Задават се големи купони на НОЕМВРИйските бонбони!!!

• 12 147
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
Някой гледа ли новините на ВВТ?

# 46
Момичета гледах НОВА тв, но до края не издържах и съм изпуснала репортажа за протеста..

РЕНИ, не гледах ВВТ  newsm78 ама ще гледам късните по НОВА  Wink На нас, както вече разбрахте деня ни свърши с прибиране на колата от проклетия общински паяк.. #Cussing outПуснахме възражение естествено, защото НЯМА ЗНАК забранителен за паркиране там където бяхме паркирали.

# 47
Има ли друго бебе само на един сън като моя Виктор?

има, има, Ангелаки, спи само навън #Crazy #Crazy #Crazy

# 48
ПО КЪСНИТЕ БТВ ЩЕ ДАВАТ Peace

# 49
И аз чакам някоя мама завърнала се от протеста....
Има ли друго бебе само на един сън като моя Виктор?

Ъхъм, мойта мома е така от доста време вече...Спи само след като обядва - обикновено по 3 часа, но днес спа само час и половина  Crazy По този повод тази вечер заспа към 21.15, вместо обичайното 22.30  Tired Все пак се надявам да не стане сутринта в 7 вместо в 8  Mr. Green Между другото, страхотен апртамент  Peace

И аз ще чакам късните емисии на новините  Peace

# 50
  • София
Макар и на патерица:

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЮЛИ!
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СТАСИ!

Да са живи здрави и засмяни за радост на гордият им тати и нежната им мама.

ЧЕСТИТО НА ПРОХОДИЛИТЕ И ОЗЪБИЛИТЕ СЕ!

Рени, новината е чудесна.
Много е гадно да знаеш, че не си довършил нещо. Все те човърка отвътре.

Отчет от консултация проведена на 05.10.2007г.
4.700кг и 71 см.
Качила е 250гр, но не е пораснала  Sad

# 51
4.700кг и 71 см.

Да не си разменила цифрите  newsm78

# 52
  • Плевен
4.700кг и 71 см.

Да не си разменила цифрите  newsm78
Точно това гледам и аз сега и много се замислих newsm78

# 53
  • София
Пави сте разбира се. Embarassed
Поправка:
8.700кг.

# 54
а Катеринка на ГУГИ е страхотно чаровна мини-мацка-също като майка си Wink

Мерелин, благодарим  Grinning Hug

Много се радвам, че най-после се запознах с някои от вас и супер сладурските бебоци, и повода си заслужаваше определено!
Аз гледах репортаж по Канал 1, новините от 20.00ч. Другите телевизии не ги хванах.

А за спането и Кати спи по един път на ден, след като обядва към 12.30 и спи до към 15.30. А днес не е спала, дремна в количката за около 15 минути докато се прибирахме. Ама хич не беше кисела, игра до 21.00, а иначе в 20.00 вече заспива. Явно игрите днес са я ободрили  Simple Smile

Ради, отиди на лекар, моля те! Ти беше казвала, че си с ниско кръвно, може и да събираш границите. Пий повече течности, поне 2,5л вода на ден. И наистина е добре да идеш да те прегледат, пусни една пълна кръвна картина, една урина. Може да си анемична. Добре ли се храниш?

Последна редакция: вт, 09 окт 2007, 22:53 от Gugi

# 55
     Ети -ние ви благодарим ,на теб и всички организатори за това ,че ви има  bouquet  bouquet  bouquet
 Днес мацки си прекарах много приятно  bouquet.Много приятно ми стана и че успяхме да се организираме и да дойдем повечко майки и бебоци!
 Карил-изглеждаш страхотно-както винаги де ,ама само да съм те чула да се оплакваш за визията си И ЗА ЦИЦИТЕ СИ Joy.Запознах се и с много нежната мама ГУГИ и нейната усмихната принцеска.Ния изяде кроасана на Ивко,а той кавалерски и се смееше.Дани-на Карил беше  нацелуван от Ивайло-Сашко този път се отърва hahaha
   Ради май трябва да отидеш на доктор мила.Някъкъв вирус ли е какво ли newsm78 ама мен днес ме боли гърлото !
     Мама Иванка1979-не се сърди мила-все пак Дени си има мнго други ангажименти и не е машина,за да не допуска грешки Blush
   Цвети майките днес ми споменаха ,че си работила някаде в Люлин-ако е така -обади се да се видим ще ми е мнго приятно!
        Цунки и лека нощ  bouquet  bouquet  bouquet

# 56
  • София
Преди време Карил ме попита как изглежда Иветка.
Вярно е, че не съм показвала често моето дзверче, но причината не е във външният й вид Wink, а в остарялата снимачна техника  smile3509 с която разполагам.

Така че ето я:
Празнуваме при баба рождения ден на бати:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119010&photo=12
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119010&photo=13
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119010&photo=14

# 57
Благодаря на всички за загрижеността, милички  Hug Не отивам на лекар, защото си чакам и цикъла, но ми е още много раничко за него и не мога да разбера дали е ПМС или нещо друго.Но ако е ПМС е ужас, до сега не ме е хващал седмица по-рано, да не говорим, че от каккто родих изобщо нямам признаци  newsm78 Ама много зле е работата, като парцал съм, а Теа кипи от енергия и съвсем ми изпива сосовете.

Карил, честита ви месечинка  Hug
Тали, много хубаво жилище  Peace
Анита, Иветка е голяма сладуранка, а и много си приличат с баткото.

Аз гледах новините по Бтв, видях само Ети.Дано протестът да е ползотворен  Praynig

Лека нощ на всички  Hug

# 58
  Честит рожден ден Миленка! Бъди здрава, щастлива, обичана и обичаща! Нека лъчезарната ти усмивка огрява всеки ден любимите ти същества! Весел празник!

# 59
Здравейте от нас!
Имам време да пиша, защото Данни е "заточен" при баба и дядо- през няколко улици в десета... За първи път... Ще яде кекс там също, който баба му специално е забъркала за него.

Така, и ние се включваме в отбора на неядящите- насила го храня юнака през повече от 4 часа и е борба, блъскане на лъжици, мазане на мама, пода и т.н.

Също така сме и в отбора на целодневно мрънкащите- вече имаме 8 зъба, така че не е от зъби, не е от температура, предполагам, че не е и от корем, ами е някаква екзистенциална криза на растежа, и само в моите ръце по цял ден ако е- тогаз не реве (почти). И иска да суче, което преди пък го правеше насила ... Сори за оплетените изречения.

В събота ни пристига огромната спалня (широка е 2 метра и е с memory foam матрак)... НАДЯВАМ СЕ ДА СЕ ОТСПЯ ТАМ НАЙ- СЕТНЕ... И ще има място за всички ни в нея... След кратко проучване установих, че на доста от моите познати в София, децата до 3 годишни са откарвали в семейното легло и на това никой не гледа с лошо око... А както и последния път споменах- Данни само при нас спи без да се буди непрекъснато, та то се е видяло вече кой командва в къщи...  Crazy

Милен Цветков винаги търси сензации по най- просташкия начин, лично мен много ме дразни, не съм гледала нищо от предаването, че нямам време, ама изказвам мнение Wink...

ivanka1979, tq Deni4ka predwaritelno se izwiniawashe ako e iztrila nqkoi po pogreshka, tuk vsi4ki spazvame dobriq ton i izkazwania kato twoeto ne prawiat koi znae kolko dobro vpe4atlenie, haide ne se syrdi, ami zapoviadai pak i pishi po- 4esto, 4e da se opoznaem po dobre. Tuk bi moglo da se kaje, 4e si znaem kytnite zybi, ve4e, ta niakoia nova prikazliva svraka shte ocveti neshtata oshte pove4e Simple Smile)) Nimoi tyi s rogata napred, a? Всъщност- ти си знаеш най добре де Wink

lightblue, здрав сън и силна храна ти трябват!!!  Hug

Охх.. времето ми се изчерпа... а бях решила тоя път на всички, дето ме впечатлиха да пиша, ама на... Нищо- другия път  Blush

Поздрави и целувки на всички рожденници- малки и големи!!!

Общи условия

Активация на акаунт