БисИри и правописТни консОлтациЙ 16

• 43 162
  • 993
  •   1
Отговори
# 585
Цитат
Изключително нагла лезбийка.

# 586
Е не, не може да бьде истина  #Crazy

Цитат
Това е една от задачите за дипломинаре за начален очител в университета и трябва да се обясни с думи.

# 587
"ако се налага да си направи,не виждам нищо лошо,боло то и лепосукция,не всеки може да отслабни там кадето изка.Важното е да се избере добар спезиалист"

# 588
"ако се налага да си направи,не виждам нищо лошо,боло то и лепосукция,не всеки може да отслабни там кадето изка.Важното е да се избере добар спезиалист"

#Crazy

# 589
  • Стара Загора

Че е бисер, бисер е. Ама защо не четете бе, момичета. Поне последните 2 страници. На предишната страница този бисер го има 2 пъти. И още няколко от същият извор.

# 590
Седи по средата на хола и си играе, докато баща му зад него сглобява секция. Излиза от стаята, за да вземе някакъв инструмент. След малко се чува някакъв трясък. Секцията пада върху Сашо. Баща му я повдига, а нашия си играе и се кефи от долу в единствената дупка на секцията - за телевизора. Мал шанс!

# 591
Седи по средата на хола и си играе, докато баща му зад него сглобява секция. Излиза от стаята, за да вземе някакъв инструмент. След малко се чува някакъв трясък. Секцията пада върху Сашо. Баща му я повдига, а нашия си играе и се кефи от долу в единствената дупка на секцията - за телевизора. Мал шанс!

Олеле  ooooh!

# 592
  • в ябълковата градина
Е "Мал шанс" си е яко  Laughing Laughing Laughing.

# 593
  • 7800

Е, другия път може и да имат по-голям шанс и да успеят да го убият.  Mr. Green

Пепел ми на устата.

# 594
Кво му е якото? Да вземат да го хвърлят през терасата следващия път Simple Smile

# 595
Кво му е якото? Да вземат да го хвърлят през терасата следващия път Simple Smile

За по-голяма сигурност,нали?

# 596
  • в ябълковата градина
Помисли Стоянчо  Laughing
Много си злопаметен  Sunglasses

# 597
... лишей...

100енчо, радваш ми душата!

Цитат на: цитат
Понякога си крием главите в пясъка/като щтраусите/,щото ни е по удобно.Само че това удобство е илюзия и направо не ни се вярва като го прозрем.

Последна редакция: нд, 21 окт 2007, 15:54 от Дива ирландска пешеходка

# 598
Цитат
Хапчета не пиа по никакъв повод, само трябва да съм в кома и да ми ги вкарват през абокат.
А, а?

# 599

Общи условия

Активация на акаунт