Задават се големи купони на НОЕМВРИйските бонбони!!!

• 12 174
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро и от нас със раннобудната Симона.Тази сутрин се излюпи още в 7 без 10 и сега реши че е време за сън,та се приспивахме цял половин час.Ние от днес сме самички с бебешорка - татито замина командировка в Москва за 10 дни,та се надявам да имам повече време както за четене,така и за писане. Simple SmileМомичета да ви питам има ли такова дете като моята Симона ,което вечер ми отказва АМ и заспиваме с празно стомахче.Последното ни хранене е към 18.00 часа и това е.........,сутринта чак към 7.30 - 8.00 часа закусваме.
Лек ден за сега и много усмихнати дечица. Grinning
Рени,да ти е жив и здрав рожденника,много щастие и любов на цялото семейство.
Sbruny ,дано Дилянка бързо се оправя Praynig

# 166
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дени мила съчувствам за неспането  Sad 

пр нас не знам как стана, ама ей я на девойката- спи си до 9 часа, даже тази сутрин до 9.10, а последно е яла в 19.30 снощи.

Мерси за тортичката, просто лигите ми потекоха  Embarassed

Рени честит рожден ден на Валентин, да ти е жив и здрав, и много да се обичате!!!!!!!!

# 167
За bedstvieto, както и за всички мами, които не са разбрали:

На 01.12.2007г. ще отпразнуваме рожденния ден на нашите съкровища в този хотел на Старозагорските минерални бани, които се намират на 12км. от гр.Стара Загора. Двойната стая е 33лв., а тройната - 49,50лв. Ако имате желание и възможност може да дойдете още на 30.11. До момента са се записали и потвърдили 24 семейства. Тортата ще я поръчам тук, а с украсата се заеха софийските мами, тъй като са мнозинство, а и в София има повече магазини с артикули за детски партита.
Ако някой желае да се включи в общия рожден ден, да ми пише на ЛС!

Времето за парти наближаваааааааааааааааа... Tada

SIMONA, Тедката преди време взе да се мръщи на АМ вечер и сега си хапва супичка...АМ хапва сутрин между 5 и 6, но и него вече май ще го отказва, защото вчера изпи 30мл, а днес 60мл.

# 168
добрютру и от мен. аз като една изпълнителна мама вече съм на 2 кафета и една тортичка. обикновено това ми е закуската, ама ко да се прави - стар порок от когато си бях 40 кила.
за агнешкото - давам отдавна. от една схема за захранване на швейцарската педиатрична организация се водя и там беше въведено агнешкото след птиците. та давам на Гербер, на Димана това и е любимото месно меню.
като почнаха тук честитките за РД-та и аз се замислих за нашия.
ние няма да имаме възможност за общото РД в Стара Загора, щото Димана оповръща света като пътува, а и татито ни няма да е тук по това време и не се наемам да пътувам сама. в тази връзка Варненки какво ще кажете за идеята тук да организираме нещо общо в края на ноември след като минат РД-тата на всички буби?
вчера бяхме на консултация - 73 см., 8200 - от фини по фини, ама аз съм спок. ааааааа и имаме вече 2 зъбака - отдолу, къдрави и с голямо разстояние по между им. абе пълна смешка Heart Eyes
ние също днес ще се възползваме от последните слънчеви лъчи, че послееее cold
 Hug от нас с Димана

# 169
  • Плевен
Добро утро и от нас с Михаела Simple Smile
Честит рожден ден на таткото!
Ние тази нощ не сме спали и не разбах защо. Заспа си в 21 ч и като се почна: в 1:40 будна,в 3:00 пак,в 5:00 отново и й се играе,а аз ще откача . В леглото при мен не пожела да заспи и накрая с АМв нейното легло със зор. Сега съм като премазана от валяк. Такова неспане не съм имала даже и като беше новородена Shocked
Благодаря на всички за успокоението bouquet
   НАДИ МИшИ-не се притеснявай за познанството-много лесно става.Казваш: приятно ми е НАДИ МИшИ.....ХИХИХИ не се притеснявай мила smile3525  
Много ме разсмя hahaha

# 170
nadi_mishi - зъбки???

Sbruny - може кремчето да е било с киви, затова и да е било зелено...  Mr. Green Бързо оздравяване на Дилянка!!! Hug

Дръж се, народе, ИДВАМЕ!!!!!
Кога, как???  Party

eli_mama - как ти завидях за тортичката... особено след постовете на Верчето и Рени... Недейте така, бе, хора, със слабо сърце съм, къде сега да търся тортички???

Рени - Да ти е жив и здрав мъжа, много да те обича и глези, и много да те слуша!!!   bouquet

Днес каката ни тръгна на градина, по този случай с Гери нанкахме до 10... И сега - стройна програма - излизане, пазаруване, готвене, пак излизане - днес е на английски, утре - на народни танци... и фърчим с количката като финикийци  Mr. Green.

На всички пожелавам хубав и стремителен  Crazy ден!!!

Забравих - хора, дайте линк /ако може/ за тази "Пияна монахиня" - заинтригувахте ме значи   Praynig.

# 171
  • Ботевград
benighted да ти е жив и здрав рожденника  Heart Eyes много любов и щастие, здраве и пари покрай него и теб   bouquet

Моля за съвет от мамите счетоводители  Rolling Eyes
Обадиха ми се от фирмата, в която работех, че я закриват  Crazy съответно нямало да ми изплащат повече майчинството и не знаели какво да ме посъветват друго  #Cussing out  Tired
Имате ли идея към кой трябва да се обърна по въпроса? Или просто си губя паричките и се оказва както винаги, че си плащам осигуровките на тоя дето духа  Crossing Arms

# 172
  • София
Леле, не мога да ви изчета бе мацки... за ден и половина сте спретнали 4 страници...

Я и колко хора са се появили отново... Деничка, май уплаши народа със съкращаването ан списъка и всеки се престраши да напише по нещо че да не се забравим... ама така и трябва Simple Smile

Цвети, аз нещо май не съм разбрала, ама този магазин дето ще го откривате в него ли работиш... и той е в Люлин, кой Люлин и кой магазин...? Ние мамите сме в 9 и 10ти Люлин.

Пети Н, ами ние ви бием по мерки - 7,100 и 72 см. Но пък Йоанка изглежда чудничко... така че вече дори не ме притесняват мерките...

За проходилките.. ние не позлваме, живеем в малък апртамент и няма място... това ми е оправданието като ме пита някой защо не сме си взели, Всъщност ортопедът каза че не е нужно, и обяснението ми се стори основателно, та така си решихме. А детето си се развива нормално, лази, ходи по мебелите, стои права доста време без опора и се движи като я държа за ръце.

Каков крем не давам, рано е още за какаото... Аз лично много обичам шоколад, ама за малката съм твърдо решена да я задържа възможно най-дълго без какао... Поне до 2 години се надявам да стигнем, ама то ако се намеси някоя баба няма спасение...

Агнешко също не съм давала...без особена причина...

Ох, още щях да пиша,ама май толкова за сега...

Рени, честит рожденник!

# 173
ДОбро утро момичета!!! Мерси за кафето и почерпката! Heart Eyes

СОФКО, кога си идвате и тук в Сф ли ????
Hug

ЗА УКРАСАТА ПРЕДЛАГАМ
1. Да я вземем от София
2. Аз съм взела балони и мисля че не е нужно и друг да взима. Те са доста на брой..
3. КЛЮКИ да вземеш помпата, за да ги надуем.
4. Ако искате да вземем гирлянди ама ....\според мен е излишно\...КАЗВАЙТЕ КЪДЕ ИМА ЗА ДА ПОТЪРСЯ.
5. Предалагам да вземем свещички, ако искате някакви специални кажете откъде и аз ще взема..
6. За ПАРИТЕ за тортата, да я купи Дени с нейни пари, пък там в зависимост от това колко човека семейства сме - ще си разделим парите.
7. Предлагам тортата да е ПРАВОЪГЪЛНА, за да се вместят всичките свещички.
8. Всеки да си носи снимачна техника Wink
9. Дойде ли му времето да организираме колективно \или на групи взависимост от това кой на коя дата тръгва\ пътуване.
10 Който иска да си набави или измисли, ушие някакъв костюм или шапка или незнам кво КАРНАВАЛНО за детето, за да е по-атрактивно, забавно и шарено...
ДА СИ РАЗМЕНЯМЕ ПОДАРЪЦИ с цена от 10-15 лв.
11. Всяка мама да носи РЕДБУЛ за да може татковците да са заредени за през нощта, когато ние ЩЕ КУПОНЯСВАМЕ А ТЕ ЩЕ ПАЗЯТ ДЕЦАТА Mr. Green

ПП . МОГА НА бул. МАДРИД да проверя за фойерверки..ако искате... newsm78ама дали ще е удобно... newsm78

# 174
Ами днес ще звънкам на агенцийката за билетите, и аз още незнам кога, но ще гледам да е скоро. Иво е твърде зает, но свеки ще пътува с нас... Мисля да поостанем месец... Взех това решение след вчерашното "бягство" на баща ми от болницата, където беше за изследвания... пощури ни тоя човек и ще ходим да го забавляваме с внучето, че е срамота...

Гадамер и Benighted, вие двечките сте ми най- близо, ша знайти!!!  Crazy Laughing А и до Студ. Град мога да прецапам през дерето  Crazy

За съжаление на общия рожден ден няма да имам възможност да дойда, отсега да кажа...

Дано нямаме проблеми със здравето, че Данни изобщо не знае какво е студ... и се чудя облечен с дебели дрехи и с лятна количка дали ще може да джитка ноември месец из София  newsm78...

Та това е засега... като купим билетите сигурно ще ви досаждам с малоумни въпроси, ама нали знаете- детето променя всичко, не ща да забравя нещо важно Wink....

Чао засега, че е 5 сутринта тука и аз малко рано се наспах (само веднъж се събуди Данни в 4 и аз се ококорих от тогаз...)

# 175
11. Всяка мама да носи РЕДБУЛ за да може татковците да са заредени за през нощта, когато ние ЩЕ КУПОНЯСВАМЕ А ТЕ ЩЕ ПАЗЯТ ДЕЦАТА Mr. Green

Joy Joy Joy

# 176
...
Дано нямаме проблеми със здравето, че Данни изобщо не знае какво е студ... и се чудя облечен с дебели дрехи и с лятна количка дали ще може да джитка ноември месец из София  newsm78...
..

Не виждам защо да не може, стига, разбира се, да няма сняг...

# 177
Карилче, много стройна организация си спретнала.  Peace Аз понеже няма да мога да си доведа таткото, ще се заредя с чипсове и шоколади, за да се подмазвам на Ради да гледа Никълчето, че иначе това са забранени храни. Mr. Green
Рени, да ти е здрав, всеотдаен и любвеобилен мъжа! Hug
Роси, честито тръгване на детска градина! Нашето първолаче след 5-дневно посещение на школото...забрави що е то зубкане, милото. Жал ми е, като си представя колко нанагорно ще му дойде после... Tired
Много позитивно ме зареждате, когато " се срещнем" виртуално тук!   bouquet
Софко, дебели дрех и+ плътна пелена е достатъчно и според мен!

# 178
  • София
Рени, да ти е жив и здрав мъжа!!! Да те глези и изненадва както ти него!

Значи татковците един вид ще послужат за бавачки на децата Mr. Green (то май затова ги взимаме Wink). Май втори път няма да се навият да дойдат Mr. Green Само не знам как ще отменят кърмещите майки Joy

# 179
Рени, да е жив и здрав вашия татко Simple Smile  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт