЕ ОТ шАМПАНСКО cheers cook

# 67
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕДНА ОТ НАЙ-ПРЕКРАСНИТЕ,МИЛИ И ДОБРИ СЪЩЕСТВА,КОИТО ПОЗНАВАМ!

МИЛЕНА,ЖЕЛАЯ ТИ ОТ СЪРЕ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА-ТИ И ЦЯЛОТО ВИ СЕМЕЙСТВО,ДА СИ ЗАОБИКОЛЕНА ОТ ЛЮБИМИ ХОРА И ДА ИМАШ БЕЗБРОЙ ПОВОДИ ЗА УСМИВКИ
МНОГО ТЕ ПРЕГРЪЩАМ! весело празнуване довечера-ОБИЧАМ ТЕ МНОГО!

# 68
  • София
Миленка, честит рожден ден!!! Бъди все така усмихната, лъчезарна и сияеща от позитивната енергия, която винаги излъчваш и пръскаш тук във форума!!! Бъди много обичана и глезена от твоите мъже!!!

# 69
Честит рожден ден, клю! Бъди жива, здрава, щастлива, обичана от хората, които обичаш и които уважаваш!

P.S. С моя татко сте астрални близнаци Wink

# 70
Миленка, бъди винаги така лъчезарна и усмихната   bouquet! Желая ти здраве, щастие, късмет и много, много любов   bouquet!

# 71
Като говорим за астрални близнаци - моят свекър днес е рожденик! Заслужава човека да ви черпя за негово здраве!

Жени, как се прибра вчера? Имаше ли проблем?
 Малко е късно, ама айде едно кайве от мен!
Аз нали за сега само виртуално го пия  Mr. Green!

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 09:40 от benighted

# 72
НА най-лъчезарната шеметна мама Клю - честит празник! Желая ти много здраве и късмет!!!

# 73
РЕНИ, мерси за кафето, аз мойто вече го изпих, страхотно предложение ... HugЧестит празник на свеъкър ти, щастлив е с такава снаха..
КЛЮ, циците са 50 сс само, останалото е "Рефлекшън" Mr. Greenсамата чашка е цица..ако не вярвате вижте в СИТИ-то в магазина им.. Peace

# 74
Мила Миленче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Бъди много обичана, обичаща, глезена и ухажвана!!!

Честито и на таткото на Дени4ка и свекъра на Рени!!!   bouquet

Карил - много си си добре даже, съвсем са ти съразмерни на фигурата - като човек-естет ти го казвам   Peace.

Пак забравих: Ради, и аз мисля, че трябва да отидеш на лекар - помня, че преди време пак имаше същите оплаквания... не си прави шеги със здравето!   Peace

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 10:01 от Роси74

Общи условия

Активация на акаунт