ако съм изтрила нечие име без да искам - да се обажда
няма смисъл да е "кух"
. Все пак ще й дадем и капки фенистил пък ако не се оправи, Момчил ще излезе прав. Гърдите са й чисти, гърлото е добре, но лекарката решила "ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ" да предпише антибиотик!!! Което ме вбеси, естествено няма да го давам. Това никъде го няма- антибиотик за нЕма нищо!!!!?!!!! 
-след малко ще кача и снимки
Масларова няма да коментирам - била казала: "Емилия Масларова коментира, че отправените към нея обвинения са „безотговорно говорене". Тя отхвърли обвиненията и посочи, че данните, с които разполага, а и тези, които използва, са данни на специалистите и медицинските работници. Социалният министър обясни, че все още за съжаление медицината не е открила начин за пълното възстановяване на тези деца. "Не искайте да правим чудеса" каза министър Масларова. Тя призна обаче, че „условията наистина не са такива, както тези в Холандия".
Но положението при мен не е цветущо.Излязох да разходя Теа с намерението, че после ще се присъединя към вас, тръгнах, но не стигнах.Много ми се вие свят и ми причернява, бледа съм като платно, едва се държа на краката си.Абе, все по нещо да има.В такива моменти ме е страх, че може да ми стане лошо докато съм с Теа на улицата

А това дали 

Препоръчани теми