Задават се големи купони на НОЕМВРИйските бонбони!!!

• 12 144
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
T@LI, страхотен апартамент! Peace

# 31
T@LI, апартамента е чуден, още повече щом мъжа ти е майстора Wink
Иве, ако имаш време, пиши на мен.. ще й предам на Роня.
Рени, само дето сте с повечко косичка.. и прекрасни вежди.. иначе са почти инакви.
Мария, да ти е жив и здрав месечинко Дани.
Стискам палци протеста да има успех! Дано се събудим от апатията!

# 32
# 33
Момичета, направих някои промени в заглавната страница...колкото и да е неприятно, махнах имената на мамите, които въобще не са влизали тук Sad ако съм изтрила нечие име без да искам - да се обажда Embarassed
Махнах и статистиката, и призовете...
Ако някой има предложения какво ново да включим - да казва!

Как ли протича протеста?!? newsm78

# 34
И аз чакам някоя мама завърнала се от протеста....
Има ли друго бебе само на един сън като моя Виктор?

Последна редакция: вт, 09 окт 2007, 15:18 от T@LI

# 35
  • Пловдив
Brawo ,i nas sa ni iztrili Close Shocked :roll:Ne sym pisala ot po-prednata tema :?kakto i da e,6te se otkaga i da wi 4eta...

# 36
Brawo ,i nas sa ni iztrili Close Shocked :roll:Ne sym pisala ot po-prednata tema :?kakto i da e,6te se otkaga i da wi 4eta...

еееееееееееее, едва ли някой си мисли, че изтриването от списъка е на лична основа или с цел да обидим някой! Тук място за сръдни няма, просто можеше Иванка да напише. Наистина не сме били от най- активните в последните месеци, но ви чета и не ми е приятно, че ни няма в списъка. Но на който му се сърди- да се сърди!!!

Деиничка, списъкът е много по- добре така. Няма нито едно бебче, което не познавам Simple Smile няма смисъл да е "кух"

Моето момиче днес е ходило с дядо си на консултация. Тежи 8060 гр, но забравих да попитам колко см. Иначе са й предписали за хремата капки виброцил. Гласът й е спаднал. Според лекарката е алергична реакция и трябва да не й даваме бобови храни, а според баща й- от много рев Wink . Все пак ще й дадем и капки фенистил пък ако не се оправи, Момчил ще излезе прав. Гърдите са й чисти, гърлото е добре, но лекарката решила "ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ" да предпише антибиотик!!! Което ме вбеси, естествено няма да го давам. Това никъде го няма- антибиотик за нЕма нищо!!!!?!!!!

# 37
БЛАГОДАРЯНА МОМИЧЕТАТА,КОИТО ВЪПРЕКИ ГАДНОТО ВРЕМЕ ПОВЯРВАХА В КАУЗАТА И ДОЙДОХА-ФАКТ Е,ЧЕ ОТ НАШАТА ОТЧЕТНА БЯХМЕ НАЙ-МНОГО-БЛАГОДАРЯ ВИ  bouquet

после си припомнихме доброто старо време в ДОН ДОМАТ Party-след малко ще кача и снимки
а Катеринка на ГУГИ е страхотно чаровна мини-мацка-също като майка си Wink

# 38
# 39
Браво, момичета!! Съжалявам, че не можах да дойда - боях се Йоана да не се подриска някъде по пътя...  Tired Масларова няма да коментирам - била казала: "Емилия Масларова коментира, че отправените към нея обвинения са „безотговорно говорене". Тя отхвърли обвиненията и посочи, че данните, с които разполага, а и тези, които използва, са данни на специалистите и медицинските работници. Социалният министър обясни, че все още за съжаление медицината не е открила начин за пълното възстановяване на тези деца. "Не искайте да правим чудеса" каза министър Масларова. Тя призна обаче, че „условията наистина не са такива, както тези в Холандия".

Очакваме снимки и пресни впечатления от протеста!  Hug

# 40
И аз съжалявам, че не можах да дойда на протеста  Sad Но положението при мен не е цветущо.Излязох да разходя Теа с намерението, че после ще се присъединя към вас, тръгнах, но не стигнах.Много ми се вие свят и ми причернява, бледа съм като платно, едва се държа на краката си.Абе, все по нещо да има.В такива моменти ме е страх, че може да ми стане лошо докато съм с Теа на улицата  Sick

Като за капак и тя е супер неспокойна и вечер се събужда и не може да заспи по 2 часа, а и се спинка и търка очичките.Не знам какво й става.Звъннах на хомеопатичката, от утрее ще давам Аконит 200 С 5 дена, пък ще видим.

И колкото ми е лошо, зверчето, все е хванато за крачолите ми и ме ползва за опора, а аз и без друго се люлея.

Извинете, че се наоплаках, но малко множко ми дойде вече и ми се реве  Cry

Оххх, като я приспя ще пиша повече, защото ми виси отгоре и реве.  Rolling Eyes

# 41
  • София - Дианабад
И аз искам да се извиня, че не можах да дойда. Ама с това пасиране на храната, после хранене и т.н.... Не искам да се оправдавам, само ще кажа, че много ме е яд.

Карил, честита месечинка на Дани! След месец направо годинка! Да е здрав и все така буден!!! Същото и за останалите месечинки.
  bouquet

# 42
  • София
Ети, много съжалявам че не дойдохме, но бяхме на консултация. Наддали сме 300 грама, но сме стигнали едва 7.100

Ради, какво ти е на теб? Болна ли си?
Честита ти проходила Теа...
А това че се буди сигурно е от зъбите... Ние имахме две такива вечери, добре че минаха, ама нови зъби на лице пък няма.

Честито на месечковците!

Мами, не съм много активна в писането и четенето, та Клюки днес ми звъня да ни проверява дали сме добре... Посто ми почна пак учебната година и пак съм на тема писане на реферати и търчане по изпити... Айде, поне съм на финалната права... остават още 3 предмета и после дипломната.

# 43
  • София - Дианабад
Меги, добре че си ти, че да се сетя:
Ренка, честито студентство!
Мариянче, стискам палци да те приемат държавна поръчка!
Изобщо на всички студенти им пожелавам една успешна година и  лятото да се черпим!!! Peace

# 44
...ако съм изтрила нечие име без да искам - да се обажда Embarassed

ivanka1979, А СЛУЧАЙНО ПРОЧЕТЕ ЛИ КАКВО СЪМ НАПИСАЛА?!? Close А това дали си е изцяло твоя работа!!!
Мисля, че не заслужаваме такова отношение! Naughty

Учудвам се защо не дадоха репортаж по bTV за протеста...казаха "...в следващата емисия"...мисля, че от обяд са имали предостатъчно време да монтират материала... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт