БисИри и правописТни консОлтациЙ 16

• 43 112
  • 993
  •   1
Отговори
# 90
Цитат
всичко ни е ново и е много хубаво може да дойдете да я видите когато пожелаете там хората ще ви обяснят всичко много подробно, а скоро ще ни стане готов и сайтът може и него да разгледате

# 91
И Мишонке, не съм лелка, ами съм кака на 25. Хак да ти е. Млък ся.  smile3534

Не ме интересува какво си - лелка ли кака ли, не ми е изобщо "хак". Но е интересно, че явно на теб не ти е станало приятно, че питам за "малките гадини" и следователно ми се плезиш, което пък значи, че сте схванали какво искам да ви кажа. Това за мен е достатъчно.

Последна редакция: вт, 09 окт 2007, 14:38 от Mишон, Ph.D.

# 92
  • Bapнa
Егати логиката  #Crazy

# 93
Ето един бисер, за който просто не можах да се здържа!Няма да пиша имена, че да не ми се УбидЯТ накоЙ.

Цитат
Не ме интересува какво си - лелка ли кака ли, не ми е изобщо "хак". Но е интересно, че явно на теб не ти е станало приятно, че питам за "малките гадини" и следователно ми се плезиш, което пък значи, че сте схванали какво искам да ви кажа. Това за мен е достатъчно.

Joy Joy Joy Joy

# 94
# 95
Я, и домакинята Пресияна дофтаса. "Егати" също е бисИр, скъпа домакиньо. Какво ли означава? А думичката "логика" за теб е мръсТна думичка, нали?

# 96
  • Bapнa
Ква домакиня те гони, драга ми Мишонке ? "Егати логиката " е моят коментар на твоЙто постинг..
За протокола - на работа съм и никога не съм била домакиня  Joy Joy Joy

# 97
Аз ли не съм с всичкия си или тази анкета нещо не е добре формулирана?!

# 98
Мисля да обявя офицЯлно Mишон, Ph.D. за биСЕРка!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честито!   bouquet

# 99
"Но е интересно, че явно на теб не ти е станало приятно, че питам за "малките гадини" и следователно ми се плезиш, което пък значи, че сте схванали какво искам да ви кажа."

Наистина няма логика в това изречение.

# 100

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тя си го е казала бе : "Аз съм новичка тук..."

Ей, много ме накефи тая анкета! Не мога да спра да се смея!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 101

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy :

Joy Joy Joy Joy Joy :

Има и гласували Grinning

# 102

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy :

Joy Joy Joy Joy Joy :

Има и гласували Grinning

дА, Аз и с двете опциЙ hahaha

# 103
  • София
Teмата се е оживила.
Анкетата е супер.

Много, много се смях.

Браво за попадението!!!

# 104
Мисля да обявя официално(?) Mишон, Ph.D. за биСЕРка!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честито!   bouquet
Тоя  Heart Eyes  за какво ми го пращаш? Предпочитам медал, че изобщо си правя труда да ви чета и апострофирам. Защото, съгласете се, че колкото и да се пънете, научна и образователна степен няма да вземете, особено по моята специалност. От по-друго тесто сте месени, уважаеми домакини и домакинки.

Общи условия

Активация на акаунт