Задават се големи купони на НОЕМВРИйските бонбони!!!

• 12 142
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, сладурани  Hug! Как сте, как е хавата?
Ние днес бяхме на консултация! Праснаха ни Инфанрикса и Имовакс Полио-то, претеглиха ни и вече сме 10 100 и 78,5 см  Peace! Доки каза да започвам полека с яйце, щото ние още такова нещо не сме яли! За банана каза, че не пропуска нищо като не яде  Mr. Green.
А бе, Дени, от няколко месеца се каня да те питам - какви са тия Януарски ноемврийчета  newsm78?
Вчера с Марянка имахме работа т.е. тя ми беше шофЕр, за което съм и безкрайно благодарна  Hug и по тази причина пропуснахме Милен Цветков! Що сте се ядосали? Да не би Миленчо пак да се е изказал неподготвен както винаги?
Марийче, ха честит ти месечко   bouquet! Айде следващия месец - годиначе  Joy!
Ради, честита ти проходила мома   bouquet!
Весе, радвам се че вече сте си всички у дома  Hug!
С Мариянка ще дойдем на протеста, ако не вали  Peace!
Ето снимки на Боил на 11 месеца: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178389&photo=20
Уфффффф,, отивам да ям че от 7 съм станала, а още не съм закусвала  Crazy!

# 16
Въх, много сладък Боил, пък как прилича на Дарко Simple Smile

# 17
Ronja, не мога да ти отговоря, изчерпала си си лимита на личните.

# 18
Добро утро и от мен!

Аз също не гледах Ети, защото съм била по пътя към вкъщи, но днес ще наваксам. ето линка, за който е пропуснал и иска да види:
 http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=805&bm=2
Рени, преди време една мама се беше записала при нас. терминът й е бил през януари, а бебчо се е родил през ноември. Това е януарското ноемврийче Simple Smile

И аз ооще не съм пуснала паричките на Дени... срам, срам!! Ама не мога да се измъкна, тия пощи работят до толкова рано, а нализо няма! Но обещавам до края на седмицата да свърша и тази работа. Аз щях да попитам-  за тортата колко пари да пратя?

Дима, честито ви зъбче! Неда още е с 2 и е голяма мъка докато избие №3

Ради, честито прохождане на малката бонбона!!!

# 19
http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=805&bm=2

за който не е гледал вчера

# 20
И ние ще дойдем на протеста. Ще ви търся в градинката пред банята, дано ви позная по снимки. Ако видите лутаща се мама със тъмно синя количка - аз съм!  Grinning
Аз гледах Милен Цветков вчера, мене ме ядоса мацката от Държавната агенция по закрила на детето. Много мудно нещо е тази наша държава!

# 21
  • София, Дианабад
Добро утро  Laughing
Стискам палци да се задържи слънцето за протеста!  :D Ако можех и за да дойда  Sad С вас съм!!!
Аз сега ще гледам Цветков.....

Честита месечинка на Дани!
Ради, браво напроходилата сладурана  Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 09 окт 2007, 11:02 от Дари М

# 22
Добро утро и от мен  bouquet/въпреки,че докато се наканя да пиша,то обед станало Laughing
  Честита месечинка на малкия сладур Дани[/color]-все така да расте и хубавее,всяка мома по него да линее!!!
  Ради,браво на малката,проходила хубавица Теа smile3501
   И аз снощи не гледах Ети Embarassed,но като се върна от работа,вниманието ми изцяло е заето от София,а и нямам навика да гледам Нова телевизия Confused
   Весе,много се радвам за вас!!!Дано всички неприятности останат зад гърба ви Praynig
   Успех на всички в днешния протест PeaceС вас съм Peace Peace Peace
   Аз няма какво ново да докладвам при моята щерка,все по същия начин я караме....замислила съм се дали да не купя проходилка,та барем направи опит да ходи,или вече е късно Thinking
   Оставям ви за малко,за да поработя,
   съжалявам,че не мога да се включвам в скайпа,но ако и на работното си място го инсталирам,работа за пет пари няма да свърша Joy
    целувки Heart Eyes

# 23
ако съм направила всичко както трябва това трябва да е почерпката ни  с КРИСИ за вас,днес ставаме на 11 месеца.

# 24
не се е получило,ще пробвам пак Crossing Arms

# 25
Добро утро!

И аз ще хвана линка да гледам Ети...
Карил, Дима, честита 11 месечинка на бебчовците!   bouquet

Рени, Боил е много сладък, зайко байко Heart Eyes, пу-пу

Клю,, идеята ти за рождения ден е страхотна!
Аз се чудя още как да организирам малките и после големите вечерта ли... newsm78

Целувки, отиваме за храната

# 26
успяяях Карил,Цветина БЛАГОДАРЯ.

# 27
  • София
За съжаление днес ми е доста зле и няма да мога да дойда. Sad Имам страхотно главоболие, повръща ми се, не мога да се надигна. За сега успявам да се справям с палавия Никола, но се надявам баща му днес да се прибере скоро.

Имате моята подкрепа Peace

# 28
  • Ботевград
 HugДано се съберат повече хора на протеста и дано да има резултат от него  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 29
Дано наистина да има резултат от протеста!!!
Съжалявам, но нямам възможност да присъствам лично, но съм с вас момичета!
Сега ще гледам и аз "Часът на ..." и после ще изкажа мнение.
Направих снимки на детската и на хола с кухнята. Не съм снимала антрето, а спалната ще ви покажа когато има изцяло завършен вид  Wink Моля да извините безпорядъка, които цари и чак съм ви го снимала Embarassed Всичките мебели у нас си е проектирал Андрей  Flutter  Heart Eyes  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165365&view=1&photo=1

п.п. гледах филма. Елена Манасиева ме издразни доста... Горките деца!Потресаващо е това отношение! Дане дава Господ на никого подобно нещастие!!!

Последна редакция: вт, 09 окт 2007, 14:13 от T@LI

Общи условия

Активация на акаунт